Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tahminim üzere erken kalkarız. Duş alsam, kahvaltı yapsak, öğlen kuaföre gitsem, akşama doğru çıksam, sağda solda fotoğraf çekinsem, sonra da salona gelsem anca olur zaten. Bu arada muhtemelen hiç tuvalete gitmeyeceğim ve yemek yemeyeceğim.
Tahminim üzere erken kalkarız. Duş alsam, kahvaltı yapsak, öğlen kuaföre gitsem, akşama doğru çıksam, sağda solda fotoğraf çekinsem, sonra da salona gelsem anca olur zaten. Bu arada muhtemelen hiç tuvalete gitmeyeceğim ve yemek yemeyeceğim.
11.30da nikah 13.00da düğün olduğu için 6da kalktım 8de kuafördeydim. 8.30da gelinliği giydim. Nikaha biraz geç kaldık. Sonra düğün mekanına geçtik. 5te ayrıldık foto çekimine gittik.
Çekimden sonra arabamız bozuldu yardıma geldiler falan... :) 10da oteldeydik üstümüzü değiştirdik yemek yedik gün öyle bitti
ben sabah 8 de kalkmayı düşünüyorum bi duş alırım kahvaltı yapar kuaföre giderim en geç 1 de kuaförden çıkmam lazım 2de dış çekimim var 4 e kadar sürer eve gelicem yol ve evde geçiriceğim zaman dilimiyle 5 5.30 gibi evden konvoyumla çıksam düğün salonuna yarım saat sürse en kötü trafikle hesplıyorum Üsküdar bostancı arasını çünkü 6 da düğün salonunda olurum e bi saatte çabuk geçer hemde ailelerimiz salonda olmalıki en az bir saat önceden erken gelen misafirlerde olabilir onları karşılamak gerekir ve sonra başlasın cümbüşş çok heyecanlandım yemeğide kuaförümde atıştırırım bişeyler
kendim evli değilim ama ablamın birkaç ay önce düğünü oldu ve bütün gün nasıl geçti bende anlatayım.
yurtdışında yaşıyoruz bu arada.
sabah saat 8 de kalktık.gelin hanım duşunu aldı ve biraz birşey atışdırdı.saat 10 gibi kuaför hanımlarımız geldi eve.ilk ablamdan başladılar.saçtı,makyajdı derken saat 2 gibi bitirdiler ve beni süslemeye geçtiler.ablam sabah yediğinin üstündeydi.böyle durumlarda heyecandan insanın boğazından lokma geçmiyor.saat 4 gibi erkek tarafının evden çıktıkları haberi geldi.erkek tarafıyla bizim ev arasında en az yarım saat mesafe var.neyse 5 gibi erkek tarafı geldi.gelini evden çıkardılar ve hepimiz yola koyulduk.düğün salonuna geçtik.misafirlerin gelmesiydi falan filan derken ablam ve eniştem salona 7 de geldiler ve geldikten sonra düğün başladı.düğün boyunca ablam yine yemek yemedi.kısacası bütün günü birşey yemedi.ancak düğün bittikten sonra kendi evlerine geçtiklerinde yemek yemişlerdi.tuvalet kısmına gelince.gelinliği giymeden önce tuvalete gitti ve bitti.
böyle bir gün yaşadık bizde.zaten o gün zaman su gibi akıp gidiyor.