- Konu Sahibi challenger
-
kızlar bır derdım var.Çok sevmiştim bır erkek arkadaşım vardı.Askere gıttı bekledım aylarca yanına her haftasonu gıttım fakat bır arkadaşım asılıyordu telımde o ızne gelıcegını bıldıgı ıcın telımden sankı ben ona cekıyormusum gıbı mesajlar cektı ve hayatımdakı ınsanda ayrılma kararı aldı.Bugun yanına gıttım.Onu gene ıstedıgımı unutamadıgımı soylemek ıcın askerlık psıkolojısınde oldugunu fakat uygun olmadgımızı artık dusundugunu soyledı fakat benden 4.5 ay duzgun durmamı bunu başarabılırsem evlenebılecegımızı soyledı.Size hangı nokta mantıklı gelıyor yerımde olsanız ne yapardınız?
kızlar bır derdım var.Çok sevmiştim bır erkek arkadaşım vardı.Askere gıttı bekledım aylarca yanına her haftasonu gıttım fakat bır arkadaşım asılıyordu telımde o ızne gelıcegını bıldıgı ıcın telımden sankı ben ona cekıyormusum gıbı mesajlar cektı ve hayatımdakı ınsanda ayrılma kararı aldı.Bugun yanına gıttım.Onu gene ıstedıgımı unutamadıgımı soylemek ıcın askerlık psıkolojısınde oldugunu fakat uygun olmadgımızı artık dusundugunu soyledı fakat benden 4.5 ay duzgun durmamı bunu başarabılırsem evlenebılecegımızı soyledı.Size hangı nokta mantıklı gelıyor yerımde olsanız ne yapardınız?[/QUOasılan kim bir kzı mı sevgiline asılan bir kızla nedne arkadassın ve nedne telefonundan mesaj cekmesine izin verdin bi de ne yazdı ki mesajlarda bu çocuk sendne ayrıldı müstehcen mi ne yani yazılar?anlamadım ben çünkü sorularım bunlar:uhm:
bir arkadaşın sana mı asılıyodu?
arkadaşın senin telefonundan sevgiline mesaj cekti senmişsin gibi?
eh ama eger dogru anlamışsam sevgilinin sana güvenmemesi cok normal..
bence ona durumu anlatmalısın bunu yapanın sen olmadıgını sölemelisin..
kim kime msj çekmiş kimin telefonuymuş ay vallahi olayı anlıyamadım yoksa yapardım güzel bir yorum:1shok:süprizzzzz:jeyyar:hihoyyyt:içelim::teytey:
****kızlar bır derdım var.Çok sevmiştim bır erkek arkadaşım vardı.Askere gıttı bekledım aylarca yanına her haftasonu gıttım fakat bır arkadaşım asılıyordu telımde o ızne gelıcegını bıldıgı ıcın telımden sankı ben ona cekıyormusum gıbı mesajlar cektı ve hayatımdakı ınsanda ayrılma kararı aldı.Bugun yanına gıttım.Onu gene ıstedıgımı unutamadıgımı soylemek ıcın askerlık psıkolojısınde oldugunu fakat uygun olmadgımızı artık dusundugunu soyledı fakat benden 4.5 ay duzgun durmamı bunu başarabılırsem evlenebılecegımızı soyledı.Size hangı nokta mantıklı gelıyor yerımde olsanız ne yapardınız?
****hayır cnm o arkadaşım erkek ve benımle arasında bırseyler yaşandıgını dusunuyor yanı askerde aldatıldıgını dusunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?