• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir düğünde giyilmiş elbisem :)

Harika bir elbise...alan pişman olmaz sanırım:16:....en kısa zam da satarsin inşaallah zevkli kız:54::54:

Kimse almazsa bana hediye gönder içimde kalmasın giyiyim tekrar göneririm:1::1:

Canım senin üstünde nasıl duruyordu acaba anlaşılan sende manken gibi bir kızsın seçiminden belli oluyor maşaallah...

Bu elbiseyi eşime gösterdim geçenlerde ....çok şık ddedim.....eşim mankeni sen sandı:1:....elbiseyi anlıyorumda kendini niye göstermiş dedi:1:

Gülmekten yerlere yattım:60:

Kimse almazsa bana hediye gönder içimde kalmasın giyiyim tekrar göneririm:1::1:

Canım senin üstünde nasıl duruyordu acaba anlaşılan sende manken gibi bir kızsın seçiminden belli oluyor maşaallah...

Bu elbiseyi eşime gösterdim geçenlerde ....çok şık ddedim.....eşim mankeni sen sandı:1:....elbiseyi anlıyorumda kendini niye göstermiş dedi:1:

Gülmekten yerlere yattım:60:

satılmazsa göndereyim canım fiziklerimizde aynı zaten en azından sen yararlan biraz daha dursun gitti gitti gitmedi sana gönderiyorum kujum :) sağolasın desteğin için ben niye satamıyorum anlamadım ki abiye bu 10 tl ye satamam ki

Sen bence az satma onu ben de eşimi yakalayabilirsem göstericem..girip girip bakıyorum hep aklımda bu elbise.:16:.bu arada nerde oturuyorsunuz elden deneyerek alabilme imkanım var mı? Ben ist.anadoludayım

Sen bence az satma onu ben de eşimi yakalayabilirsem göstericem..girip girip bakıyorum hep aklımda bu elbise.:16:.bu arada nerde oturuyorsunuz elden deneyerek alabilme imkanım var mı? Ben ist.anadoludayım

antalyadayım canım ne yazık ki yok :( tamam bekliyorum arkadaş haber verecekti sesi çıkmadı hala güncel canım satışta

Gübürlü kıyafetler çok pahalı...dün AVM de dolaşırken sordum:19: bu kadar gübürü bile yoktu:31: basit basit modeller 350..400:50:

Gübürlü kıyafetler çok pahalı...dün AVM de dolaşırken sordum:19: bu kadar gübürü bile yoktu:31: basit basit modeller 350..400:50:

düğün için hazırlık yaparken kıyafetimi giydiğim kuaförde güpürün metresi 100 150 tl elbise harika dedi her gelen bakmıştı çok beğeniyorumda nerde giyeceğim biri alsın mutlu olsun

Son düzenleme:
canm bende cok sasırıyorum hala bu elbisenin satılmadıgına gercekten super bı elbıse ben tesetturlu olmasam bıde malesef kıloluyum 42 bedenım yoksa alırdım ıhtıyacım olmasa bıle bı dugunde gıyerdım malum cok dugunumuz oluyo :34:

canım istersen bu konuyu bıde 2.el takas bölümüne ac :1:cunku orda gelınlıkler abıyeler falan cok var :38:

Biraz daha kalsın oraya alayım canım teşekkür ederim desteğin için

Bana çağri atabilir misin gönderdiğim numaradan?hemen arayayim netlestirelim artik:-) sabirsizlaniyorummmmm.

Back