Birini asla unutmayacağım, öyle fake keşke arada gelse güldürse. Şimdiye kadar en çok eğlendiren tezgahtarmelahat dı. Hatta postuna özletiyorsun yazdım ama bir daha gelmediSaçma sapan bir olaydı yaa :) hiç ekşınlı konu açan yok, nerde o eski fakeler
Hangisi ya o kaçırmışım ben onuBirini asla unutmayacağım, öyle fake keşke arada gelse güldürse. Şimdiye kadar en çok eğlendiren tezgahtarmelahat dı. Hatta postuna özletiyorsun yazdım ama bir daha gelmedi
Hatirladim onu))) Kayinannesine anniş seni seviyore diyen uyemi))) Eşine kusmus, odaya girmis aglamis bakmis eşi gelmiyor, balkona cikmis bebis hava alsin diye))) Kopmustum))Ahaha ya ekşınlı ama komik olsun biraz.. ben en çok karnındaki bebeğine hava aldırmaya çıkan ablayı beğenmiştim, komikti o
Aa ben onu bilmiyorum çok merak ettim şimdi. Link atar mısın?Birini asla unutmayacağım, öyle fake keşke arada gelse güldürse. Şimdiye kadar en çok eğlendiren tezgahtarmelahat dı. Hatta postuna özletiyorsun yazdım ama bir daha gelmedi
"en şirin halimi takındım ve dedim ki anniiişş seni seviyore"Hatirladim onu))) Kayinannesine anniş seni seviyore diyen uyemi))) Eşine kusmus, odaya girmis aglamis bakmis eşi gelmiyor, balkona cikmis bebis hava alsin diye))) Kopmustum))
Konularından biri dekolte giyiyor diye deprem oluyormuşHangisi ya o kaçırmışım ben onu
O uyeden en şirin haller oyrenmek lazim)))"en şirin halimi takındım ve dedim ki anniiişş seni seviyore"
Hangisi ya o kaçırmışım ben onu
Aramaya baktım şimdi çıkmıyorAa ben onu bilmiyorum çok merak ettim şimdi. Link atar mısın?
Konunun adı neydi :)Hatirladim onu))) Kayinannesine anniş seni seviyore diyen uyemi))) Eşine kusmus, odaya girmis aglamis bakmis eşi gelmiyor, balkona cikmis bebis hava alsin diye))) Kopmustum))
Hatirlamiyorum ama dedektif uyelerimiz biliyordur kesin)))Konunun adı neydi :)
AhahaO uyeden en şirin haller oyrenmek lazim)))
Ben birazdan karıştıracağım ama önce yemek yapayımAramaya baktım şimdi çıkmıyor
konunun adini buldum. kayınannenin gözlerini belerterek cıkcıkladı )))Ahahaçok komikti gerçekten o üye..
Ben birazdan karıştıracağım ama önce yemek yapayım
Güveniyorum sana SherlockAhahaçok komikti gerçekten o üye..
Ben birazdan karıştıracağım ama önce yemek yapayım
Konunun ismi Kayınannenin gözlerini belerterek cıkcıkladi ama daha aratmadim))) Şimdi araticam)))Konunun adı neydi :)
Sağol canım az bakayım da güleyim bariKonunun ismi Kayınannenin gözlerini belerterek cıkcıkladi ama daha aratmadim))) Şimdi araticam)))
Yoğurtlu haşlama severim ama naneli hiç denemedim bende patates graten yapacağım şimdi pratik olsun diyeGüveniyorum sana Sherlock
Ben biraz önce yoğurtlu naneli soslu patates haşlama yedim. Oww my god bunu bile çok güzel yapıyorum
konuyu arattim cikmiyor. Cok tuhaf. Silindi mi acabaSağol canım az bakayım da güleyim bari
Yaa ahahahakonunun adini buldum. kayınannenin gözlerini belerterek cıkcıkladı )))
Hala o cikciklamayi merak ediyorum))) 4 haftalik hamile biri bebisi hava alsin diye balkona cikiyor ya)))Yaa ahahahakonu ismi bile sayko
Gratenin yanına yap güzel olur. Yoğurt, nane, pul biber ve tuz karıştır ve sosa batır ye.Yoğurtlu haşlama severim ama naneli hiç denemedim bende patates graten yapacağım şimdi pratik olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?