Merhaba hanımlar yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyorum burayı etrafımda anlatıcak kimse olmayınca buraya yazmak istedim . 2023 yılında bir arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım kendisi askerdi biraz konuştuk ve bana geçmişinden bahsetti .Birini sevmiş ama aileler kabul etmeyince kız başkasıyla evlenmiş . Bana tamamen unuttuğunu ondan nefret ettiğinden bahsetti . Neyse biz bi kaç ay konuştuk ve sonrasında ise bana karşı soğuk davranmasından dolayı tartıştık ve tartışma esnasında onu unutamadığın söyledi ve bende ayrıldım aradan bi kaç hafta geçti yalvar yakar tekrar barışmak istedi benimde ilk ciddi düşündüğüm ilişki olduğu için tekrar bir şans verdim sonra tekrar kavga tartışma sürekli unutmadım diyip beni ortada bırakıp gidip geliyordu bende buna fazla dayanamadım ve tamamen bitirdim ilişkiyi.uzun süre boyunca kendime gelemedim (bi kaç ay konuştun nasıl böyle oldu diye sorularınız duyar gibiyim hanımlar) öncesinde elle tutulur bir ilişkim olmadığı için ona çok bağladım ailevi sorunlarda vardı bana ilgi gösterdiği için bir tek o beni anlıyor diyip daha da bağlandım. Ondan sonra toparlanamadım asosyal birine dönüştüm bunun için terapiye de başladım ne yaparsam yapayım bir türlü bitirmedim içimde neyse işte dün bi şekilde bana tekrar ulaştı ve bi kaç ay sonra sözleşmesi bitiyor ondan sonra Beni unutmadığın hakızlık yaptığını söyledi .Beni sevmediğini biliyorum değer vermediğini de biliyorum ama bunu kalbim anlamıyor ailelerimiz çok farklı be annem onu istemiyor ne yapmalıyım? kızı unutmadığını biliyorum konuşmaya başlasak bile sürekli ondan bahsedecek . Kendimden utanıyorum bunu kendime yaptığım için dün gece engeledim de iyileşmek kendime gelmek için çok çabaladım yaptığım her şey boşa gittti . Lütfen kırıcı olmadan yorum yapın kendimi çok kötü hissediyorum.