Bir değil çok derdim var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi uzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Unutman zor olur, başkasına güvenmen zor olur, sevmen çok daha zor olur. Aranızda anlaşamamazlık yok, 3.5 sene ne güzel geçirmişsiniz, aldatma yok, kötü bir dönemden geçmiş olabilir canım. Ben de sevgilimle başladıktan sonra depresyon tedavisi gördüm bir müddet. Nasıl kötüydüm anlatamam. Ben de ayrılmak istedim. Toparlanayım yine aşık olursak birbirimize devam ederiz dedim. Onun beni zayıf, güçsüz görmesini istemedim. Kabul etmedi, sonra tedavi olduğumu söyledim, ayrılır sandım ayrılmadı destek oldu bana hep ve atlattım. ilişkimiz yeni olmasaydı belki ben de bırakır giderdim. Öyle bir dönem oluyor ki insan da düşünemediği,tartamadığı,kimseyi üzmek istemediği... Bence öyle bir dönemden geçmiş. Aldatmaz güvenirim diyorsun bir şans daha ver bence. Zamanla güzel günleriniz oldukça inşallah unutursun yaşadığın kötü şeyleri de.

Son düzenleme:
Bu tip insanlar her yaşadığı karmaşada aynı şeyi yaşar bence.bnmde eski sevgilim aynı şeyi yaptı bir anda ayrılıp msjlarıma cvp vermiyodu snra ilgilenmeynce kendisi msj yazdı flan ama aynı dengesizlikler devam etti.Yani başka bi sorunda sna yine arkasını dönmyceğinin garantisi yok.iyi düşün..

uzicim seni çok iyi anlıyorum çok benzerini ben de yaşadım üstüme titrer 1 dediğimi 2 etmezdi,ama sonra beni yüzüstü bıraktı hiç aramadım sormadım nasıl yapar diye yediremedim kendime 1buçuk ay sonra geri döndü yalvardı günlerce 1 ay boyunca barışmadım sonra barıştım ama en büyük hatayı orda yaptım. çünkü ben yaptığını unutamadım beni yüzüstü bıraktı hiç unutamadım o yaptığını öyle bir hırsımı çıkardm ki ondan insan köpeğine öyle davranmaz ben farkında değildim tavrımın ama artık arkadaşlarım yeter dediler naptıysam çocuk bırakmadı beni ama sonra ben baktımki unutamıyorum yaptıklarını yapım böyle unutamam ve ayrıldım. Bi daha kimseye güvenemem diye barışmıştm ama çok büyük hata bi ilişki hasar alınca 2. defa çok zor... tabi bu yapına da bağlı ben çok sinirli inatçıyım kin de var tabi unutamam iyiliği de kötülüğü de bi de bu sevdiğin insan olunca hiç beklemediğin anca sana sırt çevirince yüz üstü bırakınca hiç unutamadım yaptığını..sonra ne oldu biliyomusun hiç kimseyi istemiyorum güvenemem sevemem kimseyi diyodum hayatıma biri girdi ve ben hayatımda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum.. 14 ay oldu ve iyiki diğerini affedememişim diyorum... herşey oluyor yeniden seviyosun yeniden güveniyosun belki zor belki zaman alıyo ama olmaz diye bişey yok..ben sana affetme demiyorum unutabiliyosan yaptığını affet herkes benim gibi büyütmez belki ama ben affedemedim pişman de değilim. Kpss de atanamamana çok üzüldüm canım hayırlısı olsun belki daha iyisi olur bi dahakine sıkma canını hem psikolojik olarak kötüymüşsün yoksa kesin atanırdın çalışıyodun biliyorum..inan herşeyde bi hayır vardır sabırlı ol..

Uziciğim,

Azcık uzak kaldım bak neler olmuş neler....:)

Tatlım, yaşadığımız sıkıntılarda herbiririmiz farklı tepki veririz.Stresı karşılayamamış.Baskıya dayanamamış.Sana verecek birşeyi kalmamış gibi ...vs vs hissetmiş olabilir.

Sende de henuz bu ilişki ve sevdiğin tükenmemiş.Babalar gibi içinde kalbınde anılarında duruyor.Şimdi bunu bitir kestir at demek kime düşer ki.

Tutundukların anıların.Bu durumda ağır kusur sayılacak bir olay yokken..Yapman gereken elbette 1 şans daha vermek.

Ama bu şansı yüreğinle vermelisin.Egonla,acınla ve hırsınla değil.....Ve mutlaka tüm derinliğine konuşmalısın

Onu bu kaçışa sürükleyen duygu ve düşüncelerini tamamen öğrenmelisin.Dinlemelin dinlemelisin.Sormalısın anlamaya çalışmalısın.

Onda da sendekı gibi duyguların ve yaşanmışlıkların tazeliğini sezeresen ve hissedersen ...1 şans daha .hem kendıne hem ona
vermelisin.

Sana uzun bir açıklama borçlu.Birde onun penceresınden bak bakalım..O pencereye sende çık ordan bakmayı dene.O zaman kalbın sana en doğru cevabı veriri ve hayrına olan kararı hissettirir..

Yüreğindeki sevgiyi ve gözlerindeki ışıltıyı bilen biri olarak...Sevgiyle kal Uzicim:)

Atanma konusu ülkenın sorunu,niyetını bozma mutlaka olacaktır.OLanda da olmayanda da vardır bir HAYIR...

Back
X