Çok özür dileyerek söylüyorum siz nasıl benim hkkımda bu kadar basit karar veriyorsunz ? “Ben kalıcı hiç bir şeye karar vermeyecekmişim“
Herkesin kendine göre haklı sebepleri var! İnanın bende bu durumdan hiç hoşnut değilim. Ayrıca gayette olgun düşünebilen bir insanım ve kendimi kurtaracak durumdayım da! Öyle sandığınız gibi cahil de bir insan değilim. Bende bazı şeylerin pekala çok güzel farkındayım! Ama her insanın ne yazıkki içini bilmeden bu kadar öz eleştiri yapmak çok basit oluyor..
Keşke insanları önce bu düşüncelere ve verdiği karara ne itiyor diye sorsanız.
Sonra yine eleştirinizi yaparsınız ben de inanın seve seve kabul ederim. Ve inanın bu olan sebepler hiçte basit değil! Benimde gözüm aşktan körde değil. Kendisinin harika, süper ötesi bir insan olmadığının gayette farkındayım!
Hemen soralım, ne itiyor sizi bu düşüncelere ve kararlara ? Diğer yorum sahibelerine verdiğiniz cevaplara göre sizin tanımınızla bir "mecburiyet". Nedir bu mecburiyet, yüzde 99 ihtimalle kendinizi hiçbir şekilde hazır hissetmediğiniz halde bu adamla cinsel ilişkiye girmiş olmak. Sonra bence kalıcı sonuçları olan kararlar vermeseniz sizin için daha iyi olacak dediğimde beni sizi basitçe yargılamakla itham ediyorsunuz.
Sevgili konu sahibesi, konuyu bi kendinizden uzaklaştırın, dışarıdan objektif bakalım beraber.
Cinsel ilişkiye "mecburiyet" anlamı yükleyecek bi kadın kaç yaşına gelmiş, ne kadar egitim almış olursa olsun bu konu özelinde yeterince olgunlaşmamıştır, cahildir, o yüzden de kendine zarar vermemek adına bu konuyu kafasında daha dogru bi yere oturtana kadar böyle bi şey yaşamaması kendi hayrınadır.
Ve bazı kadınlar o kadar şanssız ki toplum baskısı, aile baskısı, bu baskılara direnecek maddi ve manevi imkanların olmaması sebebiyle ömür boyu kafalarında sağlıklı bi yere oturtamıyorlar bu cinsellik konusunu.
(Vajinismus nedir, insanlar kendilerine şiddet uygulayan kocalarından dul kadın olmamak icin nasıl boşanamazlar da bütün hayatları zindan olur, bin tane farklı sorun sayarım size hepsinin temeli bu, hatalı cinsellik algısı.) Halbuki siz yaşadığınız ülke, ailenizin duruşu, egitim ve maddi imkanlar yönünden bu olumsuz koşulların bi kısmından muafsınız belli ki. Ona rağmen geldiğiniz noktaya bi bakın.
Sizin geçmişinize gitsek, siz yine bu anlatım tarzınızla buraya bi konu açsanız "erkek arkadaşım benimle fiziksel anlamda yakınlaşmak istiyor ama benim kuşkularım var vs." diye, ben size birebir aynı cümleleri yazarım. Siz bu aşamada cinsellik nedir, hayatın hangi aşamasında cinsel olarak aktif olunmalıdır konusunu şimdilik hiç düsünmeyin, bu konuda kalıcı kararlar vermeyin derim. Siz de bana yine alınır, kızarsınız. Ama işte sonuç da ortada malesef.
Şimdi yine aynı noktadasınız, kendi ic dünyanızda hata olarak tanımladıgınız bir yaşanmışlığı hazmedemediğiniz için çok daha ağır sonuçları olan bi hataya koşuyorsunuz.
Mantığınızın sebebini bahanelerle bastırıyorsunuz. Burada hiç tanımadığınız insanlardan alacagınız objektif yorumları bile bastırıyorsunuz zira ilk konunuzda adamın size yaptıgı eziyetleri bir bir anlatıyorsunuz, sonra baktınız insanlar bahanelerinizi paylaşmıyor ikinci konuyu acıyorsunuz ama icerik tamamen degişmiş. Böyle bir durumda nacizane fikrim ilk yorumumda neyse o çok üzgünüm, burada en naif ya da en sert haliyle size hata yapıyosun diyen insanlar da aileniz de sizi tanıyor ama siz kendinizi tanımıyorsunuz malesef.