Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana zahmet bi baksana ???
Bana garip geldi biraz??
Ne gerek var ki???
klomenle büyüyorsa yumurta???
evet ceylancım klomen kullanıp sonrada prengy vurdurup aşılama yaptıran varmış canım
ya aslında ceylancım
aşılama yaptıracaksan büyük bi memlekete gidip
iyi bi tüp bebek merkezinde olcaksın aslında
araştırdım evet ama
hamile kalan hiç yok canım
BENİM HORMON DEĞERLERİM.FSH:6,12 LH:4,18 E2:48,50 POLİKİSTİK OVERİM YOK.GAYET NORMALMİŞ.RAHİM FİLMİ ÇELTİRDİM RAHİM NORMAL KANALLAR DA AÇIK.... EŞİMİN SPERM DEĞERİ::SAYI:110 MİLYON HAREKETLİ SPERM:%54 İLERİ HAREKETLİ SPERM: %19 KRUGER%4 1 YILLIK EVLİYİZ...6 AYDIR BEBEK İSTİYORUZ.ÖNCESİNDE GİNERA İLE KORUNDUM.. BEKLEYEREK ÇOK STRES YAPTIM İÇİN AŞILAMAYA GEÇİYORUZ BU AY... KLOMEN KULLANIYORUM...KLOMEN+ÇATLATMA İĞNESİ VE İĞNEDEN 36 SAAT SONRA SPERMLER YIKANIP AŞILAMA YAPILCAK.... ASLINDA GONAL F LERLE AŞILAMA YAPACAKTIK AMA 2.GÜNÜ BAŞLAMAM GEREKİRMİŞ..ODA HAFTASONUNA DENK GELDİ.... AŞILAMADA GONAL F VEYA KLOMEN ARASINDA ÇOK BÜYÜK FARKLAR VARMI... KLOMENLE DE AŞILAMA YAPILABİLİRMİİ BAŞARI ŞANSI NEDİR... 2 AYDIR KLOMEN KULLANIP YUMURTA TAKİBİ YAPTIRIYORUM.3-4 ADET 17 MM ÜZTÜNDE GELİŞMİŞ YUMURTAM OLUŞUYOR... YÖN VERİRSENİZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
alıntı canım
ama cevabı için yıkladım üyelik istedi
Peki cylo diye bi ilaç yumurta geliştiriyo mu??
Ben adet düzenler diye biliyodum ama kıza yumurtayıda olgunlaştırır demişler
Anladımcanım sağol
yordum senide
Demek yapılıyo
ama bence gereksiz
İlaçlar arasında bence fark var
gonalf daha kuvvetli tabikii
Teşekkür ederim canım bilgiler için
Senide yordum walla
hadi ben kaçtııım
yok arkadasim sinirlenmedim kusura bakmayin hata bende ama slm mesajini yazmistim bi oncekinde neyse arada kaynamis olabilircanım görmemişizdir kusura bakma
söyle hemen yardımcı olalım şimdi kaydirigubbakcemile5
GÜnaydııın kızlarrr