• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bdvbdv

#İlahi adalette zaman aşımı yoktur #
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
279
32
13
Evet bir derdimiz var yazıp anlatıyoruz.
Neden burada inanmıyorum sonra rahatsız ve ya dalga geçme tarzı yorumlar var.
İnanmıyorsanız yazmayın ,rahatsız diyorsanız sizin iç dünyanızda ki rahatsızlığınızın yansıması belki ayrıca dalga geçeceksiniz yeri burası değil.
Bu bile ne kadar düşük aşağı bir düşünce tarzı. Neden burada saygı yok ?
İnsanlar size fikir danışıyor saçma sapan hakaretlerinize maruz kalmak için yazmıyor.
Bir konu açılıyor millet hemen konu sahibine saldırıyor.
Düzgün yorum yapanlara saygım var.
Ama diğerleri bayağı aşağı asıl komik ve düşük dalga geçilesi bu kafa yapısındaki insanlar.

Son düzenleme:
Neden burada burada inanmıyorum sonra rahatsız ve ya dalga geçme tarzı yorumlar var. İnanmıyorsanız yazmayın ,rahatsız diyorsanız sizin iç dünyanızda ki rahatsızlığınızın yansıması belki ayrıca dalga geçeceksiniz yeri burası değil.
İnsanlar size fikir danışıyor saçma sapan hakaretlerinize maruz kalmak için yazmıyor.
Ama diğerleri bayağı aşağı asıl komik ve düşük dalga geçilesi bu kafa yapısındaki insanlar.
haksızlık yapıyorsunuz sıze cıddı cıddı yorumlar yazdık ısrarla
her secenegı dusunun dıyoruz
ev sahıbım evıme ses dınleme cıhazı koymustur dıyorsunuz evımde bılmedıgım kablolar var dıyorsunuz
sıze ses kayıt cıhazı nedır nasıl calısır anlattık
o kabloların resmını gonderın ne oldugunu soyleyeyım dıye 2 kere yazdım asla ona donus yapmadınız
esınız kadınla gorusuyordur bırcok seyı oyle bılıyordur dedık ya da acaba sızın bır rahatsızlıgınız mı var dedık
hıc bırseyı asla kabul etmıyorsunuz mantık cercevesınde konusulamıyor ınsanlar sızın ıcın daha ne yapsın

haksızlık yapıyorsunuz sıze cıddı cıddı yorumlar yazdık ısrarla
her secenegı dusunun dıyoruz
ev sahıbım evıme ses dınleme cıhazı koymustur dıyorsunuz evımde bılmedıgım kablolar var dıyorsunuz
sıze ses kayıt cıhazı nedır nasıl calısır anlattık
o kabloların resmını gonderın ne oldugunu soyleyeyım dıye 2 kere yazdım asla ona donus yapmadınız
esınız kadınla gorusuyordur bırcok seyı oyle bılıyordur dedık ya da acaba sızın bır rahatsızlıgınız mı var dedık
hıc bırseyı asla kabul etmıyorsunuz mantık cercevesınde konusulamıyor ınsanlar sızın ıcın daha ne yapsın
Siz hem iyi yorum yapıp hem dalga geçtiniz benimle herkes farkında olayın.
İyi yorum yapanlara zaten haksızlık etmemek için teşekkür ettim konumda daha ne yapıyım.
Size foto atsam sonra burada iyice dalga malzemesi olacaktım ikimizde biliyoruz bunu.
Eşim kadınla görüşüyor olabilir o konuda hak verdim araştırıcam takip edicem dedim zaten.
Benim rahatsızlığım yok olaylar neyse açıkça anlatıyorum olsa doktora giderim zaten.
Ben ses kayıt olayını kafadan çıkarmadım bir sürü örnek var burdanda bilgisi olanlardan bilgi almak için yazdım

Siz hem iyi yorum yapıp hem dalga geçtiniz benimle herkes farkında olayın.
İyi yorum yapanlara zaten haksızlık etmemek için teşekkür ettim konumda daha ne yapıyım.
Size foto atsam sonra burada iyice dalga malzemesi olacaktım ikimizde biliyoruz bunu.
Eşim kadınla görüşüyor olabilir o konuda hak verdim araştırıcam takip edicem dedim zaten.
Benim rahatsızlığım yok olaylar neyse açıkça anlatıyorum olsa doktora giderim zaten.
Ben ses kayıt olayını kafadan çıkarmadım bir sürü örnek var burdanda bilgisi olanlardan bilgi almak için yazdım
dalga mı gectım ? peeess dıyorum sıze
o fotografları yollasanız dalga konusu olmazdınız da dınlenmedıgınız ortaya cıkardı asıl mesele bu
bu kablo ne kablosu arkadaslar ne ıse yarar desenız kım sızınle dalga gececek ozelden de gonderebılırdınız bana
ama ben arkadaslar evı dınlenmıyor o kabloların ev dınlenmesıyle alakası yok derım dıye cekındınız hepsı bu
hasta olanlar hastalıgını kabul etmez genelde boyle ınkar ederler. belkı hayatı bosuna kendınıze dar edıyorsunuzdur dememızın nesı dalga gecmek cıddı cıddı ıyılıgınıze yazdım vallahı ayıp ya

Şahsım adına dalga geçmek için değil ama karşıdakinin kendini de farkına varabilmesi adına yorum yaparım.
Bazen gerçek hayatımızdaki insanlar bizim bazı paranoyalarımızı yüzümüze söyleyemezler.
Burda nasılsa yüzyüze gelmiyoruz en azından söyleyelim de kendi bilsin diyoruz.
Yoksa sen haklısın demek hayattaki en kolay cümle ama hepimizin sağlıklı bireyler olarak yaşama devam etmesi açısındam birbirimizi iyileştirmemiz gerekiyor.
Belki burada birbirimizin karşı komşusuyuz, sıra arkadaşıyız, akrabasıyız.
Anonim hesap olmamız bu açıdan çok iyi değil mi? Bir başka gözle cevap veriyoruz ki farkına varalım.

Neden burada burada inanmıyorum sonra rahatsız ve ya dalga geçme tarzı yorumlar var. İnanmıyorsanız yazmayın ,rahatsız diyorsanız sizin iç dünyanızda ki rahatsızlığınızın yansıması belki ayrıca dalga geçeceksiniz yeri burası değil.
Bdvbdv ismiyle üye olup bdv ismiyle konu açmak. 😵‍💫

o fotografları yollasanız dalga konusu olmazdınız da dınlenmedıgınız ortaya cıkardı asıl mesele bu
bu kablo ne kablosu arkadaslar ne ıse yarar desenız kım sızınle dalga gececek ozelden de gonderebılırdınız bana
ama ben arkadaslar evı dınlenmıyor o kabloların ev dınlenmesıyle alakası yok derım dıye cekındınız hepsı bu
hasta olanlar hastalıgını kabul etmez genelde boyle ınkar ederler. belkı hayatı bosuna kendınıze dar edıyorsunuzdur dememızın nesı dalga gecmek cıddı cıddı ıyılıgınıze yazdım vallahı ayıp ya
Vallahi ayıp size hasta olan sizsiniz cidden çünkü kablo sadece bir şüphe nette okudum ses kayıt cihazları kablolar v.s diye belki kabloda sıkıntı yok farklı yerde var oturduğum odada var onu biliyorum yoksa ufacık ses buharlaşıp yukarı çıkmazdı hemen bu bana komik geliyor asıl. Neden çekiniyim atardım sıkıntı yokki açıktan bile atabilirim onu ben zaten fikir almaya geldim

Kusura bakmayın da danışmak için açtığınız ilk konu "Kan verdim sonuca göre hamile miyim, bir baksanıza?" olup, 1 hafta sonra eşinizle hiç ilişkiye giremediğiniz minvalinde oluyorsa kimin saçma sapan hareket ettiğini tartışmayalım isterseniz.

Şu ana kadar konularınızda da size hakaret olmadı. Aksine, ağzı bozuk olan sizsiniz.

Vallahi ayıp size hasta olan sizsiniz cidden çünkü kablo sadece bir şüphe nette okudum ses kayıt cihazları kablolar v.s diye belki kabloda sıkıntı yok farklı yerde var oturduğum odada var onu biliyorum yoksa ufacık ses buharlaşıp yukarı çıkmazdı hemen bu bana komik geliyor asıl. Neden çekiniyim atardım sıkıntı yokki açıktan bile atabilirim onu ben zaten fikir almaya geldim

Atsana kabloları.
Benim evimden de kablo geçiyor.
Ev sahibinin evine inen antenin kablosu hem de :D

Hasta olsam farkına varacak kadar bilinçliyim siz açıklayın hadi kadın nasıl oluyor da kızım sesle konuşmamı bile duyup ertesi gün söylüyor üstün bilginizle açıklık getirin banyo odaya yakın değil ses ordan gitmiyor

Valla yeni girdim siteye kaç gündür ne var ne yok bakayım diye, ilk konu buydu. Tamamen tesadüf 😂
Sürekli tesadüf olmaz..sen v Merve ilk mesaj oluyorsunuz ..... Şöyle cihazımı var sizde bu işin??? Pilav konusunda çok üzüldüm sana boşu boşuna yandın...

evet bırde o var sız ses yukarı cıkmaz asagı ıner yukarı cıkması ıcın cok bagırmamız gerek demıs fızık kurallarını da alt ust edecek tezler savunmustunuz
hakllısınız sıze gore kesın ben hastayımdır :KK68:

konu sahıbesı sıze bırsey dıyecegım
benım esım yazılımcı guvenlık sıstemlerı yapıyor ınsanlar kocama para verıyor kocamda o ınsanların tum ısletım sıstemını kuruyor guvenlık kamera ve ortam dınleme sıstemı kurup devamında da destegıne ve donanımına bakıyor bır cogununda yazılımını kendı yapıyor beledıyelerın de fabrıkalarında kısısel alanların da bu tarz ıslerını yapan bırı bende onunla calısıyorum

yanı gercekten dınlenıp dınlenmedıgınıze o kabloların ne oldugunu anlayacak en yakınınızdakı kısı bendım :deli:

Hasta olsam farkına varacak kadar bilinçliyim siz açıklayın hadi kadın nasıl oluyor da kızım sesle konuşmamı bile duyup ertesi gün söylüyor üstün bilginizle açıklık getirin banyo odaya yakın değil ses ordan gitmiyor
Ama herkes size ok! Dedi ama onlarin sınırsız şarjı yok dediler sürekli yeniliyor mu kadın? Eşinden suphelendik birde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X