Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol: sen gerçekten alemsin tatlım kıs adam adam hapşırsa patlatcan nerdeyse bi tane alsanaalsanasmile :roflol::roflol: rabbim başımdan eksik etmesin aşkımı onsuz yaşıyamam rabbim korusun düşüncesi bile zor :asigim:
kuzucum ordamısın tiryak çım sesiniz çıkmıyo
canım işler bastırdı ((
burdayım ama yazmaya pek fırsatım olmuyoo
hilal alemsin wallaa maşaallahh
kuzuuuuuuuu hu ordamısın kuşum?????
cumartesi yapcanmı kesin test idrarmı kanmı?
valla hilal geldi neşe geldi topiğimize ama bu arada neşenin kendisi yok nerde acepp
tabi cumartesiye kadar ölmezsem kalp krizinden kıs ben ölürsem size kim haber verir acep bari birini yerime vekil tayin edeyim ablamı filan kaydirigubbakcemile3 dün bunuda düşünmedim değil yani kalbim ağrıyınca kaydirigubbakcemile3
evet kan cumartesi sabah idrar testi yaptırırm kan testi yaptırsam şimide yaptıırm zaten ama idrar da çıkmazda adet te olmazsam kan testi yaptıırm sizce yumurtam çatladığı halde adet olmama durumum varmı
lmaz:lmaz: o nebiçim laf öyle meleğim ağzından yel alsın aşk olsun üzme böyle bizi inşallah cumartesi hayırlı haberlerle dönersin canım benim bidaha böyle şeyler söyleme lütfenolumunekankayizsmile
kuşum bildiğim kadarıyla yumurtan çatladıysa ki çatladı
zamanında hasta olmama ihtimalin az
iki şekilde olabilir bebiş vardır:Saruboceq:
yada çok stresten
inşallah birincisi olur ve bebişimiz gelir yesin teyzesi onun fındığını yada mükünü:):):):)
kuşum bildiğim kadarıyla yumurtan çatladıysa ki çatladı
zamanında hasta olmama ihtimalin az
iki şekilde olabilir bebiş vardır:Saruboceq:
yada çok stresten
inşallah birincisi olur ve bebişimiz gelir yesin teyzesi onun fındığını yada mükünü:):):):)