canım eğer allatn usg ile bakıp yumurta yok dediyse yumurtan çatlamıştır biliyorsun ya dölleniyor yada karın boşluğunda kayboluyor hani 16 da kalmıştı nasıl çatladı o zaman 16 da kalıncada kist olur oda ağrı yapabilir hangi hastaneye gittin dr özel muayenehanesine mi gittin
evet cnm benim doktorum değildi zaten
mekselina kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon olsa çıkardı
muhtemelen üşütmüşümdür,kız bende sana msj yazacaktım topiğimize gel diye meğer sen takip ediyormuşsun ee ne durumdasın kuzunaz arkadaşa söle seni listeye eklesin
cnm usg ile bakmadı gözüyle baktı nasıl bir gözmüşkü yumurta gözükmüyo dedi mubarek göz değil radar :))
çatlarmı çatlamazmı bilmiyom doktorum bu ay adet olursun dedi olmazsanda farlutal al dedi
ayşeciğim karıştırdın galiba beni mekselina ile
ben zaten bu topikteyimopuyorumnanaktan
evet cnm benim doktorum değildi zaten
mekselina kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon olsa çıkardı
muhtemelen üşütmüşümdür,kız bende sana msj yazacaktım topiğimize gel diye meğer sen takip ediyormuşsun ee ne durumdasın kuzunaz arkadaşa söle seni listeye eklesin
ya saçmalamasın allah aşkına ya usg siz yumurta olup olmadığımı anlaşılır sen ona bakma sen çalışmaya bak balam :)
bencede anlaşılmaz,balam 16 mm lik yumurta döllenmezki ne çalışması :))
gerçi allah büyüktür olurmu olur bilemeyiz ne mucizeler var
yavrum kocayla bu aralar biraz soğuğuz sölemiştim
gerçi dünkü hastalanmamdan sonra biraz buzlar eridi ama olsun gıcıklık yapmasaydı oda belki hamile kalacalktım kavgalı olmasaydık
ayşecim sen hangi dr lara yada hastanelere gidiyorsun bi sölesene sen birde 3 çeşit ot kullanmışsın o ne sölermisin
yaaa ewet yasemin nerede????
merak ettim şimdi:uhm:
:roflol::roflol::roflol: ya kuzucum şimdi sırasımı küsmenin belki yumurtan 16 mm yi geçti büyüdü ve öyle çatladı derya yani adalex in dr demişki yumurta hergün 1 mm büyür demiş sana dr ne zaman dedi bunu 16 da kaldığını hangi gündü pazartesimiydi normalde 18 ile 22 mm arasına gelmesi lazım demişti eskiden benim dr umda yani yumurta büyürkende sana bu ağrıyı yapabilir
ben doğumumu yenibosnada nisa hastanesinde mürüvet hakyemezde yapmıştım
daha sonra tembellik olunca tavsiye üzerine bahçelievler çalışlarda özel muayenehanede mualla vurala gittim iyi bi doktordu fakat çok paracıydı yoldu bizi muaayenesi 170 liraydı
yumurta takibinin her girişi 70 liraydı çok zorlandık onu bıraktık
şimdide tavsiye üzerine unkapanında ucra bi yerde muayenesi 20 lira olan bi doktora gidiyom ucra mucra olduğuna bakmayın kadın kaç kişiyi hamile bırakmış
elbet gelir heralde yarın filan hayırlısı ya ne olur bu ay kendiliğinden olsa benim tedavi için hiç cesaretim yok hem maddi hem manevi hemde vakit olarak çalışıyorum birde daha 1,5 ay oldu çalışalı
perşembe günü demişti onu 14.cü günümdeydim 16mm olduğunda
ya benim kafama takılanda o saten eğer yumurta büyümeye devam ediyosa niye doktorlar aa büyümedi takibi durduralım hamile kalamzsın diolar
evet 18 olması gerekiyoda bebem biz 3 gündür bişey yapmıyoz :gitme:
canım keşkem kendiliğinden olsa Rabbim seni zorda bırakmasın çünkü doktor masraflarına katlanmakta çok zor,devlet hastanesine gidiosun oradad çok sıra bekliyosun
hayırlısı be güzelim ben en çok zeynep kamil hastanesine güveniyorum bu anlamda gerisi hep paracı yada tecrübesiz inan ben bi dr a gittim küçük ama özel bir hastanede sakın üzerine alınma kuzucum sende kapalısın bende kapalılığa asla karşı değilim ama başını örtmüş böle paspal paspal temizlikçi kadınlar gibi bişi bilmiyor bana rahim ağzı yaran var dedi sonrasında ben tüp bebek merkezine gittim görüşme için ön muayene yaptılar yok öle bişi dedi sonra bu en son adetime yakın ağrıyla acile gittim orda çok testten muayeneden geçtim oradada tertemiz yara filan yok dedi yani bazıları bişi bilmiyor ya hakketten inan biz bu kadar araştıra araştıra onlardan daha tecrübeliyiz zaten bana her gittiğim hastanede acilde bile bilinçlisin derler yani biz bile onlardan daha iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?