- 5 Aralık 2009
- 3.154
- 81
- 36
bence deee
doğur artık bi tane de kız ya da erkek koy artık olumunekankayizsmile
keşke bana kalsa dokuz doğururum herkes bi isim koyar haaaaaaaaakaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence deee
doğur artık bi tane de kız ya da erkek koy artık olumunekankayizsmile
ne duası kızlarrrr ben kaçırdım
canım ben şu an adetliyim die perş dedim kuran okuyamam ya o yüzden bir de cuma akşamı edilen dualar daha da makbul ya ondan dedim her cuma akşamı birisi için olsun diye hem haftada bir gece olursaa herkesin katılımı sağlanmış olur.
Sevgili dünürüm
Büyük ihtimalle tiroidleriniz düz<ene giriyor
O yüzden adetlerinizin zamanı kısalıyor olabilir.
Koyu olsa idi akıntınız belki yerleşmedir diyecektim ama
maalesef açık dediğiniz için bir bebiş varsa da düşüğe işarettir
(ayyy rabbim esirgesin ne diyom yaa)
dikkat et kendine de bu ay başla artık tedaviye
başka şeyler mi konuşsak evet kafayı yedim yicem yani neden böle oldum bu kadar bilmiyorum allahım sen affet
Ümiiit ve ümitsizlik arasında gittiğimiz için böyle oluyoruz ki
zaten olması gereken de budur canım
Aç biraz müzik dinle sositososito :sm_cool:
eyyim bacigoo
yatiyiym napam
yoğğ anam ne işi
iş miş yoğğ
ben her cuma akşamı belli bir saatte bir kişi için dua edelim dedim de onu konuşuyoduk canımm.
sen uzat ayaklarını,arkanda yastık var mı?ayağına çoraplarını da giyyy kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
inşallah canım benim sanki benim içimde bir his var
gerçi neşeden sonra hislenmeye bile korkuyom ama
sanki ikimizde ya hamileyiz ya değiliz gibi geliyo yani birlikte olacakmışız gibi
bilmiom ben hasta olsamda inşallah sen hamiş olursun bitanem
arnavut güzelinede slm söylerim am sen niye gelip selm söylemion kuzum?bilmiyorumkismile
kuzu bir pkolu olarak bu duruma en iyi gelen şeyin ülker çikolatalı gofret ya da ülker çokonat olduğunu o da kesmezse coco starın iyi gelebileceğini söyleyebilirim cokacimcoookcokacimcoook
ben hep denerim ve hep işe yarar bu yöntem canımm.
eet cnm aynen öyleyim şu an
az önce kuzuyl konuştuk msn de
ayağımı sehbaya uzattım üstüme pike örttüm
ayağımdada pambikli çorap var :)
kızlar çıkmak zorundayım yarın sabah görüşmek üzere rabbime emanet olun kendinize iyi bakın AYŞEEE kendini sakın yorma şekerimmm hep yat fıstık kuzucum ceylanım hilalim alp ım tiryak ım sizleri çook seviyorum hoşça kalınopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
kıs hilal ne diyim yavrum
Üçüncü bi alternatif var mı???
Rabbim de seni güldürsün :roflol:
kızlar çıkmak zorundayım yarın sabah görüşmek üzere rabbime emanet olun kendinize iyi bakın AYŞEEE kendini sakın yorma şekerimmm hep yat fıstık kuzucum ceylanım hilalim alp ım tiryak ım sizleri çook seviyorum hoşça kalınopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
başka şeyler mi konuşsak evet kafayı yedim yicem yani neden böle oldum bu kadar bilmiyorum allahım sen affet
yan taarfataki odadan geliyor da müzik sesi kale alan kim benim aklım burda hep sizlerle yani paylaşma derdinde zaten kimse anlamıyor ama 2 gündür sizide bıktırdım valal emişnim bundan
canım hiç bişiye iştahım yok şimdi eti tutku yiyordum midem bulandı ıyyy