Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Saçma sapan bir olaydı yaa :) hiç ekşınlı konu açan yok, nerde o eski fakeler
Birini asla unutmayacağım, öyle fake keşke arada gelse güldürse. Şimdiye kadar en çok eğlendiren tezgahtarmelahat dı. Hatta postuna özletiyorsun yazdım ama bir daha gelmedi

Birini asla unutmayacağım, öyle fake keşke arada gelse güldürse. Şimdiye kadar en çok eğlendiren tezgahtarmelahat dı. Hatta postuna özletiyorsun yazdım ama bir daha gelmedi
Hangisi ya o kaçırmışım ben onu

Ahaha ya ekşınlı ama komik olsun biraz.. ben en çok karnındaki bebeğine hava aldırmaya çıkan ablayı beğenmiştim, komikti o
Hatirladim onu))) Kayinannesine anniş seni seviyore diyen uyemi))) Eşine kusmus, odaya girmis aglamis bakmis eşi gelmiyor, balkona cikmis bebis hava alsin diye))) Kopmustum))

Aa ben onu bilmiyorum çok merak ettim şimdi. Link atar mısın?

Hatirladim onu))) Kayinannesine anniş seni seviyore diyen uyemi))) Eşine kusmus, odaya girmis aglamis bakmis eşi gelmiyor, balkona cikmis bebis hava alsin diye))) Kopmustum))
"en şirin halimi takındım ve dedim ki anniiişş seni seviyore"

Güveniyorum sana Sherlock
Ben biraz önce yoğurtlu naneli soslu patates haşlama yedim. Oww my god bunu bile çok güzel yapıyorum
Yoğurtlu haşlama severim ama naneli hiç denemedim bende patates graten yapacağım şimdi pratik olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…