- 6 Şubat 2012
- 687
- 133
selam kızlar başımda çok sorun var nerden baslasam bilmiyorum öncelikle 4 aylık evliyim yeni gelinim anlıcağınız uanda calışmıyorum bir işletmeden ocaga kadar haber geliceği için onu bekliyorum 4 aydır boştayım sadece esimin maası ile geçiniyoruz oda çok fazla bişi değil anca kira ve faturaları ödüyebiliriz anlıcağınız durumumuz pek iyi değil en acilinden işe girmem lazım ama elimi kolumu bagladıkları için mecburuyetten bekliyoruz çünkü önemli bir şirket o yüzden baska yerlerde calısmıyorum ama zor durumdayız buda hem eşimin hem benim canımı sıkıyo beni çok bunaltıyo herşeye kızar oldum ses tonumu yükseltmeye basladım aileme de bişi anlatmak istemiyorum ama içten içten yiyorum resmen kendimi bide üstüne acelesi olmadğı halde eşim kalktı köpek aldı apartmanda oturuoruz evin içinde nasıl olcak desemde dinlemedi (kafasına koyduğunu yapar kimseyi dinlemez) neyse geldi köpek ama yavru köpek bu ağlıyo havlıyo dedim kesin papaz olcaz apartman sakinleriyle sonra alıştı köpek (tabi bide onun bokunu temizlemekte var orayı hiç açmayım!) sadece evde tek kalınca havlıyo köpek duyduğu seslere biz varken sesini çıkarmıyo uyuyo zaten ama yönetici geldi demin apartmandakileri sesi rahatsız ediyomuş kaç kere şikayet ettiler birine verin (onlara köpek hediye geldi dedik) ailelerinize verin apartmanda yasak işte alt kat komşuna sürekli takır takır yürme sesleri geliyomuş gece falan dedi ama dedim veremem yani nereye vericem sonuçta kimse çıkaramaz beni burdan ağustosa kadar sözleşmem var dedim onu biz bilmeyiz onu ev sahibinizle siz bilirsiniz ama bu köpeğin gitmesi lazım dedi valla verebilceğim bir yer yok yani dedim yapabilcek bişeyimde yok sonuçta haklı alt kattaki ama bende biliyorum bunu ama çaresiz durumdayım yani şu durumda bahçeli veya müstakil bi eve taşınmamız lazım ama şuan ne ev tasıcak zaman (kışa giriyoruz) ne de başka bir eve taşıncak bütçe var napıcam ne edicem bilmiyorum akfam çok dolu kızlar bildiğiniz gibi değil yani daha anlatsam kafayı yersiniz ilk defa içimi döktüm buraya..