güvenip güvenmemekte herkesin kendi elinde.. sonucta tanimadigin bir insanla yazisiyorsun. faydali olmadigini anladigin an keser atarsin, okadar basitBu devirde kimse kimseye güvenmez. Haklılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güvenip güvenmemekte herkesin kendi elinde.. sonucta tanimadigin bir insanla yazisiyorsun. faydali olmadigini anladigin an keser atarsin, okadar basitBu devirde kimse kimseye güvenmez. Haklılar
iste o yüzden "Tanismak" istiyorumAma insanlar sizin nasıl biri olduğunuzu bilmiyor?
Ozaman meraklı arkadaşlar size dönüş yapar.güvenip güvenmemekte herkesin kendi elinde.. sonucta tanimadigin bir insanla yazisiyorsun. faydali olmadigini anladigin an keser atarsin, okadar basit
İşte asıl o yüzden insanlar sizinle “tanışmak” istemez.iste o yüzden "Tanismak" istiyorum
Aklima arif v 216 filminden bir sahne geldi.
Merhaba ben 216 arkadas olalim mi :) burada bazen site icinde ozel mesaj yolladigimiz insanlar oluyor fakat sanmiyorum ki biri size numarasini versin. Derdiniz oldugunda buradan yazarsiniz veya ayni sekilde buradaki dertleri okuyup fikir verirsiniz
kusura bakma, seni eglendirecem diye hikayemi buraya yazmicamAbooowww en sevdigim...
Anlatsana![]()
Bakış açısıdır bunun adı.10 kisiye derdini anlat, hepsi bir sekil kafa karistirir..
denedim olmadi.. kimseyi zorlamiyorum benimle tanismasi icin.. gerek duyan yazarİşte asıl o yüzden insanlar sizinle “tanışmak” istemez.
Size tavsiyem elitinizle sorununuz varsa gidin onunla konuşun. En net çözüm![]()
kusura bakma, seni eglendirecem diye hikayemi buraya yazmicam
Bakış açısıdır bunun adı.
Eğer birinin yönlendirmesine ihtiyacın varsa,Bir kişiyle hareket edecek olmak dar görüşlülük olur. Tarafsız göz lazım bazen
Bahtsiz dermanim olmana izin verirsen evet hahaha...Özelde kopalım mı?
Anlasamiyoruz bir türlü ne yazikki. karsimdaki ne yazikki biraz cahil ve simarik.. aradaki mesafeyi esim ve nisanlisi icin düzelmeye cok calistim ama bana göre hep fesatlik ve yalanlariyla karsilastimEltinle ne gibi sorunun var ?
O zaman çevreden bir arkadaş edineceksiniz. Burası büyük bir platform.hayir öyle düsünmüyorum, belki elti konusunda ayni veya benzer sorunlar yasiyan biri var aramizda? yada her hangi baska bir derdi
anlamadim?Durun kızlar benim böbrekler iflas işine yaramaz sizi bir dosttan kurtarayım...bir dost olarak..:)
Mesafe koy..görüşmek zorunda mısın..zoraki görüşmelerde de merhaba nerhaba..Anlasamiyoruz bir türlü ne yazikki. karsimdaki ne yazikki biraz cahil ve simarik.. aradaki mesafeyi esim ve nisanlisi icin düzelmeye cok calistim ama bana göre hep fesatlik ve yalanlariyla karsilastim
Anlasamiyoruz bir türlü ne yazikki. karsimdaki ne yazikki biraz cahil ve simarik.. aradaki mesafeyi esim ve nisanlisi icin düzelmeye cok calistim ama bana göre hep fesatlik ve yalanlariyla karsilastim
Mesafeli olun o zaman
Yılda bir iki defa görseniz yeterli
Hergün beraber olmaya gerek yok
Böylece çözüm bulursunuz