sanada kolay gelsin canım bizim apartmanda çırpma günü yok ben 1.katta oturdugum için her temizligimde çırparım 1.kat iyi oluyor .bende bugün rüyamda berrak suyun içinde bir sürü büyüklü küçüklü balıklar görüyorum.kardeşimde 2 gün önce rüyasında beni görmüş rahmetli kızımın mezarının topragını elimle deşip kızım zeynebi çıkarıp elinden tutup gidiyormuşum söyleyince bi tuhaf oldum ama hayırlısı inşallah.aşılamaya az kaldı iyice temizleyeyim evide rahat edeyim.parmagım halen agrıyor ama elim hi. durmuyorki canımbugün ruyamda gelinlik giymişim aradan bir hafta geçiyo kız kardeşim yolda
bi tabelaya ablam hamile herkez çatlasın yazmış çok enteresandı yaaa:uhm:niye herkes çatlıyo anlamadım
sanada kolay gelsin canım bizim apartmanda çırpma günü yok ben 1.katta oturdugum için her temizligimde çırparım 1.kat iyi oluyor .bende bugün rüyamda berrak suyun içinde bir sürü büyüklü küçüklü balıklar görüyorum.kardeşimde 2 gün önce rüyasında beni görmüş rahmetli kızımın mezarının topragını elimle deşip kızım zeynebi çıkarıp elinden tutup gidiyormuşum söyleyince bi tuhaf oldum ama hayırlısı inşallah.aşılamaya az kaldı iyice temizleyeyim evide rahat edeyim.parmagım halen agrıyor ama elim hi. durmuyorki canım
bide senin parmağın ağrıyo kendini zorlamadan yap bari inş canm dualarım seninle aşılaman inş hayırlı olur balık çok mübarek bir hayvanmış biliyomusun:Saruboceq::Saruboceq:kolay kolay kimse ruyasında balık görmezmiş rabbim ruyanı hayırlara çıkarsın tatlım gönlünden ne geçiyosa o olsun
inşallah canım biliyosun bu bizim son aşılamamız inşallah olurda tüp bebege muhtaç kalmayız inşallah rabbim hepimize anneligi tattırır evet evi süpürme işlemi bitti sıra silmede bi de müzik açayımda silmeye başlayım
hayırlı sabahlar kızlar çok güzel haberler alacağınız mutlu bir gün hafta dilerim hepinize
hoşgeldin canım hayırlı sabahlar inş tatlım hepimiz anne olalım inş
hayirli sabahlar arkadaslar, ben dün bi soru sormustum asilama türkiyede ne kadar tutuyor?
mrb arkadaşlar
HOŞGELDİN CANIM NASILSINa.s.
ben almanyada yasiyorum ve burda cok pahali ins türkiyeye gelirsem istanbulda yaptira bilirim[/QUOTE
canım bunları bulabildim şimdi kuzucum yaptırcak sanırım 750 filan aşılama ilaçlar hariç orda dahamı pahalı
biraz daha iyiyim eşimle konuştuk akşam onunla konuşmak hep iyi geliyor bana zaten böyle durumlarda özellikle.ama üzülmesininden kırılmasındn korkuyorum bizim erkek infertilitesi ya.onu çok seviyorum. :asigim: :asigim: :asigim:
bilgiler icin tsk ederim kayracim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?