Bir Derdim Var

canım arkadasım bos ver devlet gıbı kadınsın maasallah,kımse olmasın zaten,olsalarda bır seyı degıstıremezler zaten..
eskı esınıde karsına al ve konus anladıgım kadarıyla sorun su;degıstıgını hayatında yanlış gıden seylerın farkında oldugunu ve artık boyle devam etmeyecegını ona hıssettırmemıssın.adam o nedenle kaldıgı yerden devam etmek ıstıyo..
sonucta sen tek basına bu noktaya gelmedın.eger bu gun bu noktadaysanız onun yuzunden ve neden hala senden mahrum deil.
bu arada basarına ve azmıne hayran kalmamak elde deıl.kızların cok sanslı...:109:

Sevgili nobody hani karşımda olsan alnından öpücem seni bayıldım gücüne,tavrına...Senin ve yavrularının gönlüne göre olsun herşey

Siz güçlü bir kadınsınız. Boşanmak kolay bir iş değil. Bu yola girmiş birisi olarak size devamını getirip bu insanları hayatınızdan çıkarmak düşer.

Kadın olmak her türlü zor velhasıl.

Şimdi büyüklerin bir lafı var bil ama yapma.Biraz herşeyi kendin çekip çevirmen,biraz her işe atlaman,biraz yönetme yönlendirme yapın,biraz merhamet duygun ve biraz da işkolikliğin seni bu raddeye getirmiş.Kayınpederin,pardon ESKİ kayınpederin rahatsız olabilir,vicdanen ziyaretinde bulunabilirsin.Ama fazlası fazla beklentiler doğurur.Sen kayınpederinin eski kayınpeder olduğu,eşinin eski eş olduğu çizgisini iyi çekemz karşıtırırsan,eski eşin de seni eski mi yeni mi bilemez karıştırır,beklentileri artar.
Bir otur düşün bakalım.Sen bunca mücadeleyi verirken,anneni kaybederken,çocuklarını büyütürken,hayal kırıklıklarını yaşarken kim koştu kim yanındaydı.Ona göre çizgiyi çek ve sınırlarını belirle.Hayata karşı güçlü olmak tek başına birşey ifade edemiyor malesef.Duygusal yönde de güçlü kararlı durmak gerekiyor.Merhamet bazen canını acıtıyor insanın.

Babası iyi biri olabilir, hastalıktır Allah yardımcısı olsun ancak seni bağlamaz. Merhametin fazlasından maraz hasıl oluyor. Mesafeyi koy ve uzak dur zaten zor olan kısmını bitirmişsin. Sen merhamet gösterirsin ancak o merhametin kendisine olan düşkünlüğünden olduğuna inanır, uzadıkça ayıklanmaz pirincin taşı. Zaten yükün ağır, işin, evin, iki evladın daha da sorumluluk arama, boşver. Canına yazık

Şu cümleniz çok hoşuma gitti aslında bence siz kendiniz ayrıldığınızın farkında değilsiniz ki eşinizden bunu bekliyosunuz..
biz kadınlar duygusallığımızın kurbanı oluyoruz, belki konu sahibi arkadaşımız; derinlerde biryerde bu şekilde eşinizi cezalandırdığınızı düşünüyor e düzelmesini istiyor olabilirmisiniz acaba , allah yardımcınız olsun.....

tespitiniz çok doğru erkekler hiçbir şeyin sebebini kendilerinde aramaz kendi yanlışlarını görmezler onlara göre yaptığınız herşeyin sebebide sonucuda size bağlıdır, bu arkadaşımızın eşide yardımlarını eşinin kendisine zaafı olduğundan yakınlaşmak istedğinden yaptığını düşünüyordur , onların mantığı böyle çalışır çünkü.

Sabır tasi olsa catlardi heralde ama eski eşinizi bu rahatlığa alistiran sizsiniz ben sizde gördüm hatayı. Esim çalıştığı ve ben calusma digim halde bir yaşında ki kizimi akşam ve hafta sonları mutlaka ona bırakırım.oyun oynasın yemek yedirsin hiç bizamsn sorumluluğu tek başına almam.bence kendimize aciyin bu adam sizin gibi birtsne daha bulamaz çekin elinizi ayağınızı boşverin bir sure cocuklarlada gorusturmeyin bu nedir ya ne kadar sabirlisiniz birde akrabalarına mi kosturuyosunuz madem maddiyat iyi uzak biyere tasinin kurtulun.en iyi çözüm kacin bu adamdan birkere de kimseyi değil kendinizi düşünün...çok fedakarlık sizden götürür kimseye bişey olmaz inanın değmez bu yalan dünya için...

Ne güzel ayaklarının üzerindr tek başına durabiliyorsun.
Daha büyük bir şehire git ondan uzak.
Rahatlarsın, okdr acıma. Sonucta senin annene kufretmis biri o insan. Sence iyilik hak ediyormu

Ahhh ah ben hep diyorum kadinlar sirf evleniyorsunuz diye sakin sakin sakin isinizi evinizi memleketinizi birakip sanki sizden cok daha onemliymis bir onun isi meslegi varmis bir onun memleketi evi ailesi varmis gibi herseyinizi bir kalemde silip kocanizin pesine dusmeyin diye, hep diyorum. Asla Asla guvenipte asik olupta saflik edip yapmayin bunu.

Erkekleri iyi taniyin evlenmek icinde acele etmeyin derim...

Sizin konunuza gelince hatalarinizi bir bir yazmissiniz zaten umarim bekar genc kadinlarin kulagi kupe olur, iyi maasli basaril bekar kadin evina cikmis akbabalardan kendilerini korurlar. Evlenene kadar cicekler bocekler evlendikten sonra kufurler siddet vb...

Bana kalirsa madem bosandiniz ve cocuklari velayetide sizde tasinin gidin o sehirde o adam ve ailesiyle burun buruna kalmayin, eski yasadiginiz ailenizin yasadigi memlekete gidin, cocuklarin bakimina aileniz yardimci olur yada krese falan verirsiniz zaten cok iyi is deneyiminiz varmis illaki eski isiniz gibi bir is bulursunuz.
Cocuklarida subat tatilinde falan yollarsiniz babalarina muhtemelen avukatiniza danismaniz gerekir ama is konusunu ve ailenizin uzakligini bahane edebilirsiniz tasinmak icin. O adam yakininizda oldugu surece asla kurtulamazsiniz yumusak yuzlusunuz cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…