Bir derdin mi var??

simelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2007
110
6
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

Etrafina bak ve sahip olduklarin icin sükret...

evet marul...bunlari okuyunca bir an durdum düsündüm...gercektende bazen yetinmeyi bilmiyoruz galiba...hep daha fazlasini isteriz...oysaki !!!

bazen hepimiz yaparız , isterim isterim , bitmek bilmez . sonra an gelir düşünürüm salaksın derim , annen , baban , kardeşin , eşin güzel bir ailen var , aç değilsin , açıkta değilsin . utanırım kendimden , düşündüklerimden . sahip olduklarımıza şükretmeliyiz . serçe parmağımızdaki tırnağımızın olduğuna bile şükretmeliyiz . :1yes2:

haklısınız ya şuyum yok, buyum yok.... biz alıştık artık istemeye.....
Geçen gün babannemle sabah kahvaltı ettik bulaşıkları makinaya koydum ve " çok yoruluyorsunuz dimi?" dedi birden şaşırdım. "Su evin içinde akıyor, çamaşırı, bulaşığı makina yıkıyor " biz su almak için Tunca'ya gider su doldurur gelip çamaşır için kazanlar dolusu, bulaşık için ayrıca su kaynatır, bulaşık deterjanı olmaz, tencere tavayı kumla ovardık dedi.
Galiba biz doyumsuz olduk.
ASLINDA BİZİM BOL BOL ŞÜKRETMEMİZ GEREKİYOR.

Allah'a şükretmeyi öğrenmemiz gerekiyor sanırım ve bunu çocuklarımıza da öğretmemiz:1yes2:

cok duygulandim canim cocuklarimada gösderdim.hayatta ibret alinacak okadar cok sey varki.....ama biz hep mutsuzuz.allaha sükretmemiz gerekirken.....

Ben de çok üzüldüm ve etkilendim. Elindekilerle yetinmeyen ve devamlı şikayet edenlerin mutlaka görmesi, okuması gerekir bence. Kıymet bilmek ve şikayet etmeden elimizdekilerle yetinmeyi bilmeliyiz,öğrenmeliyiz.
Paylaşım için teşekkürler, çok anlamlıydı, hayatın gerçekleriydi işte

sevgili simelya ,teşekkürler.Her ne kadar şükrediyoruz desek de bazen unutuveriyoruz.Çok şükür.

gerçekten kötü hissettim kendimi hele o resimde kardeşine sarılmış olan uzun bir süre hafızamdan gitmeyecek

canım çok etkilendim.kesinlikle çocuklarıma göstercem.sürekli giyimve marka isteyen kızım,yemek seçip tabağındakileri bitirmeyip,bunları bulamayanda var dediğimde onlara götür diyen oğluma.halimize şükredip ders almalıyız...

canım bu banada mail olarak gelmişti. en çok şişeden yapılmış ayakkabılar beni etkiledi. bunları herkes görmeli paylaşımın çok ğüzeldi.

Resimler herşeyi anlatıyor daha ne söylenirki .Teşekkürler simelyacım .

evet ben de dünyada gerçekten derdi olanları görünce öyle çok kızıyorum ki kendime:1no2: ama insan nefsi doymak da bilmiyor ki :1no2:

Egolarimizi Tatmin Etmekle Uğraşirken Yani Başimizdaki çiğliklari Duymayacak Kadar Sağir Oluyoruz Bazen. Tokat Gibi Bir Paylaşim Olmuş Teşekkürler.

inanılmaz güzel fotoğraflar kızımada gösterdim görmesi gerekliydi bence teşşekkür ederiz bize hatırlattığın için bazı değerleri

Bu tür anlamlı mesajlar bana ne kadarsız gereksiz yere hayatı zorlaştırdımızı hatırlatıyor,içim parçalandı adeta.

eşimede gösterdim.İçim acıdı yaa.Allahım bitsin artık bu işkence.Çocukluğumda da hep üzülürdüm Afrikaya çocuklarım olduğunda da aynı.

arkadaş kötü oldum hayatta herşeyen şikayet ediyoruz ne kadar yanış !şükredilmesi gereken okadar güzellikler var ki körüz galiba göremiyoruz.bence böylelerini çaresiz olan insanlarımızı hiç aklımızdan çıkarmamalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…