neyse hayatım senden ses seda yok çıkalım ve uyuyalım artık
canım neden bulanık biliyormusun gıf formatında kaydettim boyutu küçülsün diye ondan birsürü resim var koyarım daha yakınlarını yarın resme yorum yapmadım bu arada aslında avatarındaki resimleri hep görüyorum ya farklı gelmedin güzel manken gibi kızsın bana bakma sen yaşımı bile göstermiyorum dur boyum kısa yani ben düz ayakkabı giyerim genelde hatta sıfır taban babet bile giyerim yani boyumu takmam ama bu bir gerçek kısayım senin maşallahın var bu anlamda öyle görünüyor burdan canım alla bahtınıda her zaman güzel etsin heel bu gün biriyle karşılaştım tertemiz giyimli sırtında giyar bir çocuk tek kolu yok yüz göz yanmış buruşup çiçek şeklini almış deriler yanmış heralde allahım öyle şükrettim ki verdiği her şeye sağlığa valla güzelliğimiz var karnımız doyuyor ne bilim elimiz ayağımız sağlam brtek bebek olayı var oda gelecek inşallah bir gün
yok canım burdayımda biz bu gidişle uyuyamayız gibime geliyor en iyisi ben sana son kez iyi geceler deyip çıkayım yarın görüşürüz kendine çok iyi bak rüyanda umarım meleğini müjdeler sana rrabbim bana da ve isteyen herkesede iyi geceler tekrar uykusuzluktan bayılmadan kaçayım akannehirakannehir
resimimis, yavruceylan1 kızlar sizmii geldinizz ya sabahtan beri yanlızm yaa burda
bencede tünaydınn biliyomm kız okludum konuştuklarnızı .. ammada n çok yatıyonuz be ben kaça kadar oturursam oturayımm sabah 8:30 da ayaktayımm valla. siz nası uyuyonuz bilmiyomm.bende elişimi dükkana getirdim burdaa örüyom kızz.. sizi beklerkenn baya ördümm.:hulya:tünaydınnnn evinn
naberrr,biz kuzuyla dün gece 2 ye kadar kaynattık
bencede tünaydınn biliyomm kız okludum konuştuklarnızı .. ammada n çok yatıyonuz be ben kaça kadar oturursam oturayımm sabah 8:30 da ayaktayımm valla. siz nası uyuyonuz bilmiyomm.bende elişimi dükkana getirdim burdaa örüyom kızz.. sizi beklerkenn baya ördümm.:hulya:
elişi dedinde canım be hiç güzel dantel öreme ama örgü örerim bak kocişimin çıkarken hediye ettiği bebeğime ördüğüm cicileri göstereyim sana bu bebeği kendi çocuğuma saklıyorum çok tatlı ekteki resimde
canım şükür iyiyim sen nasılsın bebek ve üstündeki harikaymış bu arada dün gece sormuşssun lunaparkı evet esparkı geçince güzel ama ankarada gittik geçen ay çok güzeldi ordaki burdakide fena değil sen beğendinmi eskşşehiri canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?