• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim varrr aldatildimmm ona bir sans daha verdim ama...

huzurum kalmadi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
40
11
3
Öncelikle 12 senelik evliyim ve iki cocugum var 8-12 yaslarinda.
Ilk olarak evlendim daha sonra cok aşiri şiddet gördüm.... hamileyken bile ...
Kimselere söyleyemedim ailemle bile konusmam o dönem cok zordu.Şiddeti kendi ailesinden baska kimse bilmiyordu ve bu siddette genelde ailesinden (onlarin bana davranislari laflari sozleri) yüzünden oluyordu.Cok sükürki sağlikla çocuğumu kucagima aldim iste bu annelik hissi varya bi sekilde aileme herseyi anlatmama sevep oldu ve ben cocugumla birlikte bunu terkettim.....Arkamdan yeminler sozler aglamalar birdaha sans istemeler derken bir sekilde beni etkiledi ve affedip tekrar bir araya geldik.aradan bikac sene gecti bu tekrar el kaldirdi ve ben bunu sikayett edip tekrar ailemin yanina gittip.Bu yine agladi yalvardi yine affettirdi kendisini.Yine aradan bikac sene gecti ve bu seferde bana karsi soguk davranmalar, ufak tefek sorunlarla kavga cikarip yatak ayirmalar,telefonun sesini kismalar,sifre koymalar,gece yarilari saatlerce WhatsApp te cevri ici olmalar,işten gec gelmeler inanin daha bir sürü aldattiğina dair kanit ama ben bir türlü ona bunu konduramiyordum.Tam bir sene ayri yataklarda yattik.Anlasmali boşanmaya karar veriyor sonra bi anda yok ben boşanmiyom git kendin boşan diyordu.Inanin bu bir sene ömrümden ömür aldi.Git davayi ac,biran önce boşan seni sevmiyorum,istemiyorum bu is boyle yurumez diye diretip durdu.Aldattigini gosterecek bir suru deil baskasiyla tel konusmalari gezmeleri tozmalari ayni iş ortaminda olmalari daha bir sürü şey.Ama gelde bunu benim kafama anlat inandir bir türlü inanamiyordum beni aldattigina kac defa sordum başka biri varsa söyle beni kandirma bana yalan soyleme diye ama hepsinde inkar etti yok dedi ustelik yeminler bile etti.Taki kiz bana herseyi anlatana kadar...Adam ayrilmak isteyince kiz gururuna yediremiyor ve karina herseyi anlatacam diyor daha onceden kizlada irtipata gecmistim oda inkar etmisti yok esinle hicbir alakam yok diye Sonradan cikiyor once dedigim hersey yalandi biz bir senedir x kisiyle arkadasiz ta iliski asamasina kadar geldik ama o is olmadi yani istedide vermedim ayaği.Onun tatmin olduğunu gördüm onu ciplak bile gördüm onla suralara gittik buralara gittik ailemin karsisina bile cikti aileme ne olursa olsun sonu ölümde olsa katliamda olsa ölsemde kizinizdan ayrilmam demis....bide ben karimla ayri yasiyorum bisanma asamasinin sonuna geldik falan filan.
Kizada ben karimi önce seviyordum simdi sevgim bitti onu bosayacam seni alacam karim soylede karin boylede diye beni kotulemis.Kiz benim evimin icinde ne olup bitiyor hepsini biliyormus.Daha neler neler öğün herseyi ögrendim nasil diyim ben Şok hic birsey hissetmiyorum gormuyorum duymuyorum oracikta dondum kaldim o ara adamcik evi ariyor ve ben cep teli haporleye actim kizin anlattiklarini adamcik ta duydu aradan 20 dk gecmeden isten eve damladi yine kendini affettirme cabalari yeminler sozler is yerinden arkadas cağırip ispat etme cabalari akillarinca kiz iyi degil pesime dustu beni kandirdi ayagi oynuyorlar kizi kotulemeler Eee kiz madem kötüydü 12 yillik esin 2 cocugun varken bizi hicmi dusunmedinde kotu bi kiz ugruna bu hale geldik.Niyse yine aglamalar yeminler sozler derken aradan 8ay gecti ve ben haka adamcikla yasiyorum evli mutlu cocuklu ayaği affetmeye calistim ama bana yasattiklarinin bir saniyesi bile aklimdan cikmiyor hep aklima gelince tartisma cikiyor bu is nasil surecek bilmiyorum benim kendime olan güvenim yok oldu yaşayan bir ölü gibiyim sadece cocuklarim icin duruyorum bu adamciğin yaninda ve gün gectikce aramiz açiliyor araya sogukluk giriyor ne yapmaliyim bilmiyorum.Sirf cocuklar icin bu hayati surdureyimmi duzelirmi bu adamcik ne olur bir fikir verin.....

O adamcık düzelmez ablacım.
Yazık değil mi hamileyken dayak, üzerine aldatma. Yıllardır çektiğiniz eziyete değer mi?

Çocuklarınız büyüdüğünde bunları öğrense anne keşke boşansaydın der eminim. Onlar huzursuzlukları hissetmiyor mu sanıyorsunuz? Yapmayın bunu kendinize

Kocanız ciddi anlamda psikopat kusura bakma arkadasim kendisinin psikolojisi bozulmuş yaninda seninde ruh halini bozmuş kolay kolay kimseye boşan demem ama boşan kurtul bu adamdan dengesizin ta kendisi böyle evlilik olmaz seni elinin altında garanti görüyor paşam dısarda her b...ku yiyor yok öyle hayat, ağızda boşan diyor sonrada iş ciddiyete bindiği zanan aglayıp zırliyor kurtar kendini yakma yıllarını ailen arkanda ise kurtar kendini bu adamdan hayır gelmez hani kızi seviyordu sana karşıda gerçekler ortaya çıkınca lızı kötüledi kendini kurtar kızi uyar, kızin ailesine söyle x kişnin ailesine söyle eve geldigini herseyi anlat madem bu kadar cok delilin var elinde aç boşan kurtul bu adamdan hayır gelmez çok göz yaşı dökersin bu dengesiz yüzünden şuan bile mutlu olduğunu sanmıyorum

O çocuklar öyle bi ortamda büyüdüğünde daha mutlu olmayacaklar. Akılları erip her şeyi anladıklarında size neden hala bu adamla berabersin diye soracaklar. Ve o adam düzelmeyecek şiddeti, aldatması her zaman devam edecek. Sizin ömrünüz geçecek ve hiç bir zaman sevgi dolu, mutlu bir aile ortamı yaşayamayacaksınız. Özür dilerim sözlerim biraz sert olabilir ama ben bu senaryoyu daha önce gördüm.

Öncelikle 12 senelik evliyim ve iki cocugum var 8-12 yaslarinda.
Ilk olarak evlendim daha sonra cok aşiri şiddet gördüm.... hamileyken bile ...
Kimselere söyleyemedim ailemle bile konusmam o dönem cok zordu.Şiddeti kendi ailesinden baska kimse bilmiyordu ve bu siddette genelde ailesinden (onlarin bana davranislari laflari sozleri) yüzünden oluyordu.Cok sükürki sağlikla çocuğumu kucagima aldim iste bu annelik hissi varya bi sekilde aileme herseyi anlatmama sevep oldu ve ben cocugumla birlikte bunu terkettim.....Arkamdan yeminler sozler aglamalar birdaha sans istemeler derken bir sekilde beni etkiledi ve affedip tekrar bir araya geldik.aradan bikac sene gecti bu tekrar el kaldirdi ve ben bunu sikayett edip tekrar ailemin yanina gittip.Bu yine agladi yalvardi yine affettirdi kendisini.Yine aradan bikac sene gecti ve bu seferde bana karsi soguk davranmalar, ufak tefek sorunlarla kavga cikarip yatak ayirmalar,telefonun sesini kismalar,sifre koymalar,gece yarilari saatlerce WhatsApp te cevri ici olmalar,işten gec gelmeler inanin daha bir sürü aldattiğina dair kanit ama ben bir türlü ona bunu konduramiyordum.Tam bir sene ayri yataklarda yattik.Anlasmali boşanmaya karar veriyor sonra bi anda yok ben boşanmiyom git kendin boşan diyordu.Inanin bu bir sene ömrümden ömür aldi.Git davayi ac,biran önce boşan seni sevmiyorum,istemiyorum bu is boyle yurumez diye diretip durdu.Aldattigini gosterecek bir suru deil baskasiyla tel konusmalari gezmeleri tozmalari ayni iş ortaminda olmalari daha bir sürü şey.Ama gelde bunu benim kafama anlat inandir bir türlü inanamiyordum beni aldattigina kac defa sordum başka biri varsa söyle beni kandirma bana yalan soyleme diye ama hepsinde inkar etti yok dedi ustelik yeminler bile etti.Taki kiz bana herseyi anlatana kadar...Adam ayrilmak isteyince kiz gururuna yediremiyor ve karina herseyi anlatacam diyor daha onceden kizlada irtipata gecmistim oda inkar etmisti yok esinle hicbir alakam yok diye Sonradan cikiyor once dedigim hersey yalandi biz bir senedir x kisiyle arkadasiz ta iliski asamasina kadar geldik ama o is olmadi yani istedide vermedim ayaği.Onun tatmin olduğunu gördüm onu ciplak bile gördüm onla suralara gittik buralara gittik ailemin karsisina bile cikti aileme ne olursa olsun sonu ölümde olsa katliamda olsa ölsemde kizinizdan ayrilmam demis....bide ben karimla ayri yasiyorum bisanma asamasinin sonuna geldik falan filan.
Kizada ben karimi önce seviyordum simdi sevgim bitti onu bosayacam seni alacam karim soylede karin boylede diye beni kotulemis.Kiz benim evimin icinde ne olup bitiyor hepsini biliyormus.Daha neler neler öğün herseyi ögrendim nasil diyim ben Şok hic birsey hissetmiyorum gormuyorum duymuyorum oracikta dondum kaldim o ara adamcik evi ariyor ve ben cep teli haporleye actim kizin anlattiklarini adamcik ta duydu aradan 20 dk gecmeden isten eve damladi yine kendini affettirme cabalari yeminler sozler is yerinden arkadas cağırip ispat etme cabalari akillarinca kiz iyi degil pesime dustu beni kandirdi ayagi oynuyorlar kizi kotulemeler Eee kiz madem kötüydü 12 yillik esin 2 cocugun varken bizi hicmi dusunmedinde kotu bi kiz ugruna bu hale geldik.Niyse yine aglamalar yeminler sozler derken aradan 8ay gecti ve ben haka adamcikla yasiyorum evli mutlu cocuklu ayaği affetmeye calistim ama bana yasattiklarinin bir saniyesi bile aklimdan cikmiyor hep aklima gelince tartisma cikiyor bu is nasil surecek bilmiyorum benim kendime olan güvenim yok oldu yaşayan bir ölü gibiyim sadece cocuklarim icin duruyorum bu adamciğin yaninda ve gün gectikce aramiz açiliyor araya sogukluk giriyor ne yapmaliyim bilmiyorum.Sirf cocuklar icin bu hayati surdureyimmi duzelirmi bu adamcik ne olur bir fikir verin.....
Ben her zaman suna inanirim mutlu
anne =mutlu cocuklar. Bence bu eziyeti kendinize yapmayin tamam cocuklar icin babasizlik zor olabilir baslarda ama onlar bi iki ay sonra alisir. Zaten anne baba bosansada cocuklar bosanmis olmuyo yine iletişim yine irtibat halinde kalirlar babalariyla. Onlarin bi iki ay uzulcegi sey icin kendinizi bi ömür mutsuzluluga mahkum etmeyin. Anne olmaniz çocuklarıniz icin mutsuz oldugunuz bi hayati surdurmek zorunda olmak degildir.

O adamcık düzelmez ablacım.
Yazık değil mi hamileyken dayak, üzerine aldatma. Yıllardır çektiğiniz eziyete değer mi?

Çocuklarınız büyüdüğünde bunları öğrense anne keşke boşansaydın der eminim. Onlar huzursuzlukları hissetmiyor mu sanıyorsunuz? Yapmayın bunu kendinize
Hissetmezmi bizzat coçuklarimin gozlerinin onunde yasandi hersey bu olaydan hem onlar hem ben cok etkilendik.Sirf cocuklarimin yaninda olabilmek icin katlaniyorum cocuklarim yabanci vatandas ve ben turk vatandasiyim boyle bir durumda onlardan ayrilirsam ne olacak.onlari alip trye de gidemiyorum ne yapcami sasirdim kaldim.

Defalarca şiddet görmüş terkedip geri donmussunuz . Aldatilmissiniz bitirmemis devam ettiriyorsunuz bnim cevabım böyle bir durumda bitirmek ama anladigim kadarıyla siz ayrilmayacaksiniz o yüzden ben size bisey soyleyemem .
Bende ayrilmak istiyorum burda kimsem yok bosanmaya kalksam dil sorunu yabanci bir yerde tek basimayim gidip trde bisan diyecen ozaman cocuklari yabanci devlet bizim vatandasimiz diye almazlarmi.

Yani o kadina gelene kadar kocaniz zaten evliliginiz mutsuz gitsin diye elinden geleni yapmis gibi. Ne olcak kizdan ayrilsa bir daha gorusmese? Eski “mutlu” gunlerinize geri mi doneceksiniz? Bu adam evlilik adami degil. Uzgunum biliyorum burdan yazmasi kolay ama bu kisiyle devam edecekseniz ya kabulleneceksiniz, ya da kabulleneceksiniz

cocuklarını dusunen bunu yapmaz....maddı deyın daha gercekci....ılk sıddette niye karar vermedınız...cocuk olsun duzelır bana baglanırmı dediniz...bu ne boyle kole gibi olmussunuz...sizi biz azat edemeyız...

Kocanız ciddi anlamda psikopat kusura bakma arkadasim kendisinin psikolojisi bozulmuş yaninda seninde ruh halini bozmuş kolay kolay kimseye boşan demem ama boşan kurtul bu adamdan dengesizin ta kendisi böyle evlilik olmaz seni elinin altında garanti görüyor paşam dısarda her b...ku yiyor yok öyle hayat, ağızda boşan diyor sonrada iş ciddiyete bindiği zanan aglayıp zırliyor kurtar kendini yakma yıllarını ailen arkanda ise kurtar kendini bu adamdan hayır gelmez hani kızi seviyordu sana karşıda gerçekler ortaya çıkınca lızı kötüledi kendini kurtar kızi uyar, kızin ailesine söyle x kişnin ailesine söyle eve geldigini herseyi anlat madem bu kadar cok delilin var elinde aç boşan kurtul bu adamdan hayır gelmez çok göz yaşı dökersin bu dengesiz yüzünden şuan bile mutlu olduğunu sanmıyorum[/QUOTE
Suan mutlu olsam konuyu acarmiydim yasayan bir ölü gibiyim avazimin ciktigi kadar bagurip ziril ziril aglamak istiyorum mutsuzum hemde cokkkk keske ta basinda bitseymis Yuce rabbim okadar delil sundu bana bu evlilikte mutlu olamazsin diye ama ben direttim.

Böyle bir ortamda çocuklarımız ilerde ne kadar sağlıklı bireyler olur orasını bilemem. Eğer normal, sağlıklı yetişkinler olurlarsa bilin ki size acıyarak bakacaklar ve saygı duyacaklarını da zannetmiyorum. Çünkü sizin kendinize saygınız yok ...

Back