• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir dişi çekmek bu kadar pahalı olabilir mi?

loveislovee

artık dört kişi...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.728
1.528
658
Merhaba hanımlar, Ersoy hastanesinde 20 lik dişimi çektirdim. sadece igneyle uyusturdu ve çekti başka hicbir işlem olmadı ve bana 400 tl ücret çıkardılar. Bu nasıl bir iş anlamadım. şikayet edebilir miyim? belli bir ücret tarifesi var mı diye sorduğumda yok dediler şikayet hakkım var mıdır?

Genelde 20lik diş çekimi 250-450 arası değişiyor zaten. İşlemden önce fiyatını sormadınız mı

Sgk ile görüşün boyle bir hakkiniz varsa kullanin özel hastaneler somürüyorlar insanlari basit bi çekim işlemi bu kadar pahali olmamali

ucuz çektirmişsin 20 dişleri çene cerrahisi çektirmekmantıklı çünkü çok tehlikeli ki kızım alt 800tl üst 600 çektirdik doç. doktora çok ucuz muş
işinde ehil mi bu dişçi canını yakmasın bazısı 1 ay çekiyor acısını dikkatli ol

sağlık sigortamdan alındığı için sormamıştım en fazla ne kadar olabilir ki diyerekten...fiyatı özel için normalmiş hakikaten :KK51:

Bende özelde damağım kesilerek dikişli bir 20 lik diş çekimine 250 tl verdim ama fiyatlar 250-450 500 arası değişiyo sanırım

20 lik diş çekimi için geçen sene aldığım fiyat 100 TL ile 600 TL arası
dişin durumuna göre değişiyor
dişçi benim dişim için 500 TL ye çekerim demişti
çünkü 20 lik diş diş etimin altında yatay bir şekilde çıkmış
o yüzden zor bir operasyonmuş, dolayısıyla da pahalıymış
dışarıdan görünen birşey yok film çekildiği zaman anlaşıldı, beni de rahatsız etmiyor
henüz çektirmedim..

20 lik diş çekimi için geçen sene aldığım fiyat 100 TL ile 600 TL arası
dişin durumuna göre değişiyor
dişçi benim dişim için 500 TL ye çekerim demişti
çünkü 20 lik diş diş etimin altında yatay bir şekilde çıkmış
o yüzden zor bir operasyonmuş, dolayısıyla da pahalıymış
dışarıdan görünen birşey yok film çekildiği zaman anlaşıldı, beni de rahatsız etmiyor
henüz çektirmedim..
eşimin de yıllardır duruyor içerde yatay şekilde. ağrısı da yok. o da sıkıntı yokken aldırmayı istemedi.Benim 20'lik diş ise diğerleri gibi dışarı dan görünen saniyeler içinde çekilen bir dişti. Bu yüzden 450tl fazla geldi. işin kötüsü 3 tane daha yirmiliğim var :rolleyes:

eşimin de yıllardır duruyor içerde yatay şekilde. ağrısı da yok. o da sıkıntı yokken aldırmayı istemedi.Benim 20'lik diş ise diğerleri gibi dışarı dan görünen saniyeler içinde çekilen bir dişti. Bu yüzden 450tl fazla geldi. işin kötüsü 3 tane daha yirmiliğim var :rolleyes:

sıkıntı yok diye çektirmiyoruz ama yatay ve içerde olduğu için diğer diş köküne zarar veriyormuş :(

normal diş çekimi gibi rahat olduysa 450 tl çok tabiki.

normal diş çekimi gibi rahat olduysa 450 tl çok tabiki.
aynen öyle valla 2 dakika sürmedi oturmamla kalkmam :KK51: siz de çektirin bence gömülü dişinizi. Ağrısı boğazıma kadar vurmaya başlamıştı benim ki bile.. en güzeli sıkıntıya girmeden önlemi almak.

aynen öyle valla 2 dakika sürmedi oturmamla kalkmam :KK51: siz de çektirin bence gömülü dişinizi. Ağrısı boğazıma kadar vurmaya başlamıştı benim ki bile.. en güzeli sıkıntıya girmeden önlemi almak.

Ben implant yaptırdım, o da bildiğiniz diş ameliyatı
20 lik dişinin işi daha zor dedi bana dişçi
ben de hemen akabinde yaptırmak istemedim
bakalım bekletiyorum şimdilik.. :(

Bu fiyatlar ne yahu :işsiz:
Ben geçen ay çektirdim 50lira
Sigorta geçmiyor özel dişçi
Eğer dişinizde cerrahi bi durumluk var ise fiyat değişirbilir elbette
Fakat yinede çok çok pahalıııo_O

Bu fiyatlar ne yahu :işsiz:
Ben geçen ay çektirdim 50lira
Sigorta geçmiyor özel dişçi
Eğer dişinizde cerrahi bi durumluk var ise fiyat değişirbilir elbette
Fakat yinede çok çok pahalıııo_O
aynen katılıyorum. cerrahi merrahi hiçbir şey yapılmadı ama işte ders olsun bana :KK51:

Ya dişinizin tamamı çıkmış mıydı? benim yarısı çıktı da.. acaba bana da mı normal çekim yaparlar diyorum.
Az önce muayene(çekim YOK) ücretini sordum bi doçentin 250 lira dediler, çekim fiyatını söyleyemeyiz dedi ahaha. sinirleri bozuldu soygun resmen, 450 iyi azmış.

Back