• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Dost

mesafemi koydum ben zaten son olaydan sonra artik vazgectim.. ama arada kaynanam üzülüyor ve benim en son istedigim bu... Eltim de onun barismak istegen taraf oldugunu, benim mesafeli oldugumu söylüyor.. ama biri egerki sana el uzatirsa, sen o elin degerini bilmezsen, vazgecmek kaliyor ne yazikki

Kayınvalidene net olarak söyle

Kayınvalidene net olarak söyle
kaynanam onun yasi biraz Kücük oldugundan ve alingan bir tip oldugundan fazla birsey demiyor.. nazi bana geciyor, alttan al cahil o diyor.. kaynanamda kizdi kendisine ama oda herseyi cevirip bana tas atmak istiyor, yani beni kötü cikarmak istiyor. O caba gösteriyormus gibi ama ben ona yüz vermiyormusum

O zaman çevreden bir arkadaş edineceksiniz. Burası büyük bir platform.
Tek kişi arıyorum dersiniz bulursunuz ama sizi daha da çıkmaza sokabilir. Tanımadığınız insana özel olarak anlatmak pek iyi fikir değil.
cevrem beni taniyor.. iki tarafi da tanimiyan biri olmali bence

kaynanam onun yasi biraz Kücük oldugundan ve alingan bir tip oldugundan fazla birsey demiyor.. nazi bana geciyor, alttan al cahil o diyor.. kaynanamda kizdi kendisine ama oda herseyi cevirip bana tas atmak istiyor, yani beni kötü cikarmak istiyor. O caba gösteriyormus gibi ama ben ona yüz vermiyormusum

Verme . .
Gerekirse huzurun için evet. .

Zaman çok kötü dolandırıcısı arsızı hırsızı sapığı kimseye güven yok gel burda takıl istediğini sor arkadaşta bulursun canında sıkılmaz.

Verme . .
Gerekirse huzurun için evet. .
hadi huzurumu gectim... ben bir senedir evliyim, onlar nisanli... biz simdiden anlasamiyorz, kardesler ara ara tartisiyor, bir arada oldugumuzda hep bir sogukluk olusuyor ortamda ama benimki artik ney bilmiyorum.. gecen hafta kaynanam gile bir kez bile yüzüne bakamadim.. bilerek degil.. ona baktikca söyledikleri yalanlari, yaptigi hareketler icin artik ben utaniyorum. umursamamaya basladim ama durumdan mutlu degilim cunkü kaynanam üzülüyor ve bu böyle giderse yarin öbür gün aradaki bütün baglar kopar... birde büyük eltimiz var... ben onunla cok iyi anlasiyorum, Kücük eltimle onun arasindada ortadan kalmak istemeyen taslar var... ben yine herkesi bir arada tutup, aile olmaya calisiyorum ama eltilerim ailenin nekadar kutsal birsey oldugunu anlayamamislar demekki...

hadi huzurumu gectim... ben bir senedir evliyim, onlar nisanli... biz simdiden anlasamiyorz, kardesler ara ara tartisiyor, bir arada oldugumuzda hep bir sogukluk olusuyor ortamda ama benimki artik ney bilmiyorum.. gecen hafta kaynanam gile bir kez bile yüzüne bakamadim.. bilerek degil.. ona baktikca söyledikleri yalanlari, yaptigi hareketler icin artik ben utaniyorum. umursamamaya basladim ama durumdan mutlu degilim cunkü kaynanam üzülüyor ve bu böyle giderse yarin öbür gün aradaki bütün baglar kopar... birde büyük eltimiz var... ben onunla cok iyi anlasiyorum, Kücük eltimle onun arasindada ortadan kalmak istemeyen taslar var... ben yine herkesi bir arada tutup, aile olmaya calisiyorum ama eltilerim ailenin nekadar kutsal birsey oldugunu anlayamamislar demekki...

Tamam Olabilir Herkesle anlaşacaksınız diye bir şey yok Çok sık bir araya gelmesiniz olur biter

Back
X