Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derman olmak istiyorsan burada çok dertli var hepsine olabilirsin. Neden sadece 1 kişi?merhaba... Internet üzeri arkadaslik baslatip, tanimadigim bir sirdas ariyorum... destek, derman ve arkadas olmak istiyorum..
Şu notlara yazılan..bir dost..sen misin..
Derdim yokki aslinda.. beni gicik eden sade ELTI konusu ama 100000 kisiyle yazisip kafa karistiricagima kendime bir arkadas arim dedim.. eskiden mektup arkadasliklari vardi, o sekil.. Ki... fark ettim.. bazi insanlarimiz ne yazikki biri burada derman ararken güzel bulmadigim cevaplar yaziyorlar..Derdiinizi buraya yazın derman olurlar.
Derman olmak istiyorsan burada çok dertli var hepsine olabilirsin. Neden sadece 1 kişi?
Bu devirde kimse kimseye güvenmez. HaklılarDerdim yokki aslinda.. beni gicik eden sade ELTI konusu ama 100000 kisiyle yazisip kafa karistiricagima kendime bir arkadas arim dedim.. eskiden mektup arkadasliklari vardi, o sekil.. Ki... fark ettim.. bazi insanlarimiz ne yazikki biri burada derman ararken güzel bulmadigim cevaplar yaziyorlar..
10 kisiye derdini anlat, hepsi bir sekil kafa karistirir..
Ben kendimin nasil bir insan oldugumu biliyorum.. insanlari desteklemek, yardim etmek beni mutlu ediyor..Mesela insanlar neden size güvensin?
benim aslinda hic derdim yok. sade eltimle anlasamamazligim var...Sende bizim kafamızı karıştırdın...
Anlat...Ödeşelim...
benim aslinda hic derdim yok. sade eltimle anlasamamazligim var...
Ama insanlar sizin nasıl biri olduğunuzu bilmiyor?Ben kendimin nasil bir insan oldugumu biliyorum.. insanlari desteklemek, yardim etmek beni mutlu ediyor..