- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
Bahtsiz dermanim olmana izin verirsen evet hahaha...
Tabi...Sen iyisini mi bulcam..
Kodes günlerinde temiz çamaşır getirebilirim istersen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahtsiz dermanim olmana izin verirsen evet hahaha...
derman ben olacam, ben maasa baglanmaliyim heheMaaş isterimm
Erkek misin senmerhaba... Internet üzeri arkadaslik baslatip, tanimadigim bir sirdas ariyorum... destek, derman ve arkadas olmak istiyorum..
bak mesela sen girgirina buradasin.. bende burada her samata arayan kisiye cevap vermek istemiyorumTabi...Sen iyisini mi bulcam..
Kodes günlerinde temiz çamaşır getirebilirim istersen :)
bak mesela sen girgirina buradasin.. bende burada her samata arayan kisiye cevap vermek istemiyorum
mesafemi koydum ben zaten son olaydan sonra artik vazgectim.. ama arada kaynanam üzülüyor ve benim en son istedigim bu... Eltim de onun barismak istegen taraf oldugunu, benim mesafeli oldugumu söylüyor.. ama biri egerki sana el uzatirsa, sen o elin degerini bilmezsen, vazgecmek kaliyor ne yazikki
Ne bilim ben de kocama bazen kimle konuşuyon diyorum eltimle diye cevaplıyor olabilir Yani ay kafam yandıNasil eltim olabiliyor ozamanbayanim
küsmee sevdim seniKüstüm by.
Ne bilim ben de kocama bazen kimle konuşuyon diyorum eltimle diye cevaplıyor olabilir Yani ay kafam yandı![]()
kaynanam onun yasi biraz Kücük oldugundan ve alingan bir tip oldugundan fazla birsey demiyor.. nazi bana geciyor, alttan al cahil o diyor.. kaynanamda kizdi kendisine ama oda herseyi cevirip bana tas atmak istiyor, yani beni kötü cikarmak istiyor. O caba gösteriyormus gibi ama ben ona yüz vermiyormusumKayınvalidene net olarak söyle
cevrem beni taniyor.. iki tarafi da tanimiyan biri olmali benceO zaman çevreden bir arkadaş edineceksiniz. Burası büyük bir platform.
Tek kişi arıyorum dersiniz bulursunuz ama sizi daha da çıkmaza sokabilir. Tanımadığınız insana özel olarak anlatmak pek iyi fikir değil.
kaynanam onun yasi biraz Kücük oldugundan ve alingan bir tip oldugundan fazla birsey demiyor.. nazi bana geciyor, alttan al cahil o diyor.. kaynanamda kizdi kendisine ama oda herseyi cevirip bana tas atmak istiyor, yani beni kötü cikarmak istiyor. O caba gösteriyormus gibi ama ben ona yüz vermiyormusum
hadi huzurumu gectim... ben bir senedir evliyim, onlar nisanli... biz simdiden anlasamiyorz, kardesler ara ara tartisiyor, bir arada oldugumuzda hep bir sogukluk olusuyor ortamda ama benimki artik ney bilmiyorum.. gecen hafta kaynanam gile bir kez bile yüzüne bakamadim.. bilerek degil.. ona baktikca söyledikleri yalanlari, yaptigi hareketler icin artik ben utaniyorum. umursamamaya basladim ama durumdan mutlu degilim cunkü kaynanam üzülüyor ve bu böyle giderse yarin öbür gün aradaki bütün baglar kopar... birde büyük eltimiz var... ben onunla cok iyi anlasiyorum, Kücük eltimle onun arasindada ortadan kalmak istemeyen taslar var... ben yine herkesi bir arada tutup, aile olmaya calisiyorum ama eltilerim ailenin nekadar kutsal birsey oldugunu anlayamamislar demekki...Verme . .
Gerekirse huzurun için evet. .
benim canim az kisiyle yazistigimda da de sıkılmazZaman çok kötü dolandırıcısı arsızı hırsızı sapığı kimseye güven yok gel burda takıl istediğini sor arkadaşta bulursun canında sıkılmaz.
Yani ?benim canim az kisiyle yazistigimda da de sıkılmaz![]()
hadi huzurumu gectim... ben bir senedir evliyim, onlar nisanli... biz simdiden anlasamiyorz, kardesler ara ara tartisiyor, bir arada oldugumuzda hep bir sogukluk olusuyor ortamda ama benimki artik ney bilmiyorum.. gecen hafta kaynanam gile bir kez bile yüzüne bakamadim.. bilerek degil.. ona baktikca söyledikleri yalanlari, yaptigi hareketler icin artik ben utaniyorum. umursamamaya basladim ama durumdan mutlu degilim cunkü kaynanam üzülüyor ve bu böyle giderse yarin öbür gün aradaki bütün baglar kopar... birde büyük eltimiz var... ben onunla cok iyi anlasiyorum, Kücük eltimle onun arasindada ortadan kalmak istemeyen taslar var... ben yine herkesi bir arada tutup, aile olmaya calisiyorum ama eltilerim ailenin nekadar kutsal birsey oldugunu anlayamamislar demekki...
yani ben burada bu konuyu uzatmak istemiyorum... benimle tanisip konusmak, arkadas olmak isteyen yazabilirYani ?