- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Teşekkür ederim bizim burda duvar kağıdı mutlaka kullanılıyor
Ben çok severim duvar kağıdını çok ta yakıışyor ama çok boğmuş diğer türlü evin çok kullanışlı maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bizim burda duvar kağıdı mutlaka kullanılıyor
azerinin evine hoşgeldiniz
Bilenler bilir evimizi yeniledik çok şükür her ne kadar aksesuar eksikligimiz olsa da ben dayanamayip evimin fotolarini paylasmak istedim sizinle
Önce salonumuz
Yatak odası
Yatak odası ve çocuk odasının avizesi
Çocuk odası
koridor ve koridora yaptirdigim dolap
mutfak
Allahım isteyen herkese sıcak bi yuva nasip etsin
canım evın cok güzel olmus...güle güle mutlu huzurlu oturun inşHepinize yorumlarınız için teşekkür ederim
esrade-ben Azerbaycanda yasiyorum malesef bu konuda sana yardimci olamicam
sia-yataklarin konumundan ya da mobilyalarin olculerinden sana oyle gelmis ola bilir canim
yatak odasinin olculerini tam olarak bilmiyorum ama neredeyse yarim metreden daha cok fark var
jooker-maalesef sigmiyor
o beni de cok rahatsiz ediyordu simdi alisdim
alirken yatagin basininin kaljnligini hesaba katmamisiz
tek kelime ile bayıldım evine tam benim zevkım diyebılırım harikaaa allahım mutlu mesut oturmayı nasip etsin inşallahhh bizlerede oyle evler nasıp etsın kızlar
cok tesekkur ederim kizlar daha iyileri sizin olsuncanım evın cok güzel olmus...güle güle mutlu huzurlu oturun inş
Ay çok teşekkür ederim canım benim kusura bakma msjini gec gördüm bildirimlerin arasinda kaynamisEvine ba-yıl-dım Allah mutluluğunuzu,huzurunuzu arttırsın
Kızının yerinde olmak çok isterdim odası çoook güzel benim hiç odam olmadıda artık çocuklarıma yaparım bende
Amin canım amin...Ay çok teşekkür ederim canım benim kusura bakma msjini gec gördüm bildirimlerin arasinda kaynamis
ALLAHIM daha guzellerini nasip etsin sana inşallah
azerinin evine hoşgeldiniz
Bilenler bilir evimizi yeniledik çok şükür her ne kadar aksesuar eksikligimiz olsa da ben dayanamayip evimin fotolarini paylasmak istedim sizinle
Önce salonumuz
Yatak odası
Yatak odası ve çocuk odasının avizesi
Çocuk odası
Eki Görüntüle 1315026
Eki Görüntüle 1315038
koridor ve koridora yaptirdigim dolap
mutfak
Allahım isteyen herkese sıcak bi yuva nasip etsin
yorum icin tesekkurlerkızınızın odası hariç genelde karanlık ev
azcık renk katın benceeeeee
ferahlasın ortam .)