bende önceden ısı ölçme yöntemi denedim ve kendimi kaptırdım olur olur diye ama olmayınca üzüldüm sonra bıraktım canımyumurta tembel olduktan sonra sen ne yaparsan yap çünkü yumurtlamadıgın zaman bile rahimde akıntı oluyor ve seni yanıltabiliyor
kızlar bende sabah başlıyacam ısı ölçmeye.ilişkiyi nasıl ayarlacam varmı dikkat etmem gereken gün yada ısıyla ilgili bişey.
evet canım haklısın en azından tedavimizi ona göre yapıyoruz sadece 1 hafta igne vurulup işimizi hallediyoruz tabi asıl tedavi görürken psikolojin iyi olacak öyle herşeye aglayıp üzülürsen olmaz rabbim elbet verecek birde arkadaşım ümitsiz degilim.ümidim içimde hep var ama artık tedaviden korkuyorumcnm sende bu kadar umutsuz olma umutsuz vaka değiliz biz ne durumda olanlar var
biz infertilite vakalarının en hafif olanıyız basit bi yumurta tembelliği sadece
kendimi doktorların ve ilaçların kucağına atacağıma kendim çözüm ürettirim daha iyi
ben o iğneleri kullandığım dönemlerde bunalımdaydım hergün ağlıyordum
ilaçsız adet olamıyordum ama şu an psikolojik olarakda iyi durumdayım
hemde fizikende iyyim klomensiz söktürücüsüz sadece bitkilerle 32-33 gündee bir adet olabiliyorum bu beni dahada cesaretlendiriyor
doktorlara güvenim kalmadı artık paramı yediler
tamam adetlerim düzenli bende bi sorun yok.doktorlar olmaz dedi ama ne bilim umut işte yöntemleri denemek istiyorum.
evet canım haklısın en azından tedavimizi ona göre yapıyoruz sadece 1 hafta igne vurulup işimizi hallediyoruz tabi asıl tedavi görürken psikolojin iyi olacak öyle herşeye aglayıp üzülürsen olmaz rabbim elbet verecek birde arkadaşım ümitsiz degilim.ümidim içimde hep var ama artık tedaviden korkuyorum
kuzucum nerelerdesin canım
tamam adetlerim düzenli bende bi sorun yok.doktorlar olmaz dedi ama ne bilim umut işte yöntemleri denemek istiyorum.
yok canım ama normal dogumu çok istedim son gününe kadar bekledik açıklık olmadı ilk aşılama oldugu için tehlikeye atmadı doktor sezeryen oldumburdayım canım doğumu okuyordum nasıl oluyor diye ayy allahım bizede nasip etsin sen normalmi doğum yaptın canım
ayşecim senin dogum normal mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?