bir derdim var.

Sanki kusur ariyor gibi degil mi? Herseye bir lafi var. Hic tolere gucu yok. Herseye bir kusur bulma hali. Bazi seyleri gormemezlikten gelebilirdi. Bu insani hep diken ustunde yapar. Hic gelmeseymis daha iyiymis. Madem beli agriyor birsey yapmiyor. Geline bekcilik yapmaya mi gelmis bilmiyorum ki.

benim de senin beyazlarından daha önemli işlerim var deseydiniz ya. bu evliliklerde sanki evlenince evlat ediniliyor gibi erkekler. yemek yok mu, çamaşır niye yıkanmadı, çocuğa niye bakmadın, hamur niye açmadın. Bunları bırakacaksın 1 hafta kendi haline açlıktan ve pislikten geberip giderler o kadar anaları ağam paşam diye yetiştirmiş. ev işleri ve bebek bakımı sadece sizin işiniz mi? kendi yapmadığı gibi bir de akıl veriyor. te allaam ya ...

Bunu bende anlamadım.
Annem bize geldiğinde çamaşır olur makinede, yemeğe bakıyorumdur asamamışımdır veya bazen o kadar yoruluyorum ki yarım saat uzanıp asayım diyorum. Hiç de bir şey olmuyor çamaşırlara . Annem bile as kokar demez.

Ya da görüyor koktuğunu, at makinaya, sonra geline de ki ben attım hangi düğmeye basayım.

Yarın bir mantı açalım de BERABER

Varsa yoksa eleştiri eleştiri eleştiri.

Bana gına gelirdi

Anne ben mantı açmayi bilmiyorum ilgimi de çekmiyor canım yapmakta istemiyor kolum ağrıyor uğraşamam.beyazlari atmamissin derse anne ben atacağım zamanı biliyorum daha atacaklarim var onlarla beraber atacağım vb.laflar söyleyin yada tamam de he de ama yapma .kızın sen burda oturuyorsun derse ay anne ben çok hastayım de suram ağrıyor de yat odana hastayım de kafana tülbent bağla ama zirt pırt eşini arama bence.

Kizimiz ben universite mezunuyum derken orada da bir yanlis anlasilma var. Okumaktan hamur islerini ogrenemedim demek istemis. Bu da normal bence. Ben de evlenene kadar hic yemek yapmamistim. Ama ogreniyorsun. Hamur isini de hala cok iyi becerdigim soylenemez. Bilmek zorunda degil ki. Bir gun de hazir manti yese ne olurdu, dilini tutup anlamadim ki. Ben de canim manti istediginde hazir manti aliyorum. Oturup manti acmadim hic. Bu kadar mukemmelliyetcilik de dogru degil. Kadin kusur aramaya gelmis. Kiz bunalmis belli. Insan basinda surekli hata arayan biriyle kendi evi de de olsa ne kadar rahat eder ki? En basta uzanamazsin yatamazsin. Surekli diken ustunde olursun. Kocasinin hatasi. Bekci gibi annesini dikmis kizin basina.
Camasir koksa ne olur? Bir su daha yaparsin degil mi? Hemen de kokmuyor zaten. Bir saat sonra atsa ne olur? Hem bebekli kadin, zaten bebek yeterince yoruyordur. Buyuklerin daha anlayisli, hosgorulu olmasi lazim. Haklisiniz.

Bebekli kadindan da manti acmayi beklemek.. Kendi açsın madem. Ama beli agriyordur yazık sizin butun gece ayakta bebek pispislamaniz onun için hic önemli degil. Hem belim agrir hem manti isterim hem çamaşırlar beklemesin isterim. Hem dedigim yapılsın isterim. Ayrı eve cikmalisiniz. Paşa keyfim bilir makineyi asmaya halim yoksa gerekirse az havalandirip tekrar yıkarım. Aynı ev sorun

Bu ithamınız yine de çok çirkin. Mülteci Türkçesi nedir? Allah aşkına.
Zorda olan insanlara; onların kimliklerine ve dillerine biraz duyarlı olun.
Burada yazdığınız hiçbir şey ''Mülteci Türkçesi gibi ya'' sözünüzü doğru kılmıyor. Saçmalamayın.

Oy ben ne anlattım bana ne diyor...
itham değildir o benzetmedir benzetme.
Mamafih “Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır.” diye asla boşuna söylememişler.
Canım ‘göz ardı et’ butonu, seni gerçekten aşırı seviyorum!

Buraya derdim var deyip eşinizle olup biteni anlatıp diğer konuya gidip erkeksiz olmaz dediniz.
o konuda bu ne demek dedim cevap yok burdan sorayim.madem erkeksiz olmaz bu konu nedir acaba ?

Kayinvalidenin kişiliği de aynı benim kocam :) bahanesi bile aynı:benim belim ağrıyor:)
Kocanız gelince evleri ayırın başka çözüm yok sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…