Bir derdim var; Kayınvalidem

Değil kocam feriştahı gelse o cümleden sonra özür dilemem.
Ayrıca kimse beni lohusa halimle de çalıştıramaz.
Hadi ilkinde sessiz kaldın vs ama 2.çocuk?
Birincisi hatadır ama ikincisi aptallıktır ( teşbihte hata olmaz üzgünüm )
Ben lohusa halimle hem çocuk bakıp hem de hizmet edeceğim ha koşarak geçecekler oraları.
Madem öyle herkes evine der, güle güle yollardım.
Kusura bakmayın kendinizi ezdirmişsiniz.

Şimdi ah vah etmek için çok geç.

Kayinvalideniz çok saygısız bir kadın kimin başına ne geleceği belli mi ya onun da kızı ayrılır tekrar evlenirse nedir bu ya kadınlar ikinci evliliklerinin eksi ile başlıyor gücün yetiyorsa vakti zamanında engel olaymış 55 yaşında genç daha otursun evinde

Sizin sorununuz kayinvalideniz değil, sınırı koruyamayan, lohusa eşine hizmet ettiren eşiniz bence.

İkinci çocuğumu elime aldım ve eşim inanın bu olaylar dışında çok iyi biridir yuvamı dağıtmak istemedim.. ve onu çok seviyorum..sadece dertleşmek için yazdım
eşi gerçekten iyi olanlar ''kocam özünde iyidir'' cümlesini kullanmaya gerek bile görmez biliyor musunuz ?
size hakaret eden birine ağzından çıkanı kulağın duysun ben torununun annesi çocuğunun karısıyım sen kendin yakıştırıyorsan kendi ayıbın dediğinizde yıkılmaya hazır bir evlilik varsa o zaten yuva olamamış demektir normal şartlarda eşiniz zaten tepkinize ses çıkarmamalı hatta hak vermeli ve hatta annesine yaptığın ayıbı özür temizler demeliydi

yuvaysa tek sizin değil hatırsa tek eşinizin değil , siz de kocanızın eşisiniz sizinde hatırınız var eşinizinde yuvası o yuvayı eşiniz neden korumuyor ?

siz böyle yaparsanız herkes herşeyi çekinmeden söyler ve en fenası ileride çocuklarınızda size saygı duymaz sizinle böyle konuşur,çünkü buna izin veriyorsunuz.

eşinizin iyi olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi iyi eş annesinin öyle konuşmasına izin vermez anası öyle konuşan çocuklarda kadın mesafe koyduğunda saygı duyar bir araya getirmez. eşinizin iyi hali buysa...

Hem geldiklerinde sürekli hizmet edip , tabiri caiz ise yalakalık yapıyorsun lohusa halinle. Hemde yakınıyorsun. Ama pardon kocacığın için di değil mi herşey ? Ulan biri bana gelip koca değiştirmeye alışmışsın diyecek bende ona hizmet edeceğim. Ha ha. Götümü yayar yatarım tüm gün. Yapıp yapıp buraya gelip , kaynana taşlatmaya çalışma.

Olan olmus artik,
bence de yanlisiniz cok.

bundan sonra ne yapmak gerekir;

oncelikle kafaya takmamaya calisin,
gelsin kalsin bir ay, siz de kendinize is bulun o bir ayda, ne bileyim mutfagi elden gecirin, bir kursa gidin, online bir egitim alin onu yapin, doldurun yani o zamaninizi. Hem ona hizmet etmezsiniz, hem kafaniz dagilir, hem madem torun gorecek doya doya torunlari ile ilgilenir, hatta bikar gitmek ister.

o konu geçen bir yerde de bahsedilmişti de ben bilmiyorum
biliyorsanız link atar mısınız ya merak ettim :)

bu arada konu sahibi gerçekten hizmet ettiğiniz için bu kadar kalmışlar
şimdi nasıl peki yemek vs yapıyor mu siz çalışıyor musunuz bu arada?

Tek önerim bulunduğunuz şehre mahalleye taşıyın evini kötünün iyisi bir öneri ama valide evini bilir

Bence burada eşinize yüklemelisiniz bazı şeyleri. Çünkü bu gibi durumlarda annesini eşinin yanına atıp, evden sabah çıkıp akşam gelen kocaların dünyadan haberi olmuyor. Sonra da annemcim istediğin kadar bizde kal kafasında oluyorlar. Bazı KV'leri sabahtan akşama oğulları bile evde olsa çekemez. Bence siz evde kendiniz takılın, yemeğinizi mi yaparsınız, temizlik mi.. Neyse işte. Önüne yemeğini de verin ama muhatap olmayın. Bundan sonra ne kadar yapabilirsiniz bilmiyorum ama değişmesi gereken sizsiniz. Size o cümleyi kuran birinin "kızım" demesi veya yemeğinize "güzel olmuş" demesi bence imkansız. O yüzden daha fazla kendinizden ödün vermeyin.

Bir de böyle yapan insanlar elden ayaktan düşünce o gelinlere öyle bir muhtaç oluyorlar ki.. Bu hep böyle olmuştur. Ne kadar kötü kalpli bir insanmış yaaa. Ben utandım okurken. Ne demek "sen alışmışsın koca eskitmeye!" Rezalet! Eşinizin bu laftan haberi var mı?

Evlilik böyle bir şey değil. Ama ortadoguda erkekperest ailelerin süt kuzusu oğulları ile yapılan evlilikler böyle.

Benim kv dem iyidir ya da kötüdür diyemem mesela . Bizler onun umrunda bile değiliz. Kendi halinde takılıyor. Erkek çocuğuna tapmıyor çünkü.

Nerde erkek evlat sapığı bir aile orda arıza erkek ve bu erkekle evlenme hatasina düşmüş mutsuz bir kadın. Bu tiplerle evlenmek demek hayatin kaymasi demek net.

Bu sebeple eğer bekarsan gözünü dört ac. Aile baglarımız sıkıdır diyenden uzak dur

en azından benim ki resmi olarak belli derdim ben benim ağzımın ayarı yok sonra izle şenliği

evet yaşayabilirsin ama maddi özgürlüğün varsa buna katlanmak zorunda kalmaz poposuna tekmeyi vurursun
ya da kaybetmekten korkmadığını gören koca bi daha buna cesaret edemez

Ben çalışmıyorum çocuklarımin okul çağı ve ben yanlarında olmak istiyorum..hala yapmaz o önemli değil, ama ben onunla konuşacak bişi bulamıyorum işin zor tarafı bu..

Evet bekarım.
Erkek arkadaşım var ailesine tapmıyor,aynı şekilde anneside oğullarına tapmıyor.
3 erkek kardeşler.
Ama evlenmeden bilemeyiz tabiki.
Ben onun ailesiyle iyi olmak isterim mesela aynı şekilde o da benim ailemle iyi olsun.
Yapışık ikiz gibi olalım demiyorum ama iyi olalım isterim 2 taraflada.
Bakalım hayırlısı.

Ben çalışmıyorum çocuklarımin okul çağı ve ben yanlarında olmak istiyorum..hala yapmaz o önemli değil, ama ben onunla konuşacak bişi bulamıyorum işin zor tarafı bu..
O zaman oturun dizi izleyin en azından saçma saçma konuşmalar olmaz ya da dindarsanız sohbet falan dinleyin

Çok üzüldü oda..ne yapabilir annesikonuştu annesiyle..sende gitmelerini neden ima ettin sende hatalisin diyerek yaklaşıyor..kızgın kırgın değilmiyim tabiki kırgınım,buradaki arkadaşlarda kendi uslubunce cvp vermiş ama,ikinci evlilik ve iki çocuktan sonra öyle herşeyi bir çırpıda sil at..zor degilmi? O yüzden alttan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…