- 31 Aralık 2023
- 41
- 31
- 26
-
- Konu Sahibi handeerkin
işi çok yoğunmuş. yoğun çalışıyor ama önceden bana yazması gerekirdi buluşma günüGörüşmeye gelememe sebebi nedir? Ghosting yaptıysa ilgi çekmeye çalışıyor gibi geldi bana.
Yedekte başkası var, ilgi çekmeye çalışıyor. Mantıklı bir adam değil. Mantıklı olan her türlü işinin çıktığını söylerişi çok yoğunmuş. yoğun çalışıyor ama önceden bana yazması gerekirdi buluşma günü
ne yaptım da cebe girdim anlamadım. biriyle akşam yemeği teklifini kabul edince direkt cebe mi giriyoruz. kendisi aylardır benim dikkatimi çekmeye çalışıyor.Ceptesin canım
evli değilEvli diyorum. Ya da ruh hastası.
İşte boşa çıkınca beyefendi sizinle o zaman buluşacakne yaptım da cebe girdim anlamadım. biriyle akşam yemeği teklifini kabul edince direkt cebe mi giriyoruz. kendisi aylardır benim dikkatimi çekmeye çalışıyor.
Emin miyiz? O zaman diğer seçenek kalıyor.evli değil
neden bana gülsün anlamadım date i kabul etmek komik bir şey miSana yararlı ve mantıklı bir cevap veriyorum şu an..
Karşıdaki kişinin gözünde zerre kıymetin yok.
Ha oyun hamuru ha sen..
Sen burda konu açıp kivranirken,cevap ararken ; adam kıs kıs arkadaşlarıyla guluyordur sana.
Bunu anlamak için kâhin olmaya gerek yok zannımca.
Tamam,sana aşıkneden bana gülsün anlamadım date i kabul etmek komik bir şey mibazen gerçekten abartıyorsunuz. teklif eden o yazan çizen o.
hahah kesinlikle benim de dengemi bozdu manyak akrep erkeği işteEmin miyiz? O zaman diğer seçenek kalıyor.
başlığı tekrar oku
Amin cidden öyle. Benim için bitti zatenBuluşmak isteyip bahaneler bulması çok saçma, gerçekten görüşmek isteyen bi şekilde ayarlar ama trip atıp küsmesiAllah trip atan erkeklerden korusun herkesi çekilecek çile değiller, bana kalırsa vaktini harcama hiç onunla