- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
ay cok tesekkur ederim canimdemek ki zevklerimiz benziyo ne guzelçok güzel olmuş aksesuara hiç gerek yok bence her şey yerli yerinde tam kararında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay cok tesekkur ederim canimdemek ki zevklerimiz benziyo ne guzelçok güzel olmuş aksesuara hiç gerek yok bence her şey yerli yerinde tam kararında.
canim ben Azerbaycanda yasiyorum mobilyalari burdan "Saloglu" mobilyadan aldimCNm mutfaktaki masanı nerden ve kaça aldın.bayıldım.birde konsolun harika. Güle güle oturun eskitin
Tüh. Çok beğenmiştim .öyle bir şey arıyorum mutfağıma.. Nazar değmesin cnm.hayırlı olsun tekrarcanim ben Azerbaycanda yasiyorum mobilyalari burdan "Saloglu" mobilyadan aldim
mutfak masasini baska bi magazadan 1600 tl ye aldim
ay keske yardimci ola bilseydim canimbelki camli desenli falan diye aratirsan cikar belki google dan benzerleriTüh. Çok beğenmiştim .öyle bir şey arıyorum mutfağıma.. Nazar değmesin cnm.hayırlı olsun tekrar
Son 1 haftadır full eşya Bakıyoruz, kafam döndü artık :) kuzen evleniyor .hem ona hem bana (bazı şeyleri değiştireceğim inşallah) yardımcı oldun say bacım. Fikir oldu en azından. Duvar kağıtların vs. Çok zevklisin. Aynı benay keske yardimci ola bilseydim canimbelki camli desenli falan diye aratirsan cikar belki google dan benzerleri
tesekkur ederim canim zevkimizle butcemizin karisimi diyelimsonucta para fazla olunca secim kolay oluyo asil onemli olan kisitli imkanlarla bi seyler yapa bilmek dimi amaSon 1 haftadır full eşya Bakıyoruz, kafam döndü artık :) kuzen evleniyor .hem ona hem bana (bazı şeyleri değiştireceğim inşallah) yardımcı oldun say bacım. Fikir oldu en azından. Duvar kağıtların vs. Çok zevklisin. Aynı ben
Cnm hiç de kısıtlı durmuyor . Çok zengin göstermiş duvar kağıtları evini.çok şık. Darısı Başıma inşallahtesekkur ederim canim zevkimizle butcemizin karisimi diyelimsonucta para fazla olunca secim kolay oluyo asil onemli olan kisitli imkanlarla bi seyler yapa bilmek dimi ama
insallah canim darisi isteyen herkeseCnm hiç de kısıtlı durmuyor . Çok zengin göstermiş duvar kağıtları evini.çok şık. Darısı Başıma inşallah
cok tesekkur ederimharika, küçük hanımın odası ayrı güzel, huzurla oturun.
yorum icin tesekkur ederimduvar kağıtlarından gözünüz yorulmuyor mu ? bence düz bir renge boyayın.. keza perdeler de öyle. çok fazla detay üst üste binmiş ve yorucu duruyor daha düz perdeler ve düz renk duvarlarla evinizi daha huzurlu hale getirebilirsiniz. koltuklarda da desen olunca inanılmaz yoğunluk olmuş