canım merhaba samimi yazman beni çok etkiledi,bir şeyler yazma gereği hissettim,öncelikle hayat çok zor.fakat çalışıp çabalamayan insan yok etrafta bak etrafına herkes ekmek derdinde değilmi,üretmek gerçekten çok güzel bir duygu,benim oğlum 5 yıl dışarıdan lise ile kuran eğitimi aldı,işi başladı.çok komik bir rakam 330 tl idi ve 24 saat yatılı olan bir işdi köle gibi çalış aldığın rakam harçlığa yetmez.oda buna hayır dedi babasına ben ünüversiteye gidicem dedi,geçen yıl feme yazdırdık,daha lise derslerinin hepsi verilecek duruyordu.çok çalıştı normal okula gidip de alışmadığı öğrenim sistemine bile zorda olsa alıştı,lise derslerini içinde zorunlu ders dahil 8 verdi geriye 2 ders kaldı,onlarıda önümüzdeki sınavda vericek inşallah.sonra ygs girdi,265 puanla barajı haydi haydi aştı.askerlik zamanı geldi ama daha ses yok,şimdide yazlık işe girdi daha dün,3 ay çalışıcak kendi harçlığını çıkarıcak,sonra kışın yeniden dershane ve üni için çalışıcak,ha bu arada dışarıdan açıköğretim okuyacak,askerliği ertelensin diye,canım sana diyeceğim oğlum bunları sadece 6.5 ay içinde yaptı ve şükür başardı,bakalım polislik istiyor kazanırsa,sende çalışkanlık ışığı var yazından anlaşılıyor.annene sen annelik yapmuşsın bir yerde canım YARADANA sığın çok dua et olurmu o sana hayırlı kapılar açıcak inşallah.eğer dinlemek istersen, kızımında başarısını sana yazarım çok uzun olmasın şimdi dualarım seninle RABBİM yarattığı kulunun raızkınıda aynı anda yaratırmış,bize düşen sadece aramak..