bir dakikalık doğallık eylemi

Cemre

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2007
3.548
10
arkadaşlar canımdan cicimden vallahada içim bayıldıakannehir
ya ben gerçek hayatta kimseye bu kadar canım bitanem demedim
bırak onu kocama bile demedim
tabiri caizse erkek gibisin derler oda ne demekse hakaretmi iltifatmı belli değil
bana sanki biraz yapaylığa biraz ifrata kaçılıyor gibi geliyor
şimdi burası öyle bir yer olacakki buraya gireceksiniz
vee bir mesaj süreside olsa içinizden geldiği gibi
aklınıza o anda ne geldiyse karşınıza kim çıkarsa
son derece doğal ve realistçe hitap edeceksiniz
ama ne olur lütfen canım demeyin
diyene canın çıksın demekte serbest ama
yalnız küfür hakaret yok:mymeka:
ben karışmam biliyorsunuz banlanmakta serbestkötükedihüso
ne kadar doğal olabiliyorsunuz
burada yapay olmak bir dakikalığına yasak
hadi bakalım meydan sizin:enbuyukkk:

Son düzenleme:
tamam canım sırnaşık şey

şaka şaka ,canım kelımesını kullanıyorum ben de :kedi:

ama oyle bıtanemdı ,garip garip hitaplardı hıc sevmıyorum ,yalancıktan denılıyormuş gibi gelıyor..

tamam canım sırnaşık şey

ama oyle bıtanemdı ,garip garip hitaplardı hıc sevmıyorum ,yalancıktan denılıyormuş gibi gelıyor..

he ya düşünüyorum
herkez gerçekte bu kadar başkalırını seviyormu
bu kadar anlayışlımı
mesela reelde karşılaşsak canım deyip ahada böyle öpermiŞeniz
korkunç bir ikilem hatta üçlem içindeyim arkadaşlar
acaba paranoyakmı oldum ben ya of anam oflaelaelaelaelae

tamam canım sırnaşık şey

bu arada başlatma len canından ağşam ağşamkaydirigubbakcemile

Allah seni napmasın ya öyle bişeye parmak basmışsın ki. aslında bende hep düşünürüm bu konuyu. mesela bu canım diye hitap ettiğim kişiyi gerçek hayatta görsem der miyim diye. başlarda çok yadırgıyordum ama sonradan bende alıştım canım demeye. ama öyle çiçaam, böcaam demiyorum kimseye -tatlicadiarzu-

aklıma şu anda star tv deki gazeteci kişisine ne biçim konuşuyon lan sen, kız gibi diyesim geldi. sırnaşık şey

Allah seni napmasın ya öyle bişeye parmak basmışsın ki. aslında bende hep düşünürüm bu konuyu. mesela bu canım diye hitap ettiğim kişiyi gerçek hayatta görsem der miyim diye. başlarda çok yadırgıyordum ama sonradan bende alıştım canım demeye. ama öyle çiçaam, böcaam demiyorum kimseye -tatlicadiarzu-

aklıma şu anda star tv deki gazeteci kişisine ne biçim konuşuyon lan sen, kız gibi diyesim geldi. sırnaşık şey

tabi ya geçen pazarda pazarcıya canım dedim
hep kk nın yüzünden inanki
yoksa hakkat ben bu kadarda pamuk gibi birşey değilim
ne oluyoda burada vernellenmiş gibi oluyorum valla bilmiyorum

ne oldu kızlar içinizdeki canavar öldümü
yoksa dertler yığıldıda burayada bişey yazmaya vaktinizmi kalmıyor

valla arkadaşlar kkden alışkanlık oldu bu canım cicimler kaydirigubbakcemile3 daha bugün başıma gelen olayı anlatayım size telefonla konuşuyordum o anda kapı çaldı açtım ve telefonu kapadım buyur canım diyiverdim hemde kimee :kedi: apartman görevlisine tabi ben kıpkırmızı şey pardon telefondaki kişiye dedim diye bir söz çıktı ağzımdan tabiii apartman görevliside şokta :1shok: ben telefonu kapatmış bulunmuştum kıvıramadım :eek: rezilllll oldummmmmmmmmm şimdi canım dememeye çalışır oldum ama alışkanlık olmuşşş istemedende olsa çıkıyor :eek: fisfisfis

tabi ya geçen pazarda pazarcıya canım dedim
hep kk nın yüzünden inanki
yoksa hakkat ben bu kadarda pamuk gibi birşey değilim
ne oluyoda burada vernellenmiş gibi oluyorum valla bilmiyorum

renktendir. vernel rengi site :))))

valla arkadaşlar kkden alışkanlık oldu bu canım cicimler kaydirigubbakcemile3 daha bugün başıma gelen olayı anlatayım size telefonla konuşuyordum o anda kapı çaldı açtım ve telefonu kapadım buyur canım diyiverdim hemde kimee :kedi: apartman görevlisine tabi ben kıpkırmızı şey pardon telefondaki kişiye dedim diye bir söz çıktı ağzımdan tabiii apartman görevliside şokta :1shok: ben telefonu kapatmış bulunmuştum kıvıramadım :eek: rezilllll oldummmmmmmmmm şimdi canım dememeye çalışır oldum ama alışkanlık olmuşşş istemedende olsa çıkıyor :eek: fisfisfis

sadece canımı kastetmiyorumki
herşeyde belki reeldede içimizden geldiğinden çok farklı şeyler söylüyoruz
farklı davranıyoruz sanki herkez laylaylom polianna gibi
bu kalıp beni bazen hakkaten sıkıyor bunaltıyor

sadece canımı kastetmiyorumki
herşeyde belki reeldede içimizden geldiğinden çok farklı şeyler söylüyoruz
farklı davranıyoruz sanki herkez laylaylom polianna gibi
bu kalıp beni bazen hakkaten sıkıyor bunaltıyor

haklısın bazen hiç istemediğimiz bir insan bile telefon dahi açsa ah canım tatlım balım demek zorunda kalıyoruz gerçekten bundan bende bunalmıyor değilim çoğu zaman özelliklede son zamanlarda çok yaşıyorum bunu ailemden bir kişinin her telefon açışında :bbo: :jeyyar:

yaw iyide bacım canım cicim demezsek yaptığımız en ufak eleştiride tartışma çıkıyor.canımlan cicimlen işte işi götürüyoruz.:hulya:

haklısın bazen hiç istemediğimiz bir insan bile telefon dahi açsa ah canım tatlım balım demek zorunda kalıyoruz gerçekten bundan bende bunalmıyor değilim çoğu zaman özelliklede son zamanlarda çok yaşıyorum bunu ailemden bir kişinin her telefon açışında :bbo: :jeyyar:

yani zaten gerçekte böyle davranıyoruz çoğunlukla mecburen
birde burda ah canııım
ayy ne kadar güzelsin
bebişin ne tatlı
yok kocişin bu ne lan
ya abi zorlama yapmayalım natürel olalım ne hissediyorsak o

yaw iyide bacım canım cicim demezsek yaptığımız en ufak eleştiride tartışma çıkıyor.canımlan cicimlen işte işi götürüyoruz.:hulya:

ya tamamda bazende iş afedersiniz yağcılığa varmıyormu sizce
bunalmıyormusunuz bu durumdan

birde burda ah canııım
ayy ne kadar güzelsin
bebişin ne tatlı
yok kocişin bu ne lan

yüzde bin haklısın da leyleğin dediği gibi canım larla yada mesaj sonuna koyduğumuz smileylerle işi götürüyoruz anca. yoksa tartışma çıkıyor.

ps: mesajın başına canım yazmışım vallahi sildim kaydirigubbakcemile3

lan olum kocanlamı kavga ettin adet mi oldun lan man sanki bişeylere bağırıp çağırmak ister gibi gördüm seni-tatlicadiarzu-
birde burda ah canııım
ayy ne kadar güzelsin
bebişin ne tatlı
yok kocişin bu ne lan

lan olum kocanlamı kavga ettin adet mi oldun lan man sanki bişeylere bağırıp çağırmak ister gibi gördüm seni-tatlicadiarzu-

yok ya ne kavgası bu saatte yeni yetmeler gibi
adete gelince ııh oda deel bilemedin
ben bazen böyle patlamalar yaşarım benle beraber sizde patlayın istedimkaydirigubbakcemile

X