• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Dost

Bu devirde kimse kimseye güvenmez. Haklılar
güvenip güvenmemekte herkesin kendi elinde.. sonucta tanimadigin bir insanla yazisiyorsun. faydali olmadigini anladigin an keser atarsin, okadar basit

güvenip güvenmemekte herkesin kendi elinde.. sonucta tanimadigin bir insanla yazisiyorsun. faydali olmadigini anladigin an keser atarsin, okadar basit
Ozaman meraklı arkadaşlar size dönüş yapar.
Artık birbirinze DOST olursunuz.

Aklima arif v 216 filminden bir sahne geldi.
Merhaba ben 216 arkadas olalim mi :) burada bazen site icinde ozel mesaj yolladigimiz insanlar oluyor fakat sanmiyorum ki biri size numarasini versin. Derdiniz oldugunda buradan yazarsiniz veya ayni sekilde buradaki dertleri okuyup fikir verirsiniz

benim derdim numara alip vermek degilki... ama iste bak.. bir konu actim arkadas ariyorum diye... herkes diyo buraya yaz.. niye güvensinler falan fistan buda bir konuyu Karma karisik yapar, az, öz ve Temiz olsun

Bakış açısıdır bunun adı.
Eğer birinin yönlendirmesine ihtiyacın varsa,Bir kişiyle hareket edecek olmak dar görüşlülük olur. Tarafsız göz lazım bazen

hayir öyle düsünmüyorum, belki elti konusunda ayni veya benzer sorunlar yasiyan biri var aramizda? yada her hangi baska bir derdi

Eltinle ne gibi sorunun var ?
Anlasamiyoruz bir türlü ne yazikki. karsimdaki ne yazikki biraz cahil ve simarik.. aradaki mesafeyi esim ve nisanlisi icin düzelmeye cok calistim ama bana göre hep fesatlik ve yalanlariyla karsilastim

Durun kızlar benim böbrekler iflas işine yaramaz sizi bir dosttan kurtarayım...bir dost olarak..:)

hayir öyle düsünmüyorum, belki elti konusunda ayni veya benzer sorunlar yasiyan biri var aramizda? yada her hangi baska bir derdi
O zaman çevreden bir arkadaş edineceksiniz. Burası büyük bir platform.
Tek kişi arıyorum dersiniz bulursunuz ama sizi daha da çıkmaza sokabilir. Tanımadığınız insana özel olarak anlatmak pek iyi fikir değil.

Anlasamiyoruz bir türlü ne yazikki. karsimdaki ne yazikki biraz cahil ve simarik.. aradaki mesafeyi esim ve nisanlisi icin düzelmeye cok calistim ama bana göre hep fesatlik ve yalanlariyla karsilastim
Mesafe koy..görüşmek zorunda mısın..zoraki görüşmelerde de merhaba nerhaba..

Mesafeli olun o zaman
Yılda bir iki defa görseniz yeterli
Hergün beraber olmaya gerek yok
Böylece çözüm bulursunuz

Mesafeli olun o zaman
Yılda bir iki defa görseniz yeterli
Hergün beraber olmaya gerek yok
Böylece çözüm bulursunuz

mesafemi koydum ben zaten son olaydan sonra artik vazgectim.. ama arada kaynanam üzülüyor ve benim en son istedigim bu... Eltim de onun barismak istegen taraf oldugunu, benim mesafeli oldugumu söylüyor.. ama biri egerki sana el uzatirsa, sen o elin degerini bilmezsen, vazgecmek kaliyor ne yazikki

Back
X