Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben arada sogukluk yasadigim insanlarla bir ortamda olmayi sevmiyorum... bir arada oldugumuzda herkes fark ediyor aradaki mesafeyi.. kimse bu durumdan mutlu degil ama degisen birseyde yok
ben arada sogukluk yasadigim insanlarla bir ortamda olmayi sevmiyorum... bir arada oldugumuzda herkes fark ediyor aradaki mesafeyi.. kimse bu durumdan mutlu degil ama degisen birseyde yok
Derdim yokki aslinda.. beni gicik eden sade ELTI konusu ama 100000 kisiyle yazisip kafa karistiricagima kendime bir arkadas arim dedim.. eskiden mektup arkadasliklari vardi, o sekil.. Ki... fark ettim.. bazi insanlarimiz ne yazikki biri burada derman ararken güzel bulmadigim cevaplar yaziyorlar..