Çok güzel bir konu ve sonuna kadar katılıyorum. Aslında sorunun büyük kısmı kadınlarımızın bir an önce evlenme isteğinde. Aman yaşım geçiyor, bir an önce kendi evim olsun, bir an önce anne olayım, artık şu baba evinden çıkayım düşünceleriyle çoğu kadınımız evleneceği erkeği daha tam tanıyamadan, ne olduğunu bile anlamadan evleniyorlar. Bir de aile faktörü çok önemli. Birçoğumuz aşkın herşeyi halledebileceğini düşünüyor ve zamanla düzelir diyor ama sosyo kültürel yapıları birbirinden çok farklı ailelerden gelen insanların arasında sorun çıkmaması zaten düşünülemez. Yine maddi kaygılarla evlenen kadınlarımızın da büyük kısmının mutlu olamadığını görüyorum.
Benim tavsiyem çok erken yaşlarda evlilik yapmayın.
Evleneceğiniz adamı iyi tanıyın. Aşk günün birinde mutlaka bitiyor bunu asla unutmayın.
Evleneceğiniz erkeğin ailesini iyi gözlemleyin. Ailesiyle ilişkilerini de iyi gözlemleyin.
Para mutluluk getirir düşüncesiyle sırf maddi çıkarlar için evlenmeyin, yok öyle bir şey.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur deyip işsiz güçsüz tembel adamla da evlenmeyin çünkü öyle bir şey de yok maalesef. Herşeyden önemlisi kendinizi sevin, kendinize saygı duyun, karşınızdakini ezmeyin ama kendinizi de ezdirmeyin. Ve hiçbir evliliğe bir gün bitebilir düşüncesiyle başlanmaz ama hayatın kime ne getireceği belli değil, o yüzden evlendim maddi açıdan hayatım kurtuldu mantığıyla asla hareket etmeyin ve geleceğinizi kendiniz güvence altına alın. Mutlaka bir işiniz olsun. Eğer böyle bir imkanınız yoksa sigortanızı mutlaka ama mutlaka yaptırın ve primlerini yatırın.