- 31 Mayıs 2008
- 65
- 13
- 98
- 44
- Konu Sahibi anneadayi30
-
hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Gülsüm Ben de öyle düşünüyorum. Demekki benim kadar ciddi düşünmemiş,beni oyalamış diyorum. Damlanın da dediği gibi bi 8 sene daha bekleyemem. Yaşıtlarım çoluk çocuğa karıştı,hayatımı tamamen ona ve işlerine kanalize ettim. o ne derse o,nasıl uygunsa,ne zaman müsaitse o olur dedim şuana kadar. Loweli sordum,benimle evlenmek istemiyormusun dedim .daha evlenmemize minimum 3-4 sene varmış aldığım cevap bu oldu
Libyana,keşke erkek için en büyük zenginliğin evlenmek olduğunu o da bilse.anlamıyor. ben de artık vazgeçtim.ama artık karşıma kim çıkar,nekadar güvenebilirim bilmiyorum
ne dersiniz başka biri çıkar mı karşıma,onunla da bukadar uzun bi ilişki yaşamak zorunda kalırmıyım:) ya karşıma çıkacak kişi de evlenmekten korkarsa?
ailem tanıyordu onu,ne olacak şimdi ayrldım diyince,nasıl bakıcam onların yüzüne.
Başka birini onun kadar sevebilir miyim bilmiyorum.
yanlış manlış yapmıyorsun canım.ailesi bildiği halde bu iş geciktiriliyosa kesin başka bi alternatif vardır ya da başka şeyler.inan değmez.ne kendini üzmeye ne düşünmeye.Allah talihini açık etsinherkese merhaba
size bir sorunumdan bahsetmek ve akıl danışmak istiyorum. benim 8 senedir bir erkek arkadaşım var. Bu haziran sözlenecektik. söz tarihi yaklaştıkça sonraki ay,sonraki ay diye konuyu savuşturuyor. Aynı mahallede oturuyoruz. Babası yaz başında babamı görmüş,temmuz ayında gelmek istediklerini söylemiş ama tam tarih vermemiş.
Bu ay oldu,hala olayı geciktiriyorlar. Artık bu ilişkiye devam etmek istemediğimi ciddi adımlar atmasını istediğimi söyledim. ve ayrıldım.
sizce yanlış mı yaptım. 9.senemize gireceğiz.askere gitti geldi,tüm derdini sıkıntısını 9 sene boyunca çektim. ve sözleneceğim sene ayrılıyorum.erkeklerin evlilikten korktuğunu biliyorum ama o kaçtıkça beni sevmiyor gibi geliyor bana.yanlış mı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?