• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var:(

Kaktuscicegiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2019
30
23
88
Geçen sene onlisansdan mezun oldum bölümüm de muhasebe bir senedir iş bulamıyorum başvuru yapmadığım yer kalmadı tecrübesiz olduğumu bildiği halde iş görüşmesine çağırıp gittiğimde de kusura bakmayin tecrubeniz yok sizi ise almayız diyen insanlarda oldu. Babamda ben sana muhasebe okuma demedim midayina uydun muhasebe okudun bak issizsin diyip söylenip duruyor. Cevremdeki herkes sanki ben iş aramiyormusum gibi konusuyolar çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim :(

Evet hepsine basvurdum ama bazilari tecrubeli istiyo bazilarida 1000 lira veririm sadece yol yemek sana ait olur sigortada bi kaç ay sonra yapilir bazilarida bilgiye göre ücret verilir diyo

Yaşadığımız ülke kosullarina bakınca ilk deneyim olarak muhasebe değil de allah ne verdiyse diye senin kriteelerine uyabilecek işlere bak. Hem ortamın değişir aylık bir gelirin olur. Istediğin gibi bir iş buluncada ayrılırsın yeni yere başlarsın.

Geçen sene onlisansdan mezun oldum bölümüm de muhasebe bir senedir iş bulamıyorum başvuru yapmadığım yer kalmadı tecrübesiz olduğumu bildiği halde iş görüşmesine çağırıp gittiğimde de kusura bakmayin tecrubeniz yok sizi ise almayız diyen insanlarda oldu. Babamda ben sana muhasebe okuma demedim midayina uydun muhasebe okudun bak issizsin diyip söylenip duruyor. Cevremdeki herkes sanki ben iş aramiyormusum gibi konusuyolar çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim :KK43:
Bir büro da başlayabilirsiniz yetiştirmek üzere alırlar genelde. Ve iyi bir büroya denk gelirseniz iyi öğrenirsin iz. Tabi tam maaş vermez bürolar genelda

Back
X