Bir daha aynı şekilde sevebilir miyim?

Ben duyguların hemen değişeceğini düşünmüyorum. Dışarıdan mutlu görünecek tabii ama bence asıl yanan o olmuş. Sizin önünüz daha açık. Çok daha iyisi çıksın karşınıza çabucak atlatın bu süreci inşallah

Cok seveceksin.... Eskilere neymıs ki sanki diyeceksin

Eğer aileniz bu ilişkiyi onaylamıyorsa mutlaka bir bildikleri vardır. Daha yeni ayrılmışsınız zamanla çektiğiniz acı geçer. Hem bu hayattaki tek amacımız birilerini sevmek veya evlilik olmasın kimseyi hayatınızın merkezine koymayın.

Teşekkür ederim, hayattaki tek amacımız tabii ki evlilik değil ama amaçlarımdan birisi de sevmektir. Kim ve ne olursa severek güzelleşir hayat

Tüm özel ilişkilerinde rezil bir şekilde aldatılmış, bir gün bile yüzü gülmemiş, hayatı paramparça olmuş, şehir ve iş değiştirmiş, major depresyon geçirmiş terapi almış, bir daha asla ve asla sevemeyeceğini düşünürken oldukça sıradan bir şekilde kuzeninin arkadaşına aşık olmuş, 29 yaşında ilişki yaşamaya başlamış ve ve 4 yıl sonra bugün bebeğine kavuşmak üzere gün sayan karnı burnunda biri olarak ben de sizi gülümseyerek okudum.
Yeniden sevebilir miyim mi? Gerçekten sevebilirsin.

Çok sevindim adınıza, gülümsemenizi hissettim. Teşekkür ederim desteğiniz için sağlıkla alın çocuğunuzu kucağınıza

Öyle bi unutursunuz ki siz bile şaşar kalırsınız...önce kendinize zaman tanıyın yaranz iyileşsin sonra her şey yoluna girer. Ne aşklar unutuluyor yeter ki güzel adamlara denk gelinsin...Tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…