haklısın canım her şerdee mutlaka bi hayır vardır en iyisi tevekkül etmek bu arada akşam bi baş ağrısı ve afedersiniz istifra eşim acile götürdü serum falan gece 10 da geldik eve bi uyumuşum 10 a kadar şimdi sersem gibiyim :1no2:
Allah allah neymişki o ben yemedim hiç bizimkiler nie yapmıyo
oooo pazar diyince akan sular durur bizim burdada bakırköy pazarı var sosyete pazarı müthiş bi pazar cumartesi günleri yıkılıyo duymuştursunuz tv de çıkıyo bazen
eşimin teyzesi bahçeşehirde oturuyor cumartesi günleri oda bi pazara gidiyor süper şeyler varmış ben bugünki pazardan memnun kalmadım bi yer vardı 10 liraya neler getiriyordu ordan elbise filan gömlek almıştım bir gömlek vardı canım ikide bir elim geldi alıyım dedim vazgeçtim sonra ben bu gömleği acıbademde bir mağazada gördüm ki bu mağaza tıklım tıklım bi mağaza değilde sanki özel dikim satıyormuşçasına az ama çok kaliteli bir yer ve bu gömleğin aynısını ilk defa burda gördüm ve o gömlek bu mağazada 75 milyondu sana yemin ederim aldığım elbiselerinde eşi benzeri yok inanki çok güzeleller ve adama söyledim adam hatta mağazanın adınıda sölemişti şimdi hatırlayamadım ama defo çıkabiliyor arkadaşımda benimle birlikte ordan bir gömlek aldı eve gidince üerinde bi yapışkan varmış onu çıkarınca delik açılmış ama minicik yanii benim aldıklarımda çıkmadı ama olabiliyor neyse ben bugün orayada baktım 5 liralık şeyler getirmiş made ın paris yazıyordu hepsinde ama abuk subuk abiye gibiler çok klasik kadınlara göre biz daha genciz :) ama 3,5 milyona kazaklar vardı LTBG marka tiril tiril 3 tane aldım 2 si eşime o asla giymez pazar malı gıcık ama ben ona işte giymesi için ısrar ederim üzerinde defo su yok sadece neler var mesela katlanmış ya o kat yerlerinde arenk açılması var çok az belli bile değil yani diyecem böyle işte konuların dışına çıkıyoruz kıslardan özür dilerim ama arada bir kafa dağıtmak ta lazım he birde etek pantolon aldım 30 tl ye ama bu normal fiyat bununda kumaşı güzel sen şu pazarı söylesene canım bu bahçeşehir pazarı mı oluyor
yaa sekerim bilemiyorum ki işte..ıstıkrarlı da olamıyorum.bana oole hergun taze taze yapacagım bışeyden zıyade yapıp dolaba kaldırıp hergun ıcecegım bışe lazım...adet olursam tabii ilk gun başlayayım dıyorum..bögurtlen kokunu 1 seferde hazırlıyoruz dımı....saklayabılıyoruz yanı..
çok geçmiş olsun canım
sağlık herşeyden önemli dikkat et kendine
merhaba kızlar yenı gırebıldım s ıteye gıremıyordum
umarım ıyısınızdır hepiniz ben daha adet olmadım
abla merak ettim sen nerde oturuyon salı pazarı falan diyon bizim burdada 2 yerde kuruluyo pazaraa.dur bende eerken çıkimde kocişime bişeyler bakimmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar yenı gırebıldım s ıteye gıremıyordum
umarım ıyısınızdır hepiniz ben daha adet olmadım
ben ümraniyede oturuyorum annemler hasanpaşada canım amam acıbademde çalışıyorum sen ?
kıslar ben bankaya gittim geldim kusura bakmayın acil çıktım size söyleyemedim
eşimin teyzesi bahçeşehirde oturuyor cumartesi günleri oda bi pazara gidiyor süper şeyler varmış ben bugünki pazardan memnun kalmadım bi yer vardı 10 liraya neler getiriyordu ordan elbise filan gömlek almıştım bir gömlek vardı canım ikide bir elim geldi alıyım dedim vazgeçtim sonra ben bu gömleği acıbademde bir mağazada gördüm ki bu mağaza tıklım tıklım bi mağaza değilde sanki özel dikim satıyormuşçasına az ama çok kaliteli bir yer ve bu gömleğin aynısını ilk defa burda gördüm ve o gömlek bu mağazada 75 milyondu sana yemin ederim aldığım elbiselerinde eşi benzeri yok inanki çok güzeleller ve adama söyledim adam hatta mağazanın adınıda sölemişti şimdi hatırlayamadım ama defo çıkabiliyor arkadaşımda benimle birlikte ordan bir gömlek aldı eve gidince üerinde bi yapışkan varmış onu çıkarınca delik açılmış ama minicik yanii benim aldıklarımda çıkmadı ama olabiliyor neyse ben bugün orayada baktım 5 liralık şeyler getirmiş made ın paris yazıyordu hepsinde ama abuk subuk abiye gibiler çok klasik kadınlara göre biz daha genciz :) ama 3,5 milyona kazaklar vardı LTBG marka tiril tiril 3 tane aldım 2 si eşime o asla giymez pazar malı gıcık ama ben ona işte giymesi için ısrar ederim üzerinde defo su yok sadece neler var mesela katlanmış ya o kat yerlerinde arenk açılması var çok az belli bile değil yani diyecem böyle işte konuların dışına çıkıyoruz kıslardan özür dilerim ama arada bir kafa dağıtmak ta lazım he birde etek pantolon aldım 30 tl ye ama bu normal fiyat bununda kumaşı güzel sen şu pazarı söylesene canım bu bahçeşehir pazarı mı oluyor
canım ben geldim sırayla mesajlara bakıyorum da bu nohut gibi valla leblebi sanki nohutu kavuruyorlar gibiydi ben küçüktüm malatyalı komşularımız vardı anneleri köyden getirirdi çok taze ve güzel bişiydi ya
oo baya ucuzmuş sizin pazardaa baksana pariste üretilmiş :) 3,5 liralık kazak nerdee var çok iiimiş valla
etek pantolonun bendede kotu var ama o etek pantolonlar benim dediğim cumartesi pazarında 15tl canım bahçeşehir değil bakırköy incirlide gidin mutlaka gidersen bizim lokantayada uğra çünkü oda orda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?