• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Dost

Aylin6262

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
31
10
3
38
merhaba... Internet üzeri arkadaslik baslatip, tanimadigim bir sirdas ariyorum... destek, derman ve arkadas olmak istiyorum..

Bir derdiniz varsa direkt buraya yazin. Zaten uyeler sagolsunlar hemen fikirlerini tecrubelerini paylasiyorlar.

Derdiinizi buraya yazın derman olurlar.
Derdim yokki aslinda.. beni gicik eden sade ELTI konusu ama 100000 kisiyle yazisip kafa karistiricagima kendime bir arkadas arim dedim.. eskiden mektup arkadasliklari vardi, o sekil.. Ki... fark ettim.. bazi insanlarimiz ne yazikki biri burada derman ararken güzel bulmadigim cevaplar yaziyorlar..

Derdim yokki aslinda.. beni gicik eden sade ELTI konusu ama 100000 kisiyle yazisip kafa karistiricagima kendime bir arkadas arim dedim.. eskiden mektup arkadasliklari vardi, o sekil.. Ki... fark ettim.. bazi insanlarimiz ne yazikki biri burada derman ararken güzel bulmadigim cevaplar yaziyorlar..
Bu devirde kimse kimseye güvenmez. Haklılar

Aklima arif v 216 filminden bir sahne geldi.
Merhaba ben 216 arkadas olalim mi :) burada bazen site icinde ozel mesaj yolladigimiz insanlar oluyor fakat sanmiyorum ki biri size numarasini versin. Derdiniz oldugunda buradan yazarsiniz veya ayni sekilde buradaki dertleri okuyup fikir verirsiniz

Back
X