- 11 Mart 2013
- 9.621
- 13.016
- 498
- Konu Sahibi birankakusu
-
Kizlar irisi taniyrum yuz yuze alis verisim oldu cok iyi ve kibar bir bayan emirin annesi senide sayfadan taniyrum arkadasim.Kesin bir yanlis anlasilma var kizlar ikinizinde kotu bir niyeti oldugunu dusnmuyrum.ortada mahkemelik bir durum oldugunu dusunmuyrum.Sadece gozdagina benziyor.Kizlar birbirinizde telefnunuz vardi knusun halledin bence. Boyle yazismalar yusunden satis yapan arkadaslari riske atiysunuz kendim icin soyluyrum.Boyle yazilar yuzunden 3 haftadir ilan koymuyrum.Sogudum resmen kii yaptigim okadar satistan her arkadasim sagolsun herseferinde tesekkur aldim.
Lutfen sorun cikarmayalim cikaricaksak burdan ne alis nede satis yapalim.2.elde risk yuzde ellidir unutmayalim.imkaniniz varsa elden alalim.
Konu dolandırıcılık olunca bende yazmak istedim elmalıturtam11 nickli kullanıcıdan 50 tl karşılığı 2 adet ayakkabı satın almak için hesabına para yatırmıştım 06.05.2013 tarinde eşiyle sorun yaşadığını parayı iade edeceğini söylemişti ne yazık ki hiç bir şekilde dönüş yapmadı. Benden giden 50 tl bizler çocuklarımız için 3-5 kuruşun hesabını yapıp 2.el ürün satın alıyoruz her kim bunu istismar ediyorsa Rabbim tarafından kat kat karşılığını alacaktır. Herkesi vicdanlı olmaya davet ediyorum!!!
konu dolandırıcılık olunca bende yazmak istedim elmalıturtam11 nickli kullanıcıdan 50 tl karşılığı 2 adet ayakkabı satın almak için hesabına para yatırmıştım 06.05.2013 tarinde eşiyle sorun yaşadığını parayı iade edeceğini söylemişti ne yazık ki hiç bir şekilde dönüş yapmadı. Benden giden 50 tl bizler çocuklarımız için 3-5 kuruşun hesabını yapıp 2.el ürün satın alıyoruz her kim bunu istismar ediyorsa rabbim tarafından kat kat karşılığını alacaktır. Herkesi vicdanlı olmaya davet ediyorum!!!
hala mı ses seda yok inanmıyorum ya 50 tl için çok ayıp insan hiçbirşey yapamassa tel açar.boşver ya üzülme arkadaşım bu arada doğum yaptınmı?
evet canım malesef hiç ses çıkmadı. doğumda yaptım çok şükür bugün 5 günlük olduk:))
maşallah allah analı babalı büyütsün boşver giden 50 tl olsun
evet canım malesef hiç ses çıkmadı. doğumda yaptım çok şükür bugün 5 günlük olduk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?