Bir çöp konteyner meselesi..

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.798
333
Arkadaşlar bizim oturduğumuz sokakta çöpler akşam 7 den sonra bir direğin kenarına atılıyor.bu akşam 7 den sonra olması beni çok zorluyor çünkü bazen o saatten sonra dışarı çıkamıyoruz yeme içme Faslı oluyor sonrada geç saat oluyor gidemiyoruz.ben istiyorum ki bir çöp konteyner koysunlar saat vermeseler ne olur ki çok zor bişey değil neden ayrımcılık yapılıyor anlamıyorum.aşagi sokakta ve yukarı sokakta siteler var ve hep önlerinde konteynerler var.bazen işe giderken eşim oraya atıyor.bizim sokağimizada konteyner talep etmek için nereyi aramaliyim?? Sonuç alabilirmiyim acaba?

2 sene öncesine kadar vardı diye hatırlıyorum sonra ne olduysa birden yok oldu konteynerler. Ben de aynı dertten muzdaripim.

Bulunduğunuz belediyeyi arayın şikayet oluşturun. Olmadı muhtarlıkla görüşün. Bizim nerdeyse 100 metrede bi konteynır var. Olmaması çok saçma

İşte bu yüzden çantam, ceplerim hep çöp dolu geliyorum eve. Neden çöp kutusu koyulsun diye vatandaş talep ediyor ki. Belediyenin gözü kör mü?

Ben İstanbul Çekmeköy'deyim, bizde de aynı. Belediyeden talep ettim ancak bir yanıt alamadım. Komşuların söylediğine göre belediye daha önce bizim sokağa koymuş ama çalınmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…