Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gündür girmiyordm yeni gördüm dertlenecek bı durum olarak yazmadım konu başlığını böyle yazınca cvp alırım belki diye genelde bu konu başlığı altinakilere cvp gelmiş o yüzden...Merhaba bunun neresinin dert olduğunu anlayamasam da cevap vermek istedim kıyafetlerimi ve kitaplarımı bir uygulama üzerinden satıyorum ben
Yani ben evde ve internet üzerinden sıfır ürün satış yapmak istiyorum böyle satış yapan varsa diye fikir almak istedim Instagram da birçok toptan satış yapan yerler hangi sayfalar güvenilir..ünlü markaların ihraç fazlasi ürünleri var nerden temin edebilirim fln diye tabi sayfa ismi verirler mi bilmiyorum daKıyafet sıfır mı kendiniz mi dikiyorsunuz,2.el mi ?
Ben 2.el uygulamalarından satıyorum kıyafet takı ayakkabı kitap vs ,ama kendi diktiğiniz kıyafetse hem 2.el satan yerlerde hem de ıstagram üzerinden satabilirsiniz .
Bende eve bı katkısı olsun biraz para kazanayım diye yapmak istiyorum ama inşallah yapabilirmBenim Arkadaşım ve bir komşumuz satıyordu guerre güzel geliri oluyordu
İhracat fazlası ürünleri almak için firmalara nail atın ,dolandırıcı sayfaları ifşa için ıstagramda bir sayfa var adını unuttum ifşa dolandırıcı etiketleri işe aratın ,o sayfanın paylaştığı dolandırıcı sayfalar var onlardan uzak durun ,genelde markalı ürünlere yönelin derim .Istangramda ticari sayfa açın ve kullanıcı satın alın ilk etapta işinize yarar ,inşallah başarılı olursunuz,hayırlı olsun .Yani ben evde ve internet üzerinden sıfır ürün satış yapmak istiyorum böyle satış yapan varsa diye fikir almak istedim Instagram da birçok toptan satış yapan yerler hangi sayfalar güvenilir..ünlü markaların ihraç fazlasi ürünleri var nerden temin edebilirim fln diye tabi sayfa ismi verirler mi bilmiyorum da![]()
Teşekkür ederim inşallah belki ilerde butik fln açarımİhracat fazlası ürünleri almak için firmalara nail atın ,dolandırıcı sayfaları ifşa için ıstagramda bir sayfa var adını unuttum ifşa dolandırıcı etiketleri işe aratın ,o sayfanın paylaştığı dolandırıcı sayfalar var onlardan uzak durun ,genelde markalı ürünlere yönelin derim .Istangramda ticari sayfa açın ve kullanıcı satın alın ilk etapta işinize yarar ,inşallah başarılı olursunuz,hayırlı olsun .
inşallah .Teşekkür ederim inşallah belki ilerde butik fln açarım![]()