hoş geldin canıııım...yerimseniben
iyi geceler kıslarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler kıslarr
hemen düzeltiyorum canımmerhaba kuzunaz adet tarıhlerınıde yenılıyormusunuz eger oyleyse ben bugun adet oldum yazdımız gıbı 12ocak bır dahakı adet tarıhım 8subat olması gerekıyor zahmet olmazsa artık degıstırırsın optum
hoş geldin canıııım...yerimseniben
canım geçmiş olsun sıkma kendini lütfen hep böyle rahatsızlıklar stres kaynaklı oluyor istersen yiine de bir doktora git yarın...
hemen düzeltiyorum canım
mrb hoşbulduk sizlerde hoşgelmişsiniz ben bugün nerdeyse stresten kal krizi geçirecektim heralde eşim masaj yaptı şimdi daha iyiyim dr a gitmekten son anda vazgçtim kalbimden parmaklarıma kadar uyuşuyor ağrı gibi değişik şeyler oluyordu 2 gündür çok sıktım kendimi ondanmı acaba 2 gündür kafama çok takmaktanmı öle oldum çok kötüyüm
inşallah adını en yakın zamn da hamileler listesinde görürüz bana da dua et lütfen tedaviye başlayayım artık cesaretimi toplayıpmafoldumbenya bu bebiş olayına sıkıldım baya ondan heralde 2 gündür çok taktım ya olmazsa diye üzüldüm baya ondan heralde ama cuma günü ne az kaldı
bende öle diyodum biliyomusun hayret hilal neden gelmemiş benden önce diyodum.günaydın herkese bu saate kadar kimse uğramamış evin haricinde hilal bile gelmemiş hayret inşallah herkes iyidir...
bende öle diyodum biliyomusun hayret hilal neden gelmemiş benden önce diyodum.
günaydın...beni kaydetmeyecekmisin acaba
hoşbuldum tatlımmmmtatlıkız balım hoşgeldinn
neyin vardı balım geçmiş olsun biliyosun yokum ben bi kaç gün fransızkalmayım yanikaydirigubbakcemile3
günaydın canım listeye eklememimi istiyorsun canım bilgilerini yazmışmıydın dün yazdıysan dün ben çok kötüydüm kalp krizi geçiririm diye korktum resmen o kadar kötüydüm
günayyydın şekerKonuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kuzunaz, edut, evindarkece+, tiryak+, XTATLIKIZ
tekrar herekese tek tek günaydın