- 23 Eylül 2018
- 543
- 639
-
- Konu Sahibi martini761
Hayır anlamıyorum bize nesini ispat etmeye çalışıyor sevgilisinin? Biz 'ay yazık bak ailesi engelmiş' deyince ne olacak? Allah akıl vermiş yani kullanırsın kullanmazsın o kendisini bağlar kişinin. Dünyada adam kalmadı sanki de böyle züppelerin peşinde koşuyor kızlarımızYav ailen niye bu kadar basit şeyler için karşı çıkmış ki bu çocuğa, nesi var ki aaa sadece aldatmış, hakaretler etmiş, duygusal şiddet, kısıtlamalar-kıskanmalar, küfürler... Amaaağğn hiç yağğni. Çok müko bi ilişki mmm tam evlenmelik.
Bi de konuyu silmiş, olayların üstünü kapatıyor.
İnsan kendine niye yalan söylüyorsa böyle, kendi kendini yakacaksın bize ne.
Küçük tartışmaya bak. Allah'a kurtarsın bu adamdan beni diye dua etmeli bence. Çok teşekkürler eklediğiniz için bu arada.Ekledim, okursunuz.
Teyzenız çok haklı.Neresi küçük kız bu sorunların.Gizli psıkolat sevgılın.Tamam senı anlıorum sevıosun yada sevdıgımı sanıodum .Bununla omur gercer mi?Yav ailen niye bu kadar basit şeyler için karşı çıkmış ki bu çocuğa, nesi var ki aaa sadece aldatmış, hakaretler etmiş, duygusal şiddet, kısıtlamalar-kıskanmalar, küfürler... Amaaağğn hiç yağğni. Çok müko bi ilişki mmm tam evlenmelik.
Yav ailen niye bu kadar basit şeyler için karşı çıkmış ki bu çocuğa, nesi var ki aaa sadece aldatmış, hakaretler etmiş, duygusal şiddet, kısıtlamalar-kıskanmalar, küfürler... Amaaağğn hiç yağğni. Çok müko bi ilişki mmm tam evlenmelik.
Bu mağara adamını çok aramış mı acabaYav ailen niye bu kadar basit şeyler için karşı çıkmış ki bu çocuğa, nesi var ki aaa sadece aldatmış, hakaretler etmiş, duygusal şiddet, kısıtlamalar-kıskanmalar, küfürler... Amaaağğn hiç yağğni. Çok müko bi ilişki mmm tam evlenmelik.
Kendini kandırmaya çalışıyor, biz '' Aaaa, yetişkin insansın sen, öyle ufak tefek şeyler için bitirme ilişkini, aile ağzına bakma bu yaşta. '' dersek içine su serpilecek, kendisini aldatan, kısıtlayan, psikolojik şiddet uygulayan biricik kıymetli aşkısına koşacak gönül rahatlığıyla.Hayır anlamıyorum bize nesini ispat etmeye çalışıyor sevgilisinin? Biz 'ay yazık bak ailesi engelmiş' deyince ne olacak? Allah akıl vermiş yani kullanırsın kullanmazsın o kendisini bağlar kişinin. Dünyada adam kalmadı sanki de böyle züppelerin peşinde koşuyor kızlarımız
Allahım akıl fikir versin. Hayret ediyorum her seferinde böyle şeyler duyunca.Kendini kandırmaya çalışıyor, biz '' Aaaa, yetişkin insansın sen, öyle ufak tefek şeyler için bitirme ilişkini, aile ağzına bakma bu yaşta. '' dersek içine su serpilecek, kendisini aldatan, kısıtlayan, psikolojik şiddet uygulayan biricik kıymetli aşkısına koşacak gönül rahatlığıyla.
Zaten bunu da Türkiye 'de bulmuş.Sımsıkı tut bırakma aman, böyle sosyopat az bulunur, diyeceğim de cümlemi tamamlayamadan çarpılırım gibime geliyor.
Çok beğendiysen Türkiye'de bol bol var. Seç beğen al.
Nedense hiç şaşırmadımZaten bunu da Türkiye 'de bulmuş.
Hiç üzülmesin, daha çok var.Nedense hiç şaşırmadım
Devamı yok diye mi üzülüyor acaba?
Öyleyse yanılıyor, baya fazla çünkü hah