kızlar mrb lar herkese ssk kaç defa aşılama ve kaç defa tüp bebek hakkı veriyor
bunu ben de merak ediyorum arkadaşlar.bilenler cevaplarsa sevinirim.
kızlar varya ruhum bunaldı ya sabahtan beri hangi kürü uygulasam diye gezinip duruom birsürü bişi var hangisine inancam kafam karıştı yaakannehirşimdide yumurta akı buldum 3yumurta akını beline sürüomuşsun yumurtlama gününde iyi geliomuş birsürü kişi hamile kalmış...bide çörekotu yağı buldum bunuda kasıklarına ve beline napcam bilmiom hepsini almaya kalksam batarım haralde:)düşünmeyim kafama takmayım diom ama olmuyo yaaaaaaa
cnm düzeltim başka eksik yok bu arada aynı yaştayız inşallah aynı yaşlarda da anne oluruz hemen yani :)
merhaba kızlar nasılsınız aysecim tatlıkız
hilalcim bende öyleydim akşama kadar nette dolaşıyodum yok soğan yok incir yoğ yağlar ballar macunlar :))
bence hiiiiç öyle dolaşıp durma her yazılana inanma
bizlere ve deneyenelre sor hangisi kime fayda etmiş ona göre kullan
senin sorunun neydi ben ona göre tavsiye edeyim sana
iyiyim kayra esk sen nasılsın? :smiley-cool:
kayracım nasılsın naptın hasta oldunmu merak ettim ben kırmızı kartı gördüm
şükür canım iyiyim evet bugün oldum yerimseniben zaten biliyodum canım 2 gün müsade etmiştim geldi :tomato: kutumdan kırmızı çıktı sende üzülme canım:1hug:
bana tam 6gün müsade etti gerçi pekde ümütlenmemiştim ama bu ay tedavi görcekmisin yada napcaksın merak ettim benimle paylaşırmısın?belki hamiş kalırız bu ay:CüvCüv:
dr a gitmeyi pek düşünmüyorum canım biraz da ruh durumuma bağlı yarından itibaren bal çörekotu tarçına başlamayı düşünüyorum rabbimin izniyle bakalım inşallah bu ay herkes hamiş kalır canım
iyiyim canım sen nasılsın bakalım
dr a gitmeyi pek düşünmüyorum canım biraz da ruh durumuma bağlı yarından itibaren bal çörekotu tarçına başlamayı düşünüyorum rabbimin izniyle bakalım inşallah bu ay herkes hamiş kalır canım
canım sağol ya...işin kötüsü hiç bir sorunum yok herşey okadar normalki hatta normalinde üstünde.sadece yanlış bişi yapıomuşum krem kullanıyodum ağrım olmasın spermler daha rahat hareket etsin diye oda meğer spermi öldüromuş işte preseed kullancam bu ay inş olur dua et bana nolur....bide akıntım oluyo biraz iltahap var geralde önerebileceğin bişi varmı canım yardımın için sağol
benim ikinci günüm bende aynen bal tarçın polen çörek otu ve adaçayı yapcam preseed sipariş ettim o gelcek onu kullancam hı bide bişi sorcam sana sence incir kürümü yapsam soğanmı?karar veremedimde:)dediğin gibi umarım bu ay hepimiz hamiş kalırız ve bebek isimleri konuşuruz burda inşallah
benim ikinci günüm bende aynen bal tarçın polen çörek otu ve adaçayı yapcam preseed sipariş ettim o gelcek onu kullancam hı bide bişi sorcam sana sence incir kürümü yapsam soğanmı?karar veremedimde:)dediğin gibi umarım bu ay hepimiz hamiş kalırız ve bebek isimleri konuşuruz burda inşallah
Kayracımm kesinlikle başla bal tarçın çörekotuna.
Ben bu ay kullanmıştım ya bana yaradığına inanıyorum çünkü baya akıntı oldu (beyaz akıntı)
önümüzdeki adetle birlite yine başlamayı düşünüyorum bence bayaa etkli bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?