Bir değil çok derdim var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi uzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uzi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
257
1
118
İstanbul
Merhaba kızlar
Dert küpü oldum dökülmeye geldim çunkü artık başedemiyorum kendımle bile

Malum bugun 40 bin öğretmen atandı ve ben 2. Senemde yıne atanamamanın hayal kırıklığını yaşadım ve en ufak bi yorumu bile kaldıramaz oldum yüklerim ağır geliyo artık 2senedir evde oturmak benı canımdan bezdirdi ve tabiki erkek arkadasımla yasadıgım sıkıntılar

Erkek arkadasmla aynı sınıfta 2 sene iki yabancı gıbıydık bi yakınlaşma oldu ve ben ona tüm ödevlerimi yaptırdım sanırım hersey öyle basladı 3.5 senelik bi birlikteliğimiz oldu hayatı paylaştık desem yalnış olmaz cunku olmayan sabrıma sabır kattı her ofkelendıgımde sevgısıyle yaklastı asiydim kestirip atıyordum o ise her defasında yapıcıydı
gece eve gıder sabah elınde sıcacık sımıtlerle gelır kahvaltı haZırlar okula gıderdık eve doner beraber yemek yapardık temizliği onsuz asla yapamama izin vermezdi kısacası hersey mukemmeldi gözümün içine bakardı

Herkes bu sozu soyler mı bilmem ama derdim ki hersey olur ben onu bırakırm ama o benı asla bırakmaz büyük laf etmişim:s
Çünkü mezun oldugumuZda benim formasyonum vardı ancak onun yoktu 2 sene ugrastı basvurmadıgı okul kalmadı ve sonunda hakkıolmayan bi yol ile bi üniv kayıt oldu..hersey yolunda gidiyordu tum derslerı konularını bıtırmıs bılmedıgıbır sehre yerlesmıs yurtta kalıyor dersaneye gıdıyordu kısacası aılesı için külfetti...
Hiç ummadıgımız bı anda okula basladıktan 6 ay sonra sınava 2 ay kala okulla ilişkisi kesildi
Ailesinin yanına gerı dondu ve aılesıne okula gırerkenkı gerceklerı anlattı tozpembe hayatımız yerle bir oldu
Ailesi arkasını döndü ona ve ardı ardına gelen bir sürü kırıcı söz
Artıkhiçbirşeye guvenı kalmamıstı hayatından benı cıkarmaya karar verdı hıcbı açıklama yapmadan yerle bir olmustum dunya basıma yıkılmıstı sankı cok cok guvenıyordum anneme soylediğimde o bile sen mi ayrıldın dedi ki hiç tanımadıgı erkek arkadasıma o denli güveniyordu
Günlerce msj attım aradım defalarca hiçbirine dönmedi sınavıma 2 ay kalmıstı ve ben hıcbırseyı toparlayamıyor ders çalışamıyordum sınav aksamı tek bi msj bekledım onuda esirgemez dedim basarılar dıler herhalde dedı ama o msj bıle gelmedı ağlaya ağlaya uyumus sabah sınava girmiştim...

Artık msj atan arayan uzi yoktu öfkeliydim hayatımın su ana kadar en krıtık donemınde bana arkasını dönmüştü
Kovalamammak mı gerekıyo anlamıyorum 3.5 ayın ardından sevdıgım insan gerı donmustu ağlıyordu pişmandı kendısıne kızgın ailesine öfkeliydi bu surecın içinde ailesi benimle görüşmemesini istemiş ki ailesi ile tanışmışlığım bile yoktur..
Şimdi ben ise cok değişmiştim aşamıyordum canımı acıtmıştı.
gecen sure zarfında yazdıgım msjlardan roman olurdu ondan ise hiç ses yoktu. Psikolojım bozuldu ailem arkasını dondu dıyordu günübirlik işler yaparak bi süreliğine memleketıne gitmiş o sıra bıraz aklı basına gelmiş ardından da bi dersanede işe başladı ailesi ile arası duzeldı ve işte yine hayatıma girmeye çalışıyo

Unut bence..
Çok yıpranmış bir ilişki.

Unut bence..
Çok yıpranmış bir ilişki.

Unut demekle olsaydı sanırım çoktan unutmuş olurdum ancak içinde bulundugu psikolojik sorunları görmezden gelıp ofkeyle davranamıyorum evet cok yıprandım, yıprandık hatta can acımı atlatamıyorum affetmek yaptıklarını kabullenmek suan zorda gelse her telefonu açtığımda ağladıgını duymak ve içinde oldugu çaresızlık içimi acıtıyo

Affet yada affetme dıyemem bu senın kararın olacak ama ben senın yerınde olsaydım bundan sonra daha dıkkatlı olurdum.Hayatında olumsuz bırsey olunca bunu beraber atlatmanız gerekır omuz omuza arkasını donup gitmemeliydi bence.
Her iki taraf da anlayışlı olmalı ilişkide.
Kalbinin sesini dinlemelisin.
Ama kendını yıpratmadan.

sakın bana kızma çünkü hakkın yok ama inan sevgiline o kadar iyi o kadar iyi olmuş ki hiç üzülmedim hakkı olmadan formasyon için dalavereyle üniye kayıt yaptır formasyon al sınava gir atan oh ne ala memleket

demek ki kpssde kopya çekme imkanı olsa çekecek...

Allah büyük.

İnşallah sen en kısa zamanda alnının teriyle bileğinin hakkıyla atanırsın

dalavereci insanı da alma hayatına.

Zaten asamadıgım en buyuk sebep bu koşul ne olursa olsun gitmemeliydi ki ben onun her anında yanında oldum elimden geleni yaptım şimdi ona bana böyle birşeyi tekrar yasatmayacagını nerden bilebilirim sen istediğin kadar bidaha olmayacak de bunun garantisini bana veremezsin dediğimde güvenini kazanmak için herseyi yaparım dıyor her terslediğimde vazgecmeyeceğini söylüyor 1 ay oldu o hala azimle kendini affettirmeye çalışıyo bazı gunler içim akıp gidiyo bazende bugun oldugu gibi kestirip atıyorum ben içimde henuz ne istediğimi bilmezken ona birseyler soyleyemıyorum o ise gitmiyor

Bence o dönem sevgilin çok büyük bir depresyona girmiş.
O sırada belki de sen üzülme diye irtibatı koparmaya çalışmış.
Bilemiyorum.

Eger sana karşı davranışlarında sevgisinde bir değişiklik olmadığına inanıyorsan,
güveniyorsan bence yeniden denemekte fayda var...

Yok estgfrllah neden kızayım ki..
Bu yola giren o değildi ondan habersız hersey oldu ama derslere gitmesini istemedim o ise gitti ailesınıntepkısınden korktu hep sonuç farklımı oldu deseniz hayır yine hüsran ....
Hak hukuk konusunu bilmeyen dalavereci bir insan kesınlıkle değil 3.5 sene az bi süre degıl bu konuda cekıncem olsa gozumu kırpmazdım...

şu an kendımı grdm sende aynı şey benmde başmda.zamannda brnmdan gtren 3 yıl oncekı sevdgm çocuk kı bı trlu çıkamamştk olmadı ama bana çektrmedgıde kalmammştı kaç yıl unutamadm onu başka brne guvenemedm 3 yıl snra dun msj attı bı şans daha blmem ne .ama dönmuyorum cnm .dönersem kendıme acımamşm olucam çnku ınan bı yapaan bidaha yapıyo gerçktn benı sevseydı zamannda vazgeçmezdı dye dşnyrm sende dönme bence emnm gçlsundr zamanla acın hfflıcek ınan ama bdaha dönersen sana aynı şeylerı yaprsa kendını affetmıceksn kendıne yapma bunu sabret .
ayrıca bende formasyonu dşnydm cnm seneye mezun olucam ama bugun braz arştrdm snradan frmasyn alanlar öğretmnlk mezunlarna gre daha zor alınıyo dye dydm moralm bozlmştu sende söyleynce içime skntı geldı bak kpss den başka terch yapsan olmuyo mu cnm duz memurluk fln onları denesen.inşllh istedgn yer olur

Son düzenleme:

Tek açıklaması bu zaten seni üzmek istemedim ama msjlarımda bu sekılde daha fazla üzdüğünü söylemem ragmen adım atmadı
Evet depresyondaydı ailesi 10 lira cekti diye bile söylendi haliyle çöktü insan ailesinden baska kime güvenebilir sırtını yaslayabılır ki

Benim ailem gözünde büyümüştü ailesi ardında durmayacaktı ki zaten basına gelenlerden benı sorumlu tutmuslardı onları senın aılenın karsısına cıkaramam dedı

Canımcımm erkek arkadaşının tam olarak ayrılma sebebini öğren ona göre barış veya barışma,seni seviyorsa,bu ayrılığın 3.sahıslarla ilgisi yoksa ve sen de istiyorsan bir şans verebilirsin kaç yıl geçmiş birlikte dile kolay..Seni m.Dilberden biliyorum çok tatlı bir kızsınnn maşallah akıllı olsun bu defa ama

Ona hala çok güveniyorum bir şans versem biliyorum ki herseyı duzeltecek ama kendimi kararlarımı aşamıyorum o 3.5 ay zarfında cok yıprandım cunku. hadı bıtır deseler de bitmiyor ki okulda evde tatıllerde her anımız bir ken şimdi bu kadar uzak ve onunhiç hayatımdaolamayacagını düşünmekte bi o kadar agır geliyor.

Hayır öyle bi ayrım yok zaten artık fen edebıyat fakultesı mezunlarından brans atamaları yapılacak eğitim fakulteleri yetiştirmeyecek ve formasyonun var ise eğitim fak mezunları ile aynı kefedesın sıralama ve atama puana göre yapılıyor. Memurluğa gelince bransımla ilgili kontejan yok gibi.

Teşekkürler emilly
İyi değildim sağlıklı düşünemedım canının bu kadar yanacagını aklıma bile getırmedım 3 ay boyunca odamdan dısarı dogru duzgun cıkmadım dedı ki o donemde apandısi şişmiş doktor patlarsa ölürsün demş ama ailesi doktora tekrar goturup amelıyat ettırmemiş
Basvurmadıgı dersane iş kurumukalmadı ama hiçbir yerden donmediler eve mahkum gibiydi babası yeni emekli oldu ve yasanan olaylardan sonra senin yüzünden gezemıyoruz bile demişler.
Kendi bile ailesine bağımlı olan biri hayatında sevdiğini tutup ona nasıl birlikte bi gelecek vaad edebilir ki diye defalarca düşündüm empati yaptım hepte onu anladım ama hiçbir şekilde sunu atamadım kafamdan ne olursa olsun bana ardını dönmemeliydi
3. Sahıs gibisıkıntım ilişkimiz boyunca olmadı sevgısıne koşulsuz inanıyorum ama sevgi de hersey değil keşke arkasını donmeseydı

anlıyorum cnm ama grdgm kadryla bı yapan bıdaha yapıyo .keşke emın olablsem degşr dyeblsem ama dyemyıorum .pişman olmamn dlegyle içinden gelen neyse onu yap keşke deme asla deneyıp en azndan rhtlrm dyosan yap cnm.

cnm branşını bılmyıorum ama fen fakulteleri mezunlarnn alndgı yerler var kendı branşın olmayablr ama memur olark alınıyo dye bılıyorum.kuzenm edebıyat bölumunu btrmştı ılk sensnde atandı arşiv görevlısı olark

Canım yaşadıklarınız sıkıntılı olmuşş bak çok şükür geridekalmış geçmişe takılı yaşanmaz..öyle köklü ilişkilerde kolay olmuyor zaten siz bir taşa takılmışsınız ama sen severken o da pişmanken bence kendinizebunu yapmayın hayat kısa sevgiyi bulmak zor..bence öyle affedilmeyecek şeylerde yokinsanlar kaç yıllık eşlerini aldatıyor vss affediliyorlar..
yani siz bilirsiniz ama öyle geçmişe takılıp kendinize acı vermeyin temiz sayfalar her zaman hayırlıdır..

Canım bazı erkekler böyledir,zor durumda kaldıklarında karşı tarafın onları güçsüz görmesine dayanamazlar yediremezler kendilerine..bence bir şansı hakediyorsunuz,sevdiğiniz anlaşılıyor..yalnız şu var canım,barışma sürecinde bu konuları açmayın çok çok sonra açarsınız isterseniz..bir de hemen kabul etme derim,kıymetini iyice anlasın ki bir daha yapmasın bunu..ama barışın isterim, sevenler ayrılmasın

Geride kaldı ama hayatıma etkisi büyük oldu aşabileceğime inanıyorum bazen ama kimi zamanda oldugum yere çökmüş buluyorum kendımı güçlü kararlı zannederdim hiçte öyle değilmişim :)
Aldatılmayı hemde goz gore gore bir kere ilk ilişkimde yasamıstım üniv hazırlık zamanları ama bu konuda erkek arkadasıma guvenıyorum bıde burda noksan olsaydık sanırıö temız sayfa cok uzaklarda kalırdı bizim için.
Kestirip atmaktansa daha ılımlı olmak istiyorum niyetım silip atmak değil ama zamana ihtiyacımız var
hakkımda hayırlısı ise rabbim nasip etsin değilse ikimiz içinde hayırlı kapılar açılsın inş

Bu konular çok açılıyor bu yuzden sınırlenıp kestırıp atıyorum her defasında o ise vazgecmıyor sanırım artık bu konunun acılmaması gerekiyor once bunu basarmam lazım. Ona gelınce dönüşü gerçekten kolay olmayacak tum samımıyetıyle yuzyuze konusmak istiyorum ama ayrı sehırlerdeyız ve sadece 1 gun ıznı var cogu zaman o bile yok

Canım ben rahat olmanızı tavsiye ederim,olacak veya olmayacak diye kendinizi zorlamayın akşına bırakın,zamanla nasıl olacağınız belli olur,şimdi olsun diye zorlarsanız kasılabilirsiniz,rahat davranın,o konuları açmamalısınız..

3.Kişiler, küfür, hakaret kısaca saygı yoksunluğu vs. yok ise bence her aşk bi'şansı hakeder.

Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun, umarım tez zamanda atanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…