- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.528
- 658
- Konu Sahibi loveislovee
-
eşimin de yıllardır duruyor içerde yatay şekilde. ağrısı da yok. o da sıkıntı yokken aldırmayı istemedi.Benim 20'lik diş ise diğerleri gibi dışarı dan görünen saniyeler içinde çekilen bir dişti. Bu yüzden 450tl fazla geldi. işin kötüsü 3 tane daha yirmiliğim var20 lik diş çekimi için geçen sene aldığım fiyat 100 TL ile 600 TL arası
dişin durumuna göre değişiyor
dişçi benim dişim için 500 TL ye çekerim demişti
çünkü 20 lik diş diş etimin altında yatay bir şekilde çıkmış
o yüzden zor bir operasyonmuş, dolayısıyla da pahalıymış
dışarıdan görünen birşey yok film çekildiği zaman anlaşıldı, beni de rahatsız etmiyor
henüz çektirmedim..
eşimin de yıllardır duruyor içerde yatay şekilde. ağrısı da yok. o da sıkıntı yokken aldırmayı istemedi.Benim 20'lik diş ise diğerleri gibi dışarı dan görünen saniyeler içinde çekilen bir dişti. Bu yüzden 450tl fazla geldi. işin kötüsü 3 tane daha yirmiliğim var
eşimin de yıllardır duruyor içerde yatay şekilde. ağrısı da yok. o da sıkıntı yokken aldırmayı istemedi.Benim 20'lik diş ise diğerleri gibi dışarı dan görünen saniyeler içinde çekilen bir dişti. Bu yüzden 450tl fazla geldi. işin kötüsü 3 tane daha yirmiliğim var
aynen öyle valla 2 dakika sürmedi oturmamla kalkmamnormal diş çekimi gibi rahat olduysa 450 tl çok tabiki.
aynen öyle valla 2 dakika sürmedi oturmamla kalkmamsiz de çektirin bence gömülü dişinizi. Ağrısı boğazıma kadar vurmaya başlamıştı benim ki bile.. en güzeli sıkıntıya girmeden önlemi almak.
aynen katılıyorum. cerrahi merrahi hiçbir şey yapılmadı ama işte ders olsun banaBu fiyatlar ne yahu
Ben geçen ay çektirdim 50lira
Sigorta geçmiyor özel dişçi
Eğer dişinizde cerrahi bi durumluk var ise fiyat değişirbilir elbette
Fakat yinede çok çok pahalııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?