senin o dediğin çok basit bişy nohutu kavurup leblebi yapıyolar
ay daha neler neler var bizde pestiller,kayısı şekerlemeleri,
yemekleri hele hiç sölemiyom analı kızlılar 1001 çeşit bulgurlu köfteler anaamm canım çekti naniknanik
paris te üretilenler 5 liraydı canım ama ceket ler genelde kırmızı pembe ve içinin astarı saten ve bu astar yakalardada var güllü dseni vardı genelde biraz tesettür giyime hitap ediyordu ve hakim yaka tafta ceketler vardı ama ben ceket pek sevmem tabi kazaklar 3,5 tu LTB marka canım iyiydi işyerinden kaçamak yaptığım için çok gezemedim etek pantolonun bende bi kadifesi var ince kadife 2 sene önce londondan 90 a aldım bu daha gizel kumaşı tiril tiril bu arada eşinin lokantasımı var canım
tesettür giyime hitap ediyorsa ben gideyim oraya çünkü bizler bazen kıyafet almakta zorlanıyoruz,ceketi bende sevmem hayatımda 2 kez giymişimdir,
canım lokanta aslında babamın ama eşim orda sorumlu,çalışıyo yani
yeni yerimizde bakırköy meydanda açıldı ayağınız düşerse uğrayın :)
ya arkadaşlar bu arada biz konunun dışına çıktık biraz kusura bakmıyorsunuz dur inşallah bebişlerden bahsedebiliriz bu arada yolda gelirken annem aradı kanal d de program varmış bebiş için bazı yöntemlerden bahsediyorlarmış bitkisel kürler inciri zeytinyağda bekletme filan filan bu arada ben bir dr a gitmiştim dedim soğan suyu filan pko ya iyiyimiş içsem ne dersinizi iç dedi bi hasta vardı tüp bebek yaptı tutmadı soğan suyuyla hamile kaldı dedi ve bu hastanede infertilite bölümü tüp bebek olayı filan yoktu bu yüzden rahat konuştu kadın
kısmet canım ya hele bi bebişler olsunda sen bize yemek ısmarlarsın opuyorumnanaktan babanın lokantasında benim babamda zavallım senelerdir lokantada çalışıyor eşimde gazcı :roflol::roflol: kendi dükkanları abileriyle birlikte oksijen tüpleri tıbbi ve sanayi gazları satıyorlar işte böyle kısmet canım
kıslar ya gelirken bizim şirketin yanındaki binanın altında dastini bebe market var baktım oraya pusetler ana kucakalrı bebek arabaları oyuncaklar ciciler allahım görseniz hepsi çok güzel dedim ki alacam sizi az kaldı merak etmeyin dedim gülerek :roflol:
ooo yasemin gelmiş cnm hoşgeldin yarınki güzel haberlerini merakla bekliyoruz hayatım inşallah hamilesindir değilsende sıkma canını yolun sonu değil yaşımız genç olur elbet rabbim büyüktür
iyi demişin ablaa bende aynen öleyimm eşimle mağazaların önnden geçerken diyomki babası nede yakışır şu bebişimize diyomm hemn içine işliyo tabi :) .alıyozzz :) uyanığım benndelikafaduldenkıslar ya gelirken bizim şirketin yanındaki binanın altında dastini bebe market var baktım oraya pusetler ana kucakalrı bebek arabaları oyuncaklar ciciler allahım görseniz hepsi çok güzel dedim ki alacam sizi az kaldı merak etmeyin dedim gülerek :roflol:
canımmm inş iyi haberlerle gelirsinn.allah hayırlısını versin.sevkimi aldım yarın hastaneye gidiyorum tekrar kızlar tahlil için....iyice arkasaı yarına döndü hayatımız :))
hoş bulduk canım....hayırlııs allahtan ayşeciğim ama çok yoruldum ben....allah büyük canım....
sevkimi aldım yarın hastaneye gidiyorum tekrar kızlar tahlil için....iyice arkasaı yarına döndü hayatımız :))
iyi demişin ablaa bende aynen öleyimm eşimle mağazaların önnden geçerken diyomki babası nede yakışır şu bebişimize diyomm hemn içine işliyo tabi :) .alıyozzz :) uyanığım benndelikafadulden
bakıyorumda halaya başlamışsın ben seve seve tutarım elinden zaten güzel oynarımkuzunaz
olsun canım yarınlar güzel gelecek yarınlarımız umutlu bizim olsun bak senin için halay çekicem kutlayacağım ama net haberinibekliyorum bomba gibiyim valla haberi verde patlasın artık bomba halaya başlayalım birlikte he başı ben çekerim valla malatyalı da tutar elimden dimi ohh deymeyin keyfimizi topiğimizden hamile çıkmış deriz ilk kutlamamız olur :teytey::teytey::teytey::teytey: seni dört gözle bekliyoruz canım ama sakin ve sabırlı ol sonuç iyi değilsede üzülmek yok biz hep buradayız biliyorsun ama 18 de az bir rakam değil hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?