sağolasın canım çok şükür sen nasılsın
Allaha şükür bende iyiyim bugün bi enerji var içimde napsamki atsam dışarı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın canım çok şükür sen nasılsın
allahım sen bilirsin porsuk çayınamı atlamış ölmüşlerimi orası o kadar derinmi dere gibi görünüyordu ama daha yüksek ve derin di dere kadar değildi tabi de ama çok derinmi yani
canımcığım ben çok iyiym valla sağol kurufasülyenin tadı manyak güzeldi şöle acılı acılı benim sevdiğim gibi ama 3-4 saat haşlama 3-4 saat pişirme süresi sonucunda maalesef hala diriydi :roflol::roflol: ne kurufasülyeymiş ya gündeme oturdu resmen
eğer ilk yıl bebişimiz olsaydı şimdi ilk okul 1 .ci sınıfa gidecekti ama bundada vardır bi hayır bak şimdi sizlerle tanıştım ve iyiki tanışmışım
eğer ilk yıl bebişimiz olsaydı şimdi ilk okul 1 .ci sınıfa gidecekti ama bundada vardır bi hayır bak şimdi sizlerle tanıştım ve iyiki tanışmışım
bende temizlik yapıcam şimdi halılarım yıkamadan geldi yardıma gel istersen benim hiç halim yokzemuszemus
mübarek neymiş o öyle eltin tuzak kurmuş sana:) ohhh yedin dimi acılı acılı insan bizede yollar
bana kayısı gelsin memleketten yollarım size çok güzeldir bilirsiniz :)
hiç onu düşünme canım öyle düşündükçe insanın kafası çorba gibi oluyo bazen bende düşünüyorum arkadaşlarımın çoğu çocuk sahibi bende onlarla aynı zamanda evlenseydim şimdi koca çocuklarım olucaktı diye ama dediğin gibi kısmet işi bunlar Allahım inşallah tez zamanda nasip eder bizede
afiyet olsun canım ben malatyalı komşular verirdi sanki nohuttan yapılan bir leblebiydi çok güzel bişidi küçükken yerdim çok hoşuma giderdi
benim enerjimi bir tek alışveriş atar heralde inanılmaz seviyorum birde ucuz ve kaliteli bulmuyormuyum özellikle salı pazarında şimdi yemek geldi yicem sonra izin alıp gidicem pazara :roflol::roflol:
canımcığım geç olan şeyler daha tatlı oluyor ve zor elde edilen şeyler ilk evlendiğinden hamile kalsaydın belki kendini anneliğe hazır hissedemeyecektin filan psikolojin bozulacaktı ama şimdi gelse evliliğinize büük renk katar senin troidlerinde varsa sorun eğer troid ilalları verirlerse olabilir tedavini ihmal etme canım bak ahmet maranki her türlü tiroid sorununa karşı cevizin içindeki perdesinin kürünü öneriyor kesinlikel süper yararlı diyor ben bir kere yaptım ama içmedim sanırım o perdeleri 1 litre suya cam şişede koyup 7 gün karanlıkta bekletip sabahları aç karna bireri fincan içiyordun senin hele bir belli olsunda yaparız bişiler
kayra kuzu yemeğe gitti sanırım kızzz bizim yerimizede ye ben açlıktan ölüyom kahvaltı bilem yapmadım niyeyse
kocişime sölimde iş yerinden şöle güzel bi pizza yaptırıp yollasın bana
canım incir ve böğürtlen kullan ve ovülasyon testiyle takip etsen olmazmı
evet yemeğe gitti sonrada pazara alışverişe gitcek galiba bende temizliğe başlıyorum şimdi ama açık olcak arada gelip bakarım buraya buralardayım yani geç cevap yazarsam kızmayın sonra zemuszemus