• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Dost

Tamam Olabilir Herkesle anlaşacaksınız diye bir şey yok Çok sık bir araya gelmesiniz olur biter
ben arada sogukluk yasadigim insanlarla bir ortamda olmayi sevmiyorum... bir arada oldugumuzda herkes fark ediyor aradaki mesafeyi.. kimse bu durumdan mutlu degil ama degisen birseyde yok

ben arada sogukluk yasadigim insanlarla bir ortamda olmayi sevmiyorum... bir arada oldugumuzda herkes fark ediyor aradaki mesafeyi.. kimse bu durumdan mutlu degil ama degisen birseyde yok

Elbette kim ister aynı ortamda olmayı

Derdim yokki aslinda.. beni gicik eden sade ELTI konusu ama 100000 kisiyle yazisip kafa karistiricagima kendime bir arkadas arim dedim.. eskiden mektup arkadasliklari vardi, o sekil.. Ki... fark ettim.. bazi insanlarimiz ne yazikki biri burada derman ararken güzel bulmadigim cevaplar yaziyorlar..
Elti konusu kk hatunlarinin 2 numarali uzmanlik alanina girer.

Bence derdini yaz pisman olmazsin

Bence sen bu sorununla ilgili yeni bir konu aç. Ona göre yardimci olurlar sana.

Back
X