OLURRR...komisyonumu alrım :) canım sen nerde oturuyon anadolu yakasındaa.
benim hapta pazar günü bitti canım kuzucum senin kullandıgın hapla aynı cyclo-prognova yani.benimde perşembe günü adetlenmem lazım.komşularda sürekli diyor kendine iyi bak düşükten sonra her an kalabilirsin diyor dün yazmıştım okumadın herhalde kuzucum sayfa 997
meraba canalrım
yavru ceylan,kayra,alpy biraz daha iyiyim midemin üst kısmında göğüs kafesimde yanma oldu
değişik bbişeydi elim ayağımda tutmaz oldu şimdi biraz geçti ama halsizim hala
hamilelik olduğunu zannetmiyorum 20.günümdeyim daha
meraba canalrım
yavru ceylan,kayra,alpy biraz daha iyiyim midemin üst kısmında göğüs kafesimde yanma oldu
değişik bbişeydi elim ayağımda tutmaz oldu şimdi biraz geçti ama halsizim hala
hamilelik olduğunu zannetmiyorum 20.günümdeyim daha
ya zannetmiyorum canım ilacın içindeki kagıttada yazıyordu unuttugunuz zaman 12 saat içinde için diye yazıyordu ama 2 veya 3 gün geçirdiysen bilmem ama adetlenmen lazımdı canım çünkü ilaç biteli 7 gün olmuşneşecim gördüm yazını hatta şimdi yine okudum başka bişiye bakıyordum şimdi yine okudum inşallah adet olmazsında hamile olursun canım ama ben neden olmadım bilmiyorum yani cyclo ya cevap vermeliydim gecikmemeliydi bu kadar bekarken kullanırdım bu ilacı ben hemen adet olurdum bişi dicem arada içmediğim günler oldu ama ertesi gün içtim ondan olabilir mi acaba
ya zannetmiyorum canım ilacın içindeki kagıttada yazıyordu unuttugunuz zaman 12 saat içinde için diye yazıyordu ama 2 veya 3 gün geçirdiysen bilmem ama adetlenmen lazımdı canım çünkü ilaç biteli 7 gün olmuş
arkadaşlar bişey sorcam bu ateş ölçme yönteminde birlikteliği nasıl ayarlayacam...
ayşecim sende yumurta tembelligi vardı degilmi bak bendede var böyle ölçmeyle basit haplarla olacak birşey degil çünkü geçenlerde sen demiştin günde 3 mü 4 mü igne yaptırdım sadece 1 yumurtam gelişti diyorsun normalde o ignelerle 5 ten 10 a kadar yumurta gelişir.kendini çok kaptırma derim sonra üzülürsünÖrneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
çok geçmiş olsun canımmm,meraklandık bi daha patetes kızartması yeme kötükedihüso
ayşacim geçmiş olsun canım kendine dikkat et benim ablam oglunu banyoda yıkandırırken bir kramp girmiş gibi olmuş doktora gidince demişki anadan dogma kalbin delik açık kalp ameliyatı olmuştu.kendine dikkat et kullandıgın hapı doktora danıştınmı canım
tedaviyide taaaaa yaza kadar beklemeyi düşünüyorum biyandanda diyorumki adet olunca başlasammı bi kararsızlık var bir türlü üstümden atamadım
ayşecim sende yumurta tembelligi vardı degilmi bak bendede var böyle ölçmeyle basit haplarla olacak birşey degil çünkü geçenlerde sen demiştin günde 3 mü 4 mü igne yaptırdım sadece 1 yumurtam gelişti diyorsun normalde o ignelerle 5 ten 10 a kadar yumurta gelişir.kendini çok kaptırma derim sonra üzülürsün
inşallah canım bakalım hele bi adet olalım duruma göre ama çok kararsızım canımcanım inşallah hamilesindir de hiç bunları düşünmene gerek kalmaaz ama tedavisiz hamile kalamayacaksan yani öle bir durumdaysan beklememnin ne alemi varki eninde sonunda olacaksın düşünsene birde 9 ay da doğurmak için bekleyeceksin allahım inşallah uzun ömürlü bir evlat nasip eder sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?