• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var...

Muhtemelen içerik olmadığından ama diyorum ya belirli bir tarih ve olay için akıl danışıyor, o kişiler kullanıyorsa direkt anlaşılırmış.
Haklı yani.

Vallahi zaten bir derdim var bölümü sadece kaynana görümce çekiştiren insanların saçma sapan konularına açık galiba.

Mesaj atıcak birisini nasıl bulabilirim, demeyecekler mi sen beni tanıyor musun, ne alaka bana yazdın diye ?
Uyuyakaldım banlanmışsınız. Merak ettiğim için sormuştum yargılamak için değil yanlış anlaşılmışım tarafınızdan sanırım.

Dönünce hala yardıma ihtiyacınız olursa bende elimden geleni yapmak isterim.

selam,

bişey sormak istiyorum sizlere.
Özetle
ben 33 yaşındayım ve y.dışından tr'ye geldim iş için. beni ailem pekte sağlıklı sayılmaz. babam ile annem 29 sene önce boşandılar (babamla görüşmüyoruz) 30 yaşında bir kız kardeşim var (piskolojik rahatsızlıkları var) ama bana sorarsanız sadece şımarıklık 10 sene önce bir evlilik yaptı 1 kızı oldu. Annem 30 senedir kronik depresyonda ve çokta iletişimi kuvvetli bir aile değiliz birbirimize çokta soğuk bir aileyiz. neyse kız kardeşim kızını çok kez bana ve anneme bırakıp 6 ay 2 sene gitti sonra geri geldi fln. kızı şimdi 9 yaşında ve anneme yine bırakıp gitti kızını (yeğenim ve annem y. dışında yaşıyorlar). yeğenim bu duruma haliyle çok üzülüyor ben sürekli konuşuyorum bazen annesinden konu açılnca ağlıyor vs. ve en yakın beni teyzesi olarak kendine yakın görüyor. bende elimden geldiği kadar onunla ilgilenmeye çalışıyorum ama ben istanbuldayım o y.dışında sadece telefonla yardımcı olabiiliyorum konuşabiliyorum vs.

soru:
ben 1 buçuk sene önce biriyle tanıştım ve 10 ay önce evlenmeye karar verdik. ama ukarıda özetlediğim durumlardan dolayı ertelemek zorunda kaldık. ben ya geldiği yere ve yeğenimin yanına gideceğim sözlümden ayrılıp yada evlenip yeğenimden vaz geçicem. tam olarak hangisini yapmalıyım bilmiyorum. buradan çok bir destek olamıyorum yeğenime. ama sözlmdende ayrılmak istemiyorum. bir yandan yaşım 33 oldu öyle bi 3 5 sene bekleme ihtimalimiz de yok. annem ve yeğenimin türkiyeye gelme ihtimalleri hiç yok ben evlensem sözlümü y.dışına çıkartamam ki zaten burada iyi kötü bir işi ve düzeni var onuda bozmak istemiyorum.

gelecek her cevap için tşk ederim.

Back
X