- 7 Aralık 2018
- 6.830
- 17.755
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
İmlaya da dikkat etmiştim halbuki..Gecenin 4 ü konu çok uzun malesef. Her ilişkide ağır darbe verenleri buluyorsan aynısını ariyorsun demek ki. Son paragraf son cümle için
Sevgilime karşı nasıl ulaşılmaz olabilirim ki sevgilim sonuçtaTatlım neden ulaşılmaz olmayı denemiyorsun? Biz özeliz, biz güzeliz. Bize bu kadar kolay ulaşamamaları gerekiyor.
Genel anlamda yani. Çok verici olmak, deli gibi sevmek .... bu tip şeyler karşıdakinin totosunu havaya kaldırıyor.Sevgilime karşı nasıl ulaşılmaz olabilirim ki sevgilim sonuçta
Çok verici değilimdir,kendimi paralamam,duygularımı içimde yaşarım genelde. Ama son ilişkimde fazla güven verici davrandım sanırımGenel anlamda yani. Çok verici olmak, deli gibi sevmek .... bu tip şeyler karşıdakinin totosunu havaya kaldırıyor.
Bu benim fikrim (Doğru yanlış diyemem), ben 90 lar çocuğuyum. O zaman sevgili olmak birine açılmak imkansız gibi bir şeydi. O yüzden ölçüp tartıp biçip ona göre bir şeyler yaşanırdı. Yani tüm olumsuzluklar göze alınırdı. Ama şimdi erkekler biliyor ki bu olmazsa o olur o olmazsa bir başkası olur. Çok çabuk harcıyorlar her şeyi ve her şeye hakları olduğunu düşünüyorlar.
Yaaa ortaokuldaki lisedeki kızlar sevgilileri tarafından şiddete maruz kalıyor. Benin çok tuhafıma gidiyor.
Vericiden ziyade başkasına aşık olduğunu bildiğin birinden iki sene ayrılmamışsın ama. Gerektiği anda giderim mesajını verdiğin zaman ve gerçekten gidebildiğin takdirde buna cesaret edemezler. Her şey sen de bitiyorÇok verici değilimdir,kendimi paralamam,duygularımı içimde yaşarım genelde. Ama son ilişkimde fazla güven verici davrandım sanırım
Bunu yaptığımda da bir şey değişmedi maalesef. Sonuç yine aynı olduVericiden ziyade başkasına aşık olduğunu bildiğin birinden iki sene ayrılmamışsın ama. Gerektiği anda giderim mesajını verdiğin zaman ve gerçekten gidebildiğin takdirde buna cesaret edemezler. Her şey sen de bitiyor
Evet ilk ilişkimde yaptığım kesinlikle doğru değildi. Fakat 2. İlişkimde sorunun benden kaynaklandığını düşünmüyorum. Çünkü düzenli bir ilişkimiz vardı başta ne olduysa sonradan oldu. Soğuk yapınca tavrımı koyup ayrıldım mesela. Sorun şu ki adamlar beni sevemiyor mudur nedir anlamıyorum. O kadar garip ki. İlk ilişkimdeki kişi döndüğünde şey demişti mesela biz beraberken sana tapardım o kızı da benimle ilgilen diye bilerek yazmıştım zaten şifremin sende olduğunu biliyordum,gör diye yaptım demişti. Diyorum ya çok tuhaf davranıyorlar ve ben çözemiyorum.Tencere kapak olmuşunuz, bu diğeri de dönerse bir gün şaşmayın. Bu insanları bence siz çekiyorsunuz, hepsi tesadüf olamaz. Ama siz niye böylesiniz? Niye sorunlu insanları çekiyorsunuz kendinize? Eğer imkanınız varsa bir psikoterapiye gidin. Benim bir psikolog arkadaşım "bazı kişiler alınlarında "beni aşağıla, kullan at" şeklinde bir yazı ile gezerler adeta" derdi.
Bu adamların yaptığı davranışlar sağlıklı davranışlar değil ben sizde sorun var demiyorum, ama siz neden bu tip insanlar çekiyorsunuz hayatınıza? siz neden bu insanları seçiyorsunuz sorun burada. Beni sevmiyorlar diyorsunuz demek siz sevgisiz insanlar çekiyorsunuz kendinize. Şu da var tabi doğru düzgün insan bulmak zor gerçekten ama bu sizin böyle insanlar bulup da her seferinde üzülmeniz gerekiyor anlamına gelmez.Evet ilk ilişkimde yaptığım kesinlikle doğru değildi. Fakat 2. İlişkimde sorunun benden kaynaklandığını düşünmüyorum. Çünkü düzenli bir ilişkimiz vardı başta ne olduysa sonradan oldu. Soğuk yapınca tavrımı koyup ayrıldım mesela. Sorun şu ki adamlar beni sevemiyor mudur nedir anlamıyorum. O kadar garip ki. İlk ilişkimdeki kişi döndüğünde şey demişti mesela biz beraberken sana tapardım o kızı da benimle ilgilen diye bilerek yazmıştım zaten şifremin sende olduğunu biliyordum,gör diye yaptım demişti. Diyorum ya çok tuhaf davranıyorlar ve ben çözemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?