bakacaz arkadaşlar ocakta neler olacak tedavilerimizin sonucu hep ocaga denk geliyor
yarın doktora danış canım nerden baksan 8 gün bitti şimdiye kadar olman lazımdı bi daha bu hapı adet olayım diye alıp içme farlutali de alma başka hap al doktorun sana iyi geleni yazar zatenolmadığını düşünüyorum hep ama neden adet olmadım çok şaşırıyorum birde bu acıkmalarım tarif edilir cinsten değil
hakkında hayırlısı canım yavruceylanın dedigi gibi kendini iki sonucada hazırla yarında yaz bizeahhh birde ben tedaviye başlayabilirsem tabi ay birde hamileysem valla kayrayı mümüeccin ilan ederimmm
kayracım adet olduktan sonra aşılamamı deneyeceksiniz
hakkında hayırlısı canım yavruceylanın dedigi gibi kendini iki sonucada hazırla yarında yaz bize
yok canım düşünmüyorum aşılamayı eşimde istemiyo zaten iknada olmaz aklımdan çıkardığımda hamile kalacağımı düşünüyoda:roflol::roflol:
ahhh birde ben tedaviye başlayabilirsem tabi ay birde hamileysem valla kayrayı mümüeccin ilan ederimmm
kızlaaar benizninizle kaçayım canım
kağıtlar beni bekleeeer
öptüm hepiniziii
opuyorumnanaktan
birde senin her an bizimle burda olduğunu bilse ne olur acaba
kuzunaz tedavi süresinde eşime ne yedirebilirim ben bugün internette gezinirken gördüm eşin gece yatmadan 2 tatlı kaşıgı bal yemesi iyi olurmuş bide keçi boynuzlu zencefil karışımıda spermlere iyi olur önerecen birşey varmı
sanki bir heyecan var bende içim titiriyor
bende zaten ot felan içmeyecem bende keçiboynuzlu zencefil yerim bide ballı tarçınlı çörek otu yerim ama adet olduktan ne kadar süre içinde yemem lazım canım
inşallah rabbim hayırlara çıkarsın vede yüzünü güldürsün gönlünün muradını versin canım benim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet inciri kaynatıp suyunu içmeyi düşünüyorum ne zaman içeyim ve kaç gün içeyimhemen başla canım bence inciri sende ye veya kürünü yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?